Arkadaşlar, abiler bi konuda yardımınıza ihtiyacım var. Şimdi baya hoşlandığım bi kız var, bu kız çalıştığım dükkanın önünden geçiyor. Bi akşam bizim dükkanın önünde duran bi kediyi severken ben de fırsat bu fırsat deyip ufak bi sohbet ettim öyle hayvanlar üzerinden. Ondan sonra bir-iki kez günaydın-iyi akşamlar dedik ama bunlar üst üste olmadı, arada zaman var yani. Ben de en son bugün kızla tanışmaya niyetlendim, sabah bi günaydın dedim ama duymadı, ben de dükkanı kitleyip peşinden gidip biraz ilerde yakaladım. Günaydın diyince o da aynı şekilde günaydın naber dedi, ufak bi konuştuk yine adını falan sordum, işe gidiyorum diyince ne iş yapıyosun vs ama kısa sürdü 3-5 dk falan. Kız konuşurken baya samimi bu arada. Şimdi sorum şu, sizce samimiyeti biraz daha arttırmaya çalışayım mı yoksa direkt konuya girip numarasını falan mı isteyim? Ya da yarın bu kızın çalıştığı semtte dişçi randevum var, hani ben de oraya gidiyorum, işten önce vaktin varsa bi şeyler içelim mi gibi bişey de söyleyebilirim. En son sevgilim olduğunda 8. Sınıftaydım şimdi 24 yaşıma geldim yani tecrübe mecrübe yok bende, zaten bugün kızla konuşurken kalbim yerinden falan çıkıyordu. Yardımınıza ihtiyacım var lütfen akıl verin. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim