Şimdi Ara

KADINLARIN AŞKI DA SEVGİSİ DE YALAN

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
158
Cevap
18
Favori
10.184
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
117 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 2.5 senelik ilişkim bittikten sonra aşk, sevgi bunların hepsinin yalan olduğunu anladım. Sen yıllarca emek ver
    ilişkin için kadın kişisi senin olmadığın farklı bir ortama girince seni unutsun. Bu farklı ortam ülke, şehir,
    lise, üniversite, iş değişikliği gibi şeyler olabilir. Artık o ortamlarda sen yoksun. Kadınlar sizi sevmiyor
    aslında sizin ona verdiğiniz güven duygusu, alışkanlık, comfort zone vb. gibi şeyleri seviyorlar. Sizin olmadığınız farklı ortamlara girince aradıklarını başka erkeklerde bulmaya başlıyorlar. Her an başka erkekler yanlarında, senin yerini onlar almaya başlıyor. 2-3 aydır tanıdığı erkek senden daha değerli oluyor. Genç arkadaşlarıma önerim uzak mesafe ilişkisi ya da gelecek hayali kurduğunuz ilişkiler kurmayın. Böyle şeyler hayal etmeyin çünkü üzülürsünüz. Kadınların böyle aşk falan şeyleri sözde oluyor. Bir erkek gibi değiller. Erkek sözünü etmese bile gerçekten hissediyor kadınlar ise sadece sözünü ediyor.

• katılıyorum, bunu 25 yaşında tek bir sevgilisi olmayan ve karşı cins tarafından sevilmeyen biri olarak söyleyebilirim. Eğer siz güçlüyseniz sosyal ilişkileriniz iyi mesleğinizde başarılıysanız kadınlar etrafınızda olur. Fakat eğer başarı namına bir şey yoksa kadınları unutun. Size tavsiyem kendinizden ödün vermeyin ne yaparsanız kendiniz için yapın. Kadınlar neden bana bakmıyor diye ağlamayın kendinize değer verin ve kendiniz için bir şeyler yapın.
    Kadınların size karşı duygularına davranışlarına aldanmayın.
    O perdenin arkasında bambaşka bşr durum olabilir.
    Bunu bizzat yaşayan biri olarak söylüyorum çok iyi tanıdığınız kız bile içerisinde bambaşka bir duygu ve kişilik barındırabiliyor.
    Size karşı olan ilgi ve alakasına aldanmayın.
    Kız arkadaşlarınız gelip de sensiz ölürüm, sen olmasan ne yapardım ben, iyi ki seni tanımışım, seninle evlenmek istiyorum vb. şeyler söylediği olmuştur. Bu söylediklerinin içi o kadar boş ki. İnanmayın, inanıyorsanız da kendinizi asla kaptırmayın. Onun gidebilecek olduğunu bilin ve kendinizi buna göre hazırlayın. Ki gittiği zaman üzülmeyin.

Ne demiş Serkan Uçar:

ustam,
    ne zaman o senin bildiğin zaman,
    ne sevda gördüğün masallardaki.
  • Haklısın.
  • Katılıyorum kadınlar aşık olmuyor, alışıyor
    Erkeklerse aşık olup, unutamıyor. Bana bir tane kadın gösterin aşkından oturup şiir yazmış olsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-1F943E7C5 -- 13 Mayıs 2020; 15:40:51 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Önceden insan düşmanıydım. Artık sadece kadın düşmanıyım.
    Çünkü her kötü şey onların yüzüne meydana geliyor.
  • Haklı

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • kadınlar da yalan zaten. hayatımda bir tane bile görmedim
  • İTÜinş kullanıcısına yanıt
    Eyvallah dostum.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Çok çok nadir hocam

• Selam uzak mesafe ilişkisi içindeyim herkes aynı değil tabiki bana özelden ayrıntılı anlatabilir misiniz rica etsem

• Kız arkadaşlarınız gelip de sensiz ölürüm, sen olmasan ne yapardım ben, iyi ki seni tanımışım, seninle evlenmek istiyorum vb. şeyler söylediği olmuştur. Bu söylediklerinin içi o kadar boş ki. İnanmayın, inanıyorsanız da kendinizi asla kaptırmayın. Onun gidebilecek olduğunu bilin ve kendinizi buna göre hazırlayın. Ki gittiği zaman üzülmeyin.

Ne demiş Serkan Uçar:

ustam,
    ne zaman o senin bildiğin zaman,
    ne sevda gördüğün masallardaki.

• katılıyorum, bunu 25 yaşında tek bir sevgilisi olmayan ve karşı cins tarafından sevilmeyen biri olarak söyleyebilirim. Eğer siz güçlüyseniz sosyal ilişkileriniz iyi mesleğinizde başarılıysanız kadınlar etrafınızda olur. Fakat eğer başarı namına bir şey yoksa kadınları unutun. Size tavsiyem kendinizden ödün vermeyin ne yaparsanız kendiniz için yapın. Kadınlar neden bana bakmıyor diye ağlamayın kendinize değer verin ve kendiniz için bir şeyler yapın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dexter27 -- 13 Mayıs 2020; 23:4:28 >
  • Bırakın onlar sizin peşinizden koşsun koşmazsa boş verin. Bir çok kişi tanıdım hoşlarına giden çocuklar için nasıl koşuyorlar. Kısacası istediklerine istedikleri gibi davranıyorlar. Eğer senle işi onun için kaldırımda ki çöpten farkın yok
  • Aşk falan yalan dolan. Şu ana kadar elde edemediğim kadın olmadı. Spordan dolayı zaten fiziğime hasta oluyor çoğu. Kültürlü bir adam olduğum için de çoğu zaman konuşmalarıma ayak uydurmakta zorlanıyorlark kendilerini ezilmiş hissediyorlar ve bana daha çok bağlanıyorlar. Corona olayı olmasa manitalar ile görüşmeye devam edecektim. Baba yorgun, aşkla falan uğraşamaz. Direk mevzuya girer.
  • Yalan değil. Siz kadınların aşkını erkek perspektifinden gördüğünüz için size yalan geliyor. Niye benim hayatımdaki kadınlar bana ihanet etmiyor, yalan söylemiyor daha doğrusu söyleyemiyor? Niye aldatılmıyorum abi ben?

Size tavsiyem red pill felsefesini benimseyin ve 1 senelik haplanma sürecine girin. Bu süre zarfında ilk iki aydan sonra monk moda da başlayabilirsiniz. Gerçek erkek gibi hissetmeniz lazım. Denendi ve onaylandı. Vakit kaybetmden başlayın.
  • Hocam bilemezsiniz. Gün gelir yapmaz dediğiniz insanlar yapar. Önemli olan buna hazır olmak, bir ilişki yaşıyorsanız karşınızdaki insandan çok daha fazla o ilişkiye emek harcamamak. Red pill kaynak tavsiyeniz varsa öğrenmek isterim.

• quote:

Orijinalden alıntı: devrimsel

Hocam bilemezsiniz. Gün gelir yapmaz dediğiniz insanlar yapar. Önemli olan buna hazır olmak, bir ilişki yaşıyorsanız karşınızdaki insandan çok daha fazla o ilişkiye emek harcamamak. Red pill kaynak tavsiyeniz varsa öğrenmek isterim.
    yabancı dil biliyorsanız Rollo Tomasi diye aratın ordan baslayin türkçe için erkekadam

işte o bilemezsiniz dedin ya onu düşünmüyorum ben herşey kendi yoluna giriyor bu felsefeyi benimsersen sen de boyle düşünürsün

Çoğu yıkık red pille saydırıyor ama emin ol onlar hiç denemeyen insanlar. Şiddetle tavsiye ediyorum karıyı kızı boş verin kendi erkekliginiz için başlayın bu işe.
  • Red pill'e hep bir ilgim vardı. Derinlemesine araştırmamistim. Bakacağım teşekürler.

• Bu tam tersi olmasi gerekmiyor mu genelde erkeklerin aşkı yalan derler

• Kadınların size karşı duygularına davranışlarına aldanmayın.
    O perdenin arkasında bambaşka bşr durum olabilir.
    Bunu bizzat yaşayan biri olarak söylüyorum çok iyi tanıdığınız kız bile içerisinde bambaşka bir duygu ve kişilik barındırabiliyor.
    Size karşı olan ilgi ve alakasına aldanmayın.

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.