Öyle arama olmaz . Onlara ne senin izledigin videodan girdigin siteden v.s sen parasını veriyomusun gerisi onları ilgilendirmez.Olursada bol bol küfredip kapatırsın
aynen dediği gibi hakları yok sen paranı verdin sorun değil yeter ki çocuk zornosu olmasın
Bana da aynisi oldu. "Merhaba musteri hizmetlerinden ariyoeuz, guvenliginiz icin bu gorusme kayda aliniyor" dedi tabi benim ses titremeye basladi "b..buyrun?" diye, "aaa bbb" kisisine bagli hat mi dedi ben de evet ama kendisi yok dedim, "kendisini yeni tarifemiz hakkinda bilgilendirecektik" dedi ben rahatladim, zaten 2 ayda 1 ariyorlar
3 ay kadar önce gece saat 3 sularında açmışım malum xxx sitelerinden birisini, hazırlıkları yapmışım herşey on numara devam ediyor, film on numara aksiyon sürekli artıyor. kapının zili çaldı, terasa çıktım. 3 tane fiat doblo bizim kapının önüne park etmiş, 10 kadar adam vardı aşağıda. dedim hayırdır bu saatte, polis aç kapıyı dediler. aha dedik mıçtın olum kamil. alt katın balkonuna babam çıktı hayırdır bu saatte kapıyı çalıyorsunuz diye sert çıktı adamlara. meğer bizim kiracının şerefsiz kardeşi yaşı küçük bir kızı kaçırmış, bütün çocuk şube bizim apartmanın önündeydi
Bende bi keresinde izliyorum o ara mahallede siren sesleri bana bi korku vurdu camdan baktım aşada itfaye polis ambulans aha *dedim işe itfaye ambulans ta karıştı diye ama ufak bi yangın çıkmış ondanmış
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme