< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
neurontin kullananlar
-
-
Ben hali hazırda antidepresan kullanıyorken (tegretol cr 200 ve rexapin 2,5 mg)
Sırt ve el bileği ağrısı yaşadım, fizik tedavi, masaj vb çare olmamıştı.
O süreçte neurontin verdiler, bir kaç gün dışında etki etmedi, sonrasında psikiyatristim Duxet 60 mg verdi, o süreçte ağrılarım da geçti ve hala duxet kullanıyorum.
Bende herhangi bir bağımlılık yapmamıştı Neurontin (bir kaç ay kullanmıştım).
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sing_a_song -- 19 Ekim 2023; 20:7:57 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Çok teşekkür ederim. Hemen hemen aynı süreçleri yaşayıp benzer ilaçları kullanmışız. Şimdilik neurontin bana iyi geldi. Ben de bir süre kullanıp duruma göre hareket edeyim.
Tekrardan teşekkürler.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Geçmiş olsun hocam. Ben 2 kez fiziğe gittim, bir dosya evrak topladım, mr vb.
en iyi masaj geldi, medikal masaj
neurotini sokakta kafa yapsınlar diye içiyorlar la :D
-
Benden de çok isteyen oldu bu sebeple :)
Etkisi nasıl peki hocam
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Gaba modülatörlerinin hepsi yüksek bağımlılık potansiyeli taşır. Çünkü çok çabuk tolerans gelişir. Aynı etkiyi elde edebilmek için çok kısa sürede dozun birkaç kat fazlasını alman gerekir. Alkol de aynı reseptörlerle çalıştığından aslında sorunları olan birinin alkol içmesinden çok farklı değil. Anksiyolitik ya da antidepresan olarak bir gaba modülatörü kullanmanı tavsiye etmem. Yeterince süre yüksek dozlarda kullanıp bıraktığında çekilme yaşayabilirsin. Yapılacak en iyi şey psikoterapi, durumu ilaçsız çözmek gerek. Gabapentin gibi bir ilaç ancak son çare olarak kullanılmalı. Ben 10 yıldır insomnia ile boğuşuyorum gaba modülatörü kullanmayı asla düşünmedim.
Bilgi için teşekkür ederim. Maalesef psikoterapi yada benzer yöntemler ile çözemedik.
Şöyle bir yol izliyorum; haftanın stresli ( ben stres diyorum kısaca) geçmesi ihtimal günlerde bir adet 800 mg alıyorum sabahları günü onla tamamlıyorum. Genelde haftanın üç gününe denk geliyor bu.
Umarım bu yeterli gelir.
Hocam dediğim gibi bu ilaçları kullanmak aslında sorunları olan birinin alkol kullanmasından çok farklı değil. Bir kanser hastasının ağrı kesici kullanmasına benziyor tedavi değil yani bu. Gerçek tedavi terapi ile mümkün. Anksiyeteye neden olan düşünceleri izole etmek ve onları uzaklaştırmak kesin çözüm. Bizim ülkede herhangi bir sorumda ilk gidilen yer psikiyatridir. Halbuki önce psikoloğa gitmek gerekiyor. Eğer psikolog gerekli görürse psikiyatriye gidilir ve ilaç desteği alınır. Bizim ülkede terapi geleneği yok maalesef Bu yüzden işe yarayacağına dair kişisel inançta zayıf oluyor. Tabii eğer çözülmesi mümkün olmayan bir sorun varsa o zaman ilaç tedavisi sürekli oluyor o ayrı.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X