Şimdi Ara

Çok açık soru lütfen yardım?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
1
Favori
90
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • --Arkadaşlar bu sene lise mezuniyetimden 3 yıl sonra 4 yıllık uşak üniversitesi coğrafya bölümüne kayıt oldum bu sene ama gitmemeye karar verdim 2. üniversite kapsamında aöfte adalet okuyacağım. Örgüne kayıt dondurma dilekçesi vermiştim kabul olmamış bende ders seçimini yaptım yani kayıt yenilemiş oldum ama örgüne gitmeyeceğim dediğim gibi 2. üniden adalet okuyacağım. Bildiğiniz gibi askerlik tecil işlerine ikinci üniversite bakmıyor o yüzden örgündeki kaydım dursun istiyorum bu şekilde her sene ders kaydı yapıp bıraksam yani sınıfta kalmış gibi olsam sıkıntı olurmu kayıdın silinmesi gibi bir durum söz konusu olurmu bu şekilde azami öğrenim süresi olan 7 yıla kadar askerlikle ilişiğim olmazmı? (2 yıllık adaleti bitirip daha sonra lisans tamamlama ile 4 yıllık kamu yönetimini bitirmeyi düşünüyorum.)

--Daha önceden hiç bir üniversiteden mezun olmadım. 3 sene evvel ilk üni kazandığımda 4 yıllık tarih bölümüne kayıt yaptırıp 1 sene kayıt dondurmuştum. Daha sonraki sene ordaki kaydımı sildirip normal lys ile yerleşmeyle 4 yıllık aöf adalete yerleştim 2 yıldırda 4 yıllık tarihe kayıtlıydım bu senede anlattığım gibi uşak üniversitesi oldu 4 yıllık kayıt yaptırdım askerlikte sorun olsa kayıt olmazdı bilgileri alıyorlar sanırım askerlik şubesinden dediğim yöntemle 7 yıl azami öğrenim süresinden yararlanabilir miyim?)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oktay1910 -- 18 Eylül 2015; 18:33:31 >

• Tık tık tık kim o ana öcü yinemi ankaragücü.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Komik mi?
  • up
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.