Şimdi Ara

KADINLARIN AŞKI DA SEVGİSİ DE YALAN (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
158
Cevap
18
Favori
10.185
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
117 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ~Anor~

Kadın düşmanı olmak çok tehlikeli başkan. Aman diyeyim metinT laneti üzerine çöküverir.
    Yaşamıyorum zaten lanetli gibiyim umrumda değil hiçbiri
  • Kadın Düşmanlığı değil beyler buradaki olayın sebebi beyler kadının bizim kadar bağ kuramıyor ve aşka inanmıyor olması bilimsel olarak bile kanıtlayabiliyorlar kadınlarda bu hormonun aktif olmadığını yani gerçekten aşık olamıyorlar zaten bende kadın olsa sakallı birine aşık olabileceğimi sanmazdım yanlış anlamayın yapılan bir araştırmaya göre aşk karşı cinse olmasına gerek yoktur soft bir beden masumiyetin aşkın ilk temeli olduğu bilinmekte yani göze çarpmayan sadece bir bebek yüze aldanabilir istediğiniz biri gibi görüp aşık olabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ForNx -- 15 Mayıs 2020; 21:3:5 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: yksgazisi ama ruken olan

Bu tam tersi olmasi gerekmiyor mu genelde erkeklerin aşkı yalan derler
    Kesinlikle tam tersi. Kadınlar belki lise zamanlarında aşık olurlar ama duygularda saman alevi gibidir zaten. Sonrasında senin kariyerin, maddi gücün, ona sunabileceğin imkanlar çıkar ortaya. Gerisi hikaye.

Belli bir yaşa kadar bende hemcinslerimi suçlardım yalan yok aşk konularında. Ama insan tecrübe kazandıkça yaşadıkça ve çevrende biraz geniş ise aslında durumun tam tersi olduğunu anlıyorsun.

Erkeklerin aşkı, duygusu daha saf ve temiz. He fırsattan istifade eden erkek yokmu var tabi ki ama oda mutlaka bir kadından darbe yemiştir ve aşka olan inancı kalmamıştır.

Şimdi çevrene bir bak, sözlerim yanlış anlaşılmasın lütfen diyelimki x bir markette bir erkek kasiyer olarak çalışıyor hiç ondan daha iyi imkana sahip kariyer sahibi bir kadınla evlendiğini gördün mü çevrende? Belki binde bir oda belki şahsen ben görmedim. Ama tem tersi olan durumu çok gördüm.

Kadınlar vahşi doğanın tam bir yansıması aslında. Dişi aslan - erkek aslan ilişkisi tam olarak. İki erkek aslan dövüşür, dişi bekler, hangisi galip gelirse pompayı o yapar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kırılanhayaller -- 15 Mayıs 2020; 21:17:28 >

• Malesef ilişkide algılar açık olunca, kendilerince daha iyisini buldukları an terkediyorlar.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Evlenip ayrılmış biri olarak kesinlikle kadınların tek değeri para para para yine para

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir kadına 1.para sonra 2.istekleri
    karşılarsan
    Kölen olur ama biri eksikse sen eşşek olursun
    Bunu unutma kadın herzaman daha çok ister sınırları yoktur sınırı olan zaten evlenir onun için dikkatli seçmen lazim

• bırakın aşkı meşki. vurun geçin. arkanıza bile bakmayın. hayat boş pompala coş...
  • Vazgecin ya bu mazlum edebiyatindan yok kadinlar oyle boyle cevremdeki sevgilisi olan erkeklerin hepsinin gozu dışarda burda erkek sadakatlidir erkek asik olur kiz paraya asik olur felan yapmayın sizin dediginize gore ozamam suan maddiyati yetersiz gucsuz butun erkekler sap olmali ama bakiorumda gayet yuruyen iliskiler var bu şekil. Kadinlarin oldugu foruma girin sizin burda yaptiiniz kadin dusmanligini orda kadinlar erkeklere yapiyor yani cokta buyutmeyin insanin dogasidir bu yasanilan bir olumsuzlugu butun bir irka, kültüre, cinsiyete mâl etmek.

• Arkadaşlar her zaman kendinize değer verin, kendiniz için yaşayın, kendinizi sürekli geliştirin, çok kötü bir zamanda yaşıyoruz gerçekten, herşey giderek kalitesizleşiyor, ilişkiler de öyle. Kimseye muhtaç değilsiniz. Size tavsiyem annenizden başka kimseye güvenmeyin, buna babanız da dahil. Hayatta herşey geçici. Realist olun. Hayatınızı yaşayın. Bu hayatta gerçek anlamda emek harcanmayı hakedecek kişi sayısı o kadar az ki. Bu insanları bulmaya çalışın. Bulamazsanız da kendinizi kasmayın.

• Yalan yalandir bunun cinsiyeti olmaz. Boşuna birbirinizi teselli etmeyin.

• quote:

Orijinalden alıntı: devrimsel

Kız arkadaşlarınız gelip de sensiz ölürüm, sen olmasan ne yapardım ben, iyi ki seni tanımışım, seninle evlenmek istiyorum vb. şeyler söylediği olmuştur. Bu söylediklerinin içi o kadar boş ki. İnanmayın, inanıyorsanız da kendinizi asla kaptırmayın. Onun gidebilecek olduğunu bilin ve kendinizi buna göre hazırlayın. Ki gittiği zaman üzülmeyin.

Ne demiş Serkan Uçar:

ustam,
    ne zaman o senin bildiğin zaman,
    ne sevda gördüğün masallardaki.
    Hocam ben de uzak mesafe ilişkisi yaşıyorum 2 yıldır. Ayrı şehirlerde okuyoruz ayda 1 veya en fazla 2 kere görüşüyoruz normal şartlarda. Sizin dediğiniz cümlelerin aynısını kuruyor yalan yok. Her kızı bir tutmamak gerek ama abartılı şekilde de bağlanmamak gerek. Hayırlısı artık kısmetse olur.

• Bende geçtiğimiz yaz biriyle tanıştım. Her şey iyi güzel gidiyordu neyse ailemle tanıştırayım dedim en güzel şekilde ağırladık saygıda kusur da etmedik, gel gelelim bir süre sonra demez mi senin anan çakallık peşinde bana itici geliyor. Tabi ben bundan soğudum kendi çapımda kara listeye alıp bir süre davranışlarını takip ettim. En sonunda başka bir sebepten dolayı kavga ettik bir küfretmediği kaldı ve bende bu yaşanmış olayı öne sürdüm, özür dileme yok halen daha benimle iddialaşıyor, senin anan böyle diye dedim benden buraya kadar yolun açık olsun, zaten kafası biraz bozuk bazı antidepresan ilaçlar kullanıp kafasında senaryolar canlandırarak seni olmayan şeylerle suçlayabiliyor, neyse aradan 1 ay geçti mesaj geldi biz sevgili olarak yapamadık bari arkadaş olarak kalalım. Bu arada ortak arkadaştan bunun ben bıraktıktan 2 hafta sonra eski sevgilisiyle birlikte olduğunu öğrendim, üstelik o kişi de evliymiş boşanma sürecinde ve 2 de çocuğu varmış, 2 hafta takılıp ayrılmışlar, böylelikle gözümden daha da düştü. Halen daha peşimde ama havasını alır. Gururumu böyle karaktersizlere satacak kadar şerefsiz ve midesiz değilim. Benim için ev olsun düzgün bir iş ve arabam olsun yeter, böyle karaktersizler olduğu sürece hatunsuz da gül gibi geçinir giderim Allahın izniyle.

Başka bir arkadaş da köyden bulup evlenirim demiş, köylü kızlarını da gördük ne mal olduğunu ellerinde telefon sosyal medya tiktok falan bildiğin kendilerini pazarlıyorlar. Namuslu kız kavramı tarihe karışıyor. Ha nasibimizde varsa Allah elbette karşımıza çıkarır bundan asla şüphem yok. Yoksa da bir bildiği vardır deyip yoluma devam ederim.

• ceza456 kullanıcısına yanıt
    Taman doğru söylüyorsun fakat bu yaştan yaşa değişiyor. Lise, hayatında parana bakmazlar popülerliğine tipine kötü çocukluğuna bakarlar, kafa yapısı şu "ben bu yaslarımı serseri ilişkilerle gecirmeyeceksem nasıl geciricem bu yaslara bir kez geliyorum" diyorlar ve orta halli bir çocuksan cepte oluyorsun bad boy master san köpek çektiriyorsun. Üniversitedeysen de para+bad boy luk bir numara erkek yapar seni. Üniversite biter bad boyluk unutulur para+kariyer+başarı isterler. Kendisi mühendis olup teknikerle evlenen veya kendisi öğretmen olup oto tamircisiyle evlenen kadın hiç görmedim ama tam tersini heryerde görüyorum. Ha kendisi lise mezunudur kasiyer olsan tavlarsın ama yarın birgün ogretmen muhendis avukat gelir senden daha çirkin bile olsa senin kolundan alır kendi koluna takar 2+2:4

• Ali GÜLER kullanıcısına yanıt
    Aman dostum o kızla kendini yakarsın, evlensen bile boşanırsın. Evin araban olmasa bile mutlu olmayı başarabilirsin gezersin tozarsın, kendine bir eş illa ki bulursun ama sen olduğun yerde sayarsan olmaz bu iş. Dışarıya çıkacaksın farklı yerleri gezeceksin ki farklı insanlarla tanışasın

• quote:

Orijinalden alıntı: Ibrahim Akca

Aşk falan yalan dolan. Şu ana kadar elde edemediğim kadın olmadı. Spordan dolayı zaten fiziğime hasta oluyor çoğu. Kültürlü bir adam olduğum için de çoğu zaman konuşmalarıma ayak uydurmakta zorlanıyorlark kendilerini ezilmiş hissediyorlar ve bana daha çok bağlanıyorlar. Corona olayı olmasa manitalar ile görüşmeye devam edecektim. Baba yorgun, aşkla falan uğraşamaz. Direk mevzuya girer.
    dönerci+akpli=fizikli kültürlü erkek ahdhsjdhsjsjsj

aynen knk

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: John WICK

Bu mesaj silindi.
    asdhfashfa aklıma malum video geldi
  • Kadınlar garipler, ilişki başlamadan önce mesafeyi hep korurlar. Sevgili olduktan sonra 24 saat dizinin dibinde isterler. Uzak mesafe ilişkileri hep hüsran ile bitiyor.

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.