|
Bildirim
|
Katılıyorum kadınlar aşık olmuyor, alışıyor
Erkeklerse aşık olup, unutamıyor. Bana bir tane kadın gösterin aşkından oturup şiir yazmış olsun |
Önceden insan düşmanıydım. Artık sadece kadın düşmanıyım.
Çünkü her kötü şey onların yüzüne meydana geliyor. |
katılıyorum, bunu 25 yaşında tek bir sevgilisi olmayan ve karşı cins tarafından sevilmeyen biri olarak söyleyebilirim. Eğer siz güçlüyseniz sosyal ilişkileriniz iyi mesleğinizde başarılıysanız kadınlar etrafınızda olur. Fakat eğer başarı namına bir şey yoksa kadınları unutun. Size tavsiyem kendinizden ödün vermeyin ne yaparsanız kendiniz için yapın. Kadınlar neden bana bakmıyor diye ağlamayın kendinize değer verin ve kendiniz için bir şeyler yapın.
|
kadınlar da yalan zaten. hayatımda bir tane bile görmedim
|
Haklısın.
|
Kadınların size karşı duygularına davranışlarına aldanmayın.
O perdenin arkasında bambaşka bşr durum olabilir. Bunu bizzat yaşayan biri olarak söylüyorum çok iyi tanıdığınız kız bile içerisinde bambaşka bir duygu ve kişilik barındırabiliyor. Size karşı olan ilgi ve alakasına aldanmayın. |
Kız arkadaşlarınız gelip de sensiz ölürüm, sen olmasan ne yapardım ben, iyi ki seni tanımışım, seninle evlenmek istiyorum vb. şeyler söylediği olmuştur. Bu söylediklerinin içi o kadar boş ki. İnanmayın, inanıyorsanız da kendinizi asla kaptırmayın. Onun gidebilecek olduğunu bilin ve kendinizi buna göre hazırlayın. Ki gittiği zaman üzülmeyin.
Ne demiş Serkan Uçar: ustam, ne zaman o senin bildiğin zaman, ne sevda gördüğün masallardaki. |
Bırakın onlar sizin peşinizden koşsun koşmazsa boş verin. Bir çok kişi tanıdım hoşlarına giden çocuklar için nasıl koşuyorlar. Kısacası istediklerine istedikleri gibi davranıyorlar. Eğer senle işi onun için kaldırımda ki çöpten farkın yok
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-1F943E7C5 -- 13 Mayıs 2020; 15:40:51 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dexter27 -- 13 Mayıs 2020; 23:4:28 > |
|
|
|
|