hem ttnete noluyorki kendine izliyon neti başka ne için bağlatıcan onuda izlemiyeceksek çekip vurak kendimizi
quote:
Orijinalden alıntı: Faber.
Muhtemelen bir tarife tanıtacaklar. Rahat ol.
quote:
Orijinalden alıntı: Nétwork
Bi ara tam iş üstünde kapı çaldı "kim o ?" dedim polis demez mi Aha .ıçtık dedim kapıyı açtım sonra komşunun tekini sordular evdeler mi felan diye.
Alıntıları Göster
Tekrar ararlarsa eve buyur et, çay koy oturup izleyin. Onlarda eli boş gelmez herhalde...
quote:
Orijinalden alıntı: GR33K
hem ttnete noluyorki kendine izliyon neti başka ne için bağlatıcan onuda izlemiyeceksek çekip vurak kendimizi
Alıntıları Göster
telekom kimki ne izlediğime karışıcak
quote:
Orijinalden alıntı: Holy Templar
quote:
Orijinalden alıntı: Faber.
Muhtemelen bir tarife tanıtacaklar. Rahat ol.
Alıntıları Göster
İnternet ufak araştırma yaptım Müşteri hizmetleri ve girdiğiniz web siteleri bir süreliğine kaydoluormuş..
Kandil diye mi yaptılar anlamadım ki
quote:
Orijinalden alıntı: Private
telekom kimki ne izlediğime karışıcak
Alıntıları Göster
Beni de geçen, 0242'li numaradan bir bağğyyan aradı,telekomdan arıyorum dedi,tarife değiştirelim felan diye,ben de kendisi şu an burada değil deyip,işlettim karıyı.
Acaba gerçekten görevlimi idi,yoksa başka bir işmiydi?
quote:
Orijinalden alıntı: faho
Beni de geçen, 0242'li numaradan bir bağğyyan aradı,telekomdan arıyorum dedi,tarife değiştirelim felan diye,ben de kendisi şu an burada değil deyip,işlettim karıyı.
Acaba gerçekten görevlimi idi,yoksa başka bir işmiydi?
Alıntıları Göster
Rahat ol, bişey olmaz. XXX izlemek suç değil
quote:
Orijinalden alıntı: xFeeL
Bi ara tam iş üstünde kapı çaldı "kim o ?" dedim polis demez mi Aha .ıçtık dedim kapıyı açtım sonra komşunun tekini sordular evdeler mi felan diye.
Bu çok fenaymış.
quote:
Orijinalden alıntı: Razer
quote:
Orijinalden alıntı: xFeeL
Bu çok fenaymış.
Alıntıları Göster
birdakine ararlarsa mısır getirin beraber izleyelim de
quote:
Orijinalden alıntı: sivaslı-58
birdakine ararlarsa mısır getirin beraber izleyelim de
Alıntıları Göster
Gerçek değildir bence, gerçekse de izliyorum sanane de. Kime ne yani.