Aromalı Filtre Kahve tavsiyesi
Forumdaşlar, günde 3-5 arası hazır kahve (2’si bir arada) tüketmekten vazgeçip bir filtre makinesi aldım.
sizlerden isteğim tavsiye edeceğiniz aromalı kahve türleri nelerdir? Hangi sitelerlerden yada markalardan alınır?
Aromalı olmayanlarda tercihim olabilir.
kahveyi genelde işe gitmeden sabahları tüketiyorum. Bazen de gün ortasında dinç kalabilmek içiyorum. Şimdiden teşekkür ederim.
|
neurontin kullananlar
|
Eskişehir Kuşadası güzergajı
Merhaba arkadaşlar.
Yarın sabah 04:00 gibi Eskişehir’den kuşadasına yola çıkacağım inş.
Güzergah ile ilgili kafama takılan bir kaç şey var yardımlarınızı bekliyorum.
- güzergah Eskişehir- Kütahya- Gediz-Kula- Salihli- Turgutlu diye gidiyor 503 km 6 saat
- Güzergah Eskişehir-Kütahya-banaz- Uşak-Nazilli- Aydın üzeri
- Güzergah Eskişehir Kütahya-gediz- Uşak diye gidiyor.
velhasıl sizin tavsiye edeceğiniz bir güzergah olursa çok sevinirim.
öZet olarak aslında Eskişehir’den adaya İzmir üzerinden mi Aydın üzerinden mi gidilmeli ?
teşekkür ederim.
Ankara onkoloji hastanesine ulaşım
Merhaba arkadaşlar. Yarın tren garından Demetevler’deki Onkoloji hastanesine gitmemiz gerek. Ulaşımı nasıl sağlayabilirim. Taksi çok tutar mı? Eğer tutarsa alternatif ulaşımımız nasıl olmalı. Teşekkür ederim.
Araç ile Almanya’ya gitmek
Değerli arkadaşlar merhabalar. Kendi şahsi aracım ile eşim ve 2 çocuğumu alarak Almanya’ya gitmeyi düşünüyoruz. Yeşil pasaport sahibiyim.
Eşim onkoloji hastası Almanya’ya da bir hastane ile görüşme yapıp oradaki akrabalarımızı ziyaret edip yaklaşık 15-20 gün kalıp dönmeyi düşünüyoruz.
Gitmeden önce yapmam gerekenleri,
hangi güzergahı kullanmam gerektiğini,
yolculuk sırasında nelere dikkat etmemiz gerektiğini,
güzergah boyunca konaklayabileceğimiz yerleri,
Güzergah gidilmesini tavsiye ettiğiniz ülke/ şehirleri
yazar, yorumlarsanız çok memnun olurum.
ilk kez yurt dışına çıkacağız. Amacım, Sağlığımız tam bozulmadan önce eşime yurt dışını göstermek, bir nebze de olsa morallendirmek.
Goodyear mı Bridgeston mu
Herkese merhabalar. Yazlık lastik alacağım.
Araçla çok fazla km yapan biri değiliz. Ama arabayı zaman zaman eşim kullandığı zaman tekerleri kaldırıma değdirebiliyor yada ben aracı garaja park ederken kaldırım kenarına değdiriyorum. Lastik alırken bu durum önemli mi, lastiklerin yanaklarına da dikkat etmem gerekiyor mu?
Bu bağlamda fikirlerinizi bekliyorum. Şimdiden teşekkürler
Depremzedelere Telefon acil !
Arkadaşlar merhabalar. Anlayan arkadaşlardan özel bir isteğim olacak. Yarın deprem bölgesine geçeceğim. 4 tane telefon alıp götürmeyi düşünüyorum. 5000-6000 TL bandında cihaz alacağım. Bir nevi yardım olduğu için vereceğim kişilere mahcup olmak istemiyorum. Acil olarak tavsiyelerinizi bekliyorum. Şimdiden teşekkür ederim
Yardımlarınızı bekliyorum. Otomatik araç.
Sevgili forumdaşlar ilk arabamı forumdaki arkadaşların tavsiyesi ile almıştım. (Auris 1.33 comfort) şimdi arabayı satıp üstüne kredi çekip değiştirmeyi düşünüyorum.
Değiştirme sebebim eşimin araba kullanma isteğidir( amansız bir hastalık ile mücadele ediyoruz) Onun bu istediğini yerine getirmek için otomatik vites olmak şartıyla önerilerinizi bekliyorum.
Aracım 70-80 bin eder gibi duruyor. Üstüne de 50-60 bin kredi çekebilirim.
Şimdiden teşekkür ederim. Yardımlarınız ve yol göstericiliğiniz bizim için gerçekten çok önemli.
Son Giriş: 2 gün önce
Son Mesaj Zamanı: geçen ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 172
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 26.462 (Bu ay: 1.735)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 49 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Konu Dışı / Off Topic