< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
3 Günde 1 Paket Marlboro İçiyorum Soruları Alayım
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Maalesef ülkemizde tütün kültürü pek yok. Bakıyorum yurt dışında ne güzel ıslak sigarillolar, purolar, çeşit çeşit pipo tütünleri var. Burada kimyasal havuzunda yüzmüş sigaraları içiyoruz ne yazık ki.
Ben de arada Djarum içerim ara sıra da pipo. Bu paket sigaraları pek sevemedim ama.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Ya hocam güzel değiller ki bağımlı olduğu için içiyor içenlerquote:
Orijinalden alıntı: Guest-4233D93C7
Maalesef ülkemizde tütün kültürü pek yok. Bakıyorum yurt dışında ne güzel ıslak sigarillolar, purolar, çeşit çeşit pipo tütünleri var. Burada kimyasal havuzunda yüzmüş sigaraları içiyoruz ne yazık ki.
Ben de arada Djarum içerim ara sıra da pipo. Bu paket sigaraları pek sevemedim ama.
Parliament denedim çok ağır geldi sevmedim
Camel denedim tütünü hoşuma gitmedi
Winston yine tütünü hoşuma gitmedi
Marlboro nun tütünü güzel lafım yok en iyisi bence tr piyasasında ama öyle ahım şahım bişey değil hani içmek için içiyosun bu paketten sonra alacağımı sanmıyorum anca üniler açılırsa ders aralarında yada kafede sıkılmamak için o zaman alırım ama evde otururken içeceğim bişey değil yani anlamı yok içsem günün ilk sigarası güzel geliyo diğerlerini öylesine içmiş oluyorum
Bu yzüden elektronik düşünüyorum ben hafif seviyorum çok hafif olacak kokulu güzel olacak normal sigaralar ağır geliyor
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
-
Parliament iyi güzel hoş sigaradır
Bunu içince hakikaten başka sigaralar saman gibi geliyor
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Elektronik bana daha zararli geliyor. Birkac defa denemek icin ictim his yok bir sey yok, ufluyosun bulut gibi cikiyor. Ciddi ictigim donemlerde chesterfield kisa, kent drange blue, camel white, camel box/soft iciyodum. Chesterin tutunu ciddi anlamda hostu eski paketteyken, yeni pakette hic icmedim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam aynı benim gibisin. 4 yıldır sigarayla seviyeli bir ilişkimiz var. Kafama esiyor 2-3 ay boyunca günde 1 paket içiyorum, kafama esiyor 1-2 ay hiç ağzıma sürmüyorum. Bazen 1 paket ile 4-5 gün idare ettiğim oluyor. İlk başladığımda parliament night blue ile başlamıştım haliyle çoğu sigara bana hafif geliyor şuan. Uzun bi süre camel + marlboro blue ice yaptım. Paketin yarısını blue ice dolduruyordum, arada mentollü çok güzel geliyordu. Tasarruf zamanlarında kent switch karıştırıyordum marlboro yerine. Yasak geldi zam geldi derken chesterfield navy blue'ya kaldım. 1 yıldır falan navy blue devam ediyorum. En son 2 ay önce günde 2 paket içmeye başlamıştım 1 ay bu şekilde devam ettim temmuz sonu bıraktım yine sigarayı.
Ders aralarında, arkadaşlarla muhabbet ederken, kahve çay vs. içerken elim sigaraya gidiyor hemen, şartlanmış gibiyim. Arkadaşların da çoğu sigara içiyor biri yakınca kalan 3-4 kişi de hemen sigaraya sarılıyor ve sonsuz döngü. Bir de günün ilk sigarası çok iyi geliyor. Bu saydıklarım dışında içtiğim sigaraları boşa içiyorum resmen. Evde otururken de içiyordum önceden sonra baktım harbiden tat alamıyorum anlamı yok dedim bari paradan tasarruf yapayım. Uzun süredir evde tek başımayken, pc başındayken falan sigara içmiyorum.
Elektronik sigara beni kesmiyor nargile içer gibi geliyor. Sigaranın verdiği o hafif yanma hissini almam lazım yoksa nefes alıp vermekten farkı yok. Bazen nargilenin yanında sigara yakıyorum garip garip bakıyorlar
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi açmayın-bağıran-karı -- 25 Ağustos 2020; 0:47:38 >
-
Sarma tütün iç pakete o kadar para veren enayidir.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X