Ailesi fakir olanlar anne babasını nasıl seviyo lan
-
-
Sürekli aynı şeyleri yazmaktan sıkılmadın mı? -
Belki bu yazılarımı gören fakir biri durup düşünür “ulan benim çocuğum da benden nefret eder belki” der çocuk yapmaz
hem doğmamış çocuğun hayatı kurtulur
hem refah artar
hem ekolojik dengeye katkı olur
burada tüm dünyaya iyilik yapıyorum
-
Beni hem fakir hem de çirkin yaptıkları için ölesiye nefret ediyorum. Bana intihardan başka bir çare bırakmadılar. Sonum yakındır.
-
quote:
Orijinalden alıntı: equallyworthlessBeni hem fakir hem de çirkin yaptıkları için ölesiye nefret ediyorum. Bana intihardan başka bir çare bırakmadılar. Sonum yakındır.
çirkin erkek yoktur fakir erkek vardır
-
quote:
Orijinalden alıntı: Maraz Alinin sağ koluçirkin erkek yoktur fakir erkek vardır
Alıntıları Göster
-
quote:
Orijinalden alıntı: equallyworthless
Alıntıları GösterBenden yakışıklı valla
-
Tip para önemli değil bu dünyada ismini duyuran insanlardan hangisi zengindi
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uyka22boyka -- 31 Temmuz 2020; 14:41:26 > -
quote:
Orijinalden alıntı: uyka22boyka
Tip para önemli değil bu dünyada ismini duyuran insanlardan hangisi zengindiKardeş onun için de genetik gerekir
hangimiz atatürk kadar yakışıklı zeki
-
Atatürk yokluk içinde büyüdü ama harika ruh vardı çok çalıştı azimli biriydi ve çok güzel işler başardı çok asil bir adam ama yakışıklı olmasa bile yaptıklarından dolayı yine insan bakıp şu karizmaya bak derdi -
sence bu adamın tipi önemli mi adamın hayatta yapamayacagı şey yok
aşırı yakışıklı ama fakir olmaktansa zengin ama tipsiz olmayı tercih ederim
ama ne yazıkki tipsiz ve fakirim
-
Zengin olmadan çocuk yapmayın aga dünyanın bu kadar kişiye ihtiyacı yok kaynaklar tükeniyor
-
Hem yakışıklı değilim, hala öğrenciyim ve fakirim. Keşke ölsem. -
quote:
Orijinalden alıntı: Frappe35
Hem yakışıklı değilim, hala öğrenciyim ve fakirim. Keşke ölsem.keşke coronavirüs çirkin insanları yeryüzünden silseydi ne güzel olurdu
-
Hamza senin tokmakçın mı niye çağırıyorsun onu her konuna -
Puahhahahahahquote:
Orijinalden alıntı: kültürlü cingen
Hamza senin tokmakçın mı niye çağırıyorsun onu her konuna -
Koca forumda sadece senin sıkıntın varmış gibi niye sürekli konu açıp ağlıyorsun benimde bir sürü sıkıntım var ne yapayım bende senin gibi sürekli ağlayım mı? Hiç bir kere olsun en azından sağlıklıyım elim ayağım tutuyor Allaha şükürler olsun dedin mi? Sürekli isyan sürekli isyan bak böyle devam edersen sonun hiç iyi değil haberin olsun. -
Ailesinin maddi durumu yüksek olanların, ailesini sevip/güvenliğini mi düşünüyorsun? Yâni iş para olup olmaması mı sence?
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Hamza senin tokmakçın mı niye çağırıyorsun onu her konuna
|
Sürekli aynı şeyleri yazmaktan sıkılmadın mı?
|
Beni hem fakir hem de çirkin yaptıkları için ölesiye nefret ediyorum. Bana intihardan başka bir çare bırakmadılar. Sonum yakındır. |
Benzer içerikler
- sanaldan yapilacak eğlenceli şeyler
- kolonya saça sürülürse ne olur
- en zor mühendislik
- akay isminin anlamı
- diyatomlu toprak tahta kurusu yorumları
- dünyanın en büyük vinci
- google çizim yap
- çay emojisi
- suudi arabistan
- sodyum iyon batarya
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X