Şimdi Ara

Biyolojik gerçekler!!! Kadınlar parayı mı sever? Erkekler ne ister?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
2
Favori
1.594
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Kadınların para ve maddiyat tutkunu olduğunu düşünmek bence çok büyük bir yanılgı.

Aslında biz erkekler kadınlarla ilgili birçok yanılgı içindeyiz. Çünkü kadın değiliz. Onlar gibi düşünemez ve hissedemeyiz. Kadınların maddiyat aşığı olduğu gibi bir yanılgıda olmamız da asıl bu nedenden.

Kadınları anlamanın bence en kolay yolu doğadaki diğer dişi canlılara bakmak. Çünkü hepimiz aslında içgüdülerimizle hareket ediyoruz ve daha sonra bu iç güdüsel davranışlarımıza insani değerler katmaya çalışıyoruz. Ama kadınlar biz erkeklere göre içgüdülerine göre daha fazla yaşıyor. O nedenle bize göre daha mutlular ve daha uzun yaşıyorlar. Biz ise sürekli kasıntı halinde içimizden geleni yapmamak için uğraşıyoruz. Bunun örneklerini zamanla vereceğim. İstereseniz ilk önce kadınlar neden paraya önem verir onu açıklayayım.

Doğaya baktığınızda dişi canlı birlikte olup çiftleşeceği erkeğini hummalı bir şekilde aramaktadır. Peki erkeğini ararken hangi kriterlere bakmaktadır. Erkeğin yaptığı yuvaya, erkeğin yavrulara bakma gücüne ve yeteneğine. Erkek ne kadar güzel ve alımlı olsun eğer bu kriterlere uymazsa dişi yüzüne bile bakmaz.

Peki şimdi bu durumu insanlara uygulayalım. Kadın neye bakıyor erkeğin sahip olduğu mal varlığına ve varsa evine ya da ev kiralama gücüne (yani diğer canlılarda olduğu gibi erkeğin yaptığı yuvaya), erkeğin doğacak çocuklara bakma gücüne (hem maddi hem manevi) ve kişisel olgunluğuna. Bunlar tamamsa erkeğin yakışıklı olması ya da olmaması, genç veya ihtiyar olup omaması hiç önemli değildir.

O nedenle öyle güzel kızlar vardır ki ne çirkin ve yaşlı erkeklerle evlenmiştir.
    ve ne yakışıklı erkekler parasızlık yüzünden kız arkadaşı tarafından terk edilmiştir.

Beyler gerçekçi olalım. Kadınlar erkeğin kanatları altına girmek ister. Eğer o kanat sağlam değilse hiçbirşeyi gözü görmez. Çünkü o kanatların altında çocuklarını dünyaya getirmek isteyecektir.

Yukarıda anlattığım gerçekleri çoğu erkek ve kadın farkında olmadan yaşamaktadır. Bu bilgi eksikliği yüzünden kadınlara paracı gözüyle bakılmakta ve kadınlar büyük bir haksızlığa uğramaktadır. Oysa kadınları duygusuz gözüyle bakan biz erkekler ise içgüdüsel olarak kadınlara çeken tek şeyin cinsellik olduğunu görmezden geliriz.

Bana tekbir kişiyi örnek verin ki, şiirlerde olduğu seni görmek bana yeter deyipte daha sonra kızın elini tutmasın, daha sonra öpmesin, daha sonra sarılmasın, daha sonra da ......... Karşısındakini elde ettikten sonra sadece seni görmek bana yeterli dediği kızı bir kenara bırakıp başkalarına bakar. İlk aşık olanlar bilir. Aşkı gözünün önünden gitmez. Ondan güzeli yoktur. Acaba onu elde edince ne olur. Gözü başka güzellikleri arar.......

Neyse lafı uzatmayayım. Sanırım yazdıklarım yeterince açıklayıcı oldu. Lütfen kimse içgüdüleriyle haraket ediyor diye kimseyi suçlamasın, doğanın yani Allah'ın kanunu kimse değiştiremez. Kadın erkekte maddi güç arar, erkek de kadında cinsel güç...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pharmabiotech -- 13 Ocak 2005, 21:52:02 >

• Yazının tamamını okuyanlar lütfen yorumlarını eklesin.
  • Kardeş haklısın bunlar doğru. Yanlız gerçekten para tutkunu bazı genç kızlarda var. Bir erkeğin parasını sömürüp ayrılıp başka zengin bir erkek peşinden koşan çoook tanıdığım var. Bunları istisna kabul edermiyiz? Bence edemeyiz çünkü bunların sayısıda göze alınmayacak kadar az değiller...
    NOT: Kimse alınmasın.. Herkes demedim Bazı
  • Sana yazdıgın paragraftaki sorunlar bireysel olarak aksetmiyorsa
    Tartışmaya sebebiyet verecek boyle bir yazının da yazılmasınında pekte bir geregi yoktur diye dusunuyorum.
  • karı istirem

• quote:

Orijinalden alıntı: Man In The Wılderness

karı istirem

+1

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: HayatınıYaşayamayanAdam

+1

Alıntıları Göster
    Gram napiyor

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu kızlar niye böyle?
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: the__executioner__

Gram napiyor

Alıntıları Göster
    Sabah gozumu bir actim cocugum dogmus gibi sevindim dunyanin en guzel seyi

• İnsanları hayvanlardan yola çıkarak değerlendirmek yanlış olur. Her insan farklıdır ama hayvanlar öyle değildir.

Parayı seven ve sadece para için erkek seçen kızlar da var, güce bakan da var, tipe bakan da var, kasa bakan da var, zekaya bakanda var...

Dünyada milyarlarca kız var, hepsi birbirinin aynısıdır diyebilir miyiz gerçekten?

Aynı şeyler erkekler için de geçerli. Ağır yaşamlardan izleyenler bilir, morbid obez kadınlarla sevgili olan erkekler, kadın kilo vermeye başlayınca ayrılıyor ben obez seviyorum diyerekten. Dünyada her türlü insan var

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.