Şimdi Ara

Kız hakkında yardım lütfen

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
279
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar, abiler bi konuda yardımınıza ihtiyacım var. Şimdi baya hoşlandığım bi kız var, bu kız çalıştığım dükkanın önünden geçiyor. Bi akşam bizim dükkanın önünde duran bi kediyi severken ben de fırsat bu fırsat deyip ufak bi sohbet ettim öyle hayvanlar üzerinden. Ondan sonra bir-iki kez günaydın-iyi akşamlar dedik ama bunlar üst üste olmadı, arada zaman var yani. Ben de en son bugün kızla tanışmaya niyetlendim, sabah bi günaydın dedim ama duymadı, ben de dükkanı kitleyip peşinden gidip biraz ilerde yakaladım.

Günaydın diyince o da aynı şekilde günaydın naber dedi, ufak bi konuştuk yine adını falan sordum, işe gidiyorum diyince ne yapıyosun vs ama kısa sürdü 3-5 dk falan. Kız konuşurken baya samimi bu arada.

Şimdi sorum şu, sizce samimiyeti biraz daha arttırmaya çalışayım mı yoksa direkt konuya girip numarasını falan mı isteyim? Ya da yarın bu kızın çalıştığı semtte dişçi randevum var, hani ben de oraya gidiyorum, işten önce vaktin varsa bi şeyler içelim mi gibi bişey de söyleyebilirim.

En son sevgilim olduğunda 8. Sınıftaydım şimdi 24 yaşıma geldim yani tecrübe mecrübe yok bende, zaten bugün kızla konuşurken kalbim yerinden falan çıkıyordu. Yardımınıza ihtiyacım var lütfen akıl verin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yok hocam. Uzaktan beğendiğin kıza bağlanma derler. Ya elin boş kalır ya kalbin. İlla yapacağım diyorsanız yavaş hareket edip ilginizi belli etmeyin. Hatta çoğu zaman o selam vermezse siz de vermeyin. Kızlar uyanıktır karşının niyetini tahmin edip tersine tavır takınırlar.
    ''Umursamadığın her şeyin galibisindir.''

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Numara kesinlikle çok samimi olmadan isteme, konuşurken gülümsüyor mu ona bak. Biraz daha muhabbet etmen lazım o işte nasıl olacak kimse bilemez. Hadi muhabbet ettin diyelim diğer ki günler hiç dükkanına uğramayıp selam sabah vermiyosa olmaz hocam gönül bağlama. Nazlı biriyse gelmez elbet ama muhabbet ederken gülümsüyor mu (gülümserken yanaklar hafif yukarı kalkıp gözlerin sonj kırışmalı yoksa o gülümseme salsada gitsem gülümsemesidir) nazlılar kesinlikle sevdiği biri varsa karşısında gülümser. Yaparsın hacı ya ama yukarda arkın belirttiği gibi yolda gördüm muhabbeti zor match up

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • bence ağrımadık başını ağrıtma biraderim. yalnızlığının tadını çıkar.

• Valla baya gülüyo konuşurken, mesela daha şimdi ben dükkanda otururken iyi akşamlar dedi, görmemiştim bile yani. Hani kendi kendime ümit verme gibi bi durum yok gibi ama emin olamıyorum yine de  

• Yok ya valla sıkıldım yalnızlıktan, bu gidişle bekar ölücem

• Numara değil de kahveye çağırabilirsin bence ne kaybedebilirsin ki harekete geç

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Arada kaldım yardım lütfen
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.