Şimdi Ara

Kız konusu acil yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
394
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler şimdi bir kız var 19 mayıs gösterilerinde görmüştüm. Facebookta ekledim kabul etti 1 ay kadar listemde durdu sonra sildi. Sonra ben 2 3 kere ekledim. Kabul etmedi Günlerden bir gün arkadaşla sınava girecektim ki evden çıkarken bir facebooka bakayım dedim. Baktım ki beni eklemiş. Yine 2 hafta falan durdu. Sonra sildi. Sonra tekrar ekledi. Ve yine sildi. Kızı her sabah okula giderken görüyorum acaba konuşsam mı? ha bir de kıza daha önceden söylemiştim hem kendim hem arkadaşlarla haber gönderdim zaten arkadaş onun yakın arkadaşıydı. Bir de kız arkadaşa beni sormuş. Arkadaşta evet istersen çağırabilirim falan demiş. O da şimdi değil belki daha sonra demiş. Sizce ne yapmalıyım? Ciddi cevaplar bekliyorum.

• arkadşaım bazen karsıdaki silmiyo siliniyor kendi kendine banada oldu konusunca bi ara söylersin
  • Konuşayım mı yarın sabah yani? Ne konuşayım bir şans vermesini söyleyeyim mi?
  • up up
  • Artık feysten dürtüşme zamanın geldi. Sonra durumlarınızı ilişkisi var yapın, aman haa gercekte sakın konuşmayın.
  • Konuşmayacaksanız neden ekliyorsunuz ki

Madem böyle bir durum var, git konuş derim. Varsa bir bildiği söyler zaten..
  • Ne desem acaba? Onu sevdiğimi biliyor zaten söylemiştim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kız hakkında yardım lütfen
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: cesmuru

Ne desem acaba? Onu sevdiğimi biliyor zaten söylemiştim

belkide yollu. ciddi düşündüğün için kaybettin ve sildi.

(bu not birini tanımadan nasıl sevdin yaa mesajı verilmek için koyulmuştur.)
  • quote:

Orijinalden alıntı: trk.

quote:

Ne desem acaba? Onu sevdiğimi biliyor zaten söylemiştim

belkide yollu. ciddi düşündüğün için kaybettin ve sildi.

(bu not birini tanımadan nasıl sevdin yaa mesajı verilmek için koyulmuştur.)

Ben doğru kişiyi sevdiğimden eminim. Sizden öğrenmek istedim yarın ne konuşayım
  • İlişkisini Facebook'da yaşayan ezik liselilerden olma.
  • quote:

Orijinalden alıntı: knotaqram34

İlişkisini Facebook'da yaşayan ezik liselilerden olma.

Nasıl yani?
  • dediklerinizle alakası yok arkadaşlar ya kızla buluştuk konuşuorz yani düşürme olayı falan yok düştü sayılır zaten sadece bugün mesajlaşcak konu bulamadım warsa aklınıza gelen konular soleyin
  • quote:

Konuşayım mı yarın sabah yani? Ne konuşayım bir şans vermesini söyleyeyim mi?

Sakın öyle bir hataya düşeyim deme. Arkadaşlar nasıl yapıyorsunuz böyle şeyler aklım almıyor. Öyle bir cümle kurarsan hem kızlar arasında makara olursun, hemde kızı kaybedersin. Bu zamanda aşk kalmadı malesef satrançtaki gibi sıralı taktiklerle oynamak durumundasın. Facebooktan falan o yazacak diye bekleme. Çekingen olduğunu düşünür yine kaybedersin. Git konuş daha yapacak başka birşey yok.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.