Şimdi Ara

SADECE YÖNETİCİ OLARAK AÇILIYOR YARDIM LÜTFEN

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
4.023
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler dün gece pc yi kapattım ve uyudum kaltığımda pc yi açtım ve bu sorunla karşılaştım: chrome a basıyorum açılıyor 1-2 saniye sonra kapanıyor hiç bi uyarı vermeden steam de aynı şekilde hesaba bağlanılıyor diyo ve kapanıyor. Sadece yönetici olarak çalıştır deyince sorunsuz açılıyor ama her seferinde bunu yapamam görev çubuğundan hızlıca chrome u açmak istiyorum çözümünü bilen var mı yardım edin lütfen şimdiden teşekkürler. NOT: Chrome u sildim tekrar yükledim, tarama verilerini temizledim vs hiç bi şekilde düzelmedi ayrıca dediğim gibi sadece chrome değil steam de sorunlu.

• chrome ayarlarına gir yeni kullanıcı ekle olmassa kesin çözüm masaustundeki chrome sağ tık özelikler >uyumluluk > bu programı yönetici olarak çalıstır işaretini tikle sorun düzelir.
  • Yakup_Turhan kullanıcısına yanıt
    uyumlukluk ayarlarından yönetici olarak çalıştırı işaretledim ve uygula dedim. ama bu sefer hiç açılmadı eskiden açılıp iki saniye sonra kapanıyordu ve sadece chrome değil bf3 ve steam hiç açılmıyor en azından şuana kadar fark ettiklerim bunlar.
  • ismlcan İ kullanıcısına yanıt
    sorunu çözdüm herşeyi denedim ama olmamıştı özelliklere tıklayıp genel kısmından salt okunuru işaretledim oldu
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.