Mouse Kullanırken Geçmeyen Bilek Ağrıları
Selam Herkese. Günlük yaşantıda çok ağrımıyor ama özellikle mouse kullanırken bileğim ve parmaklarım ciddi derecede ağrıyor.
Sinir testi yapıldı : Karpal tünel sendromu değil.
Röntgen çekildi : Kırık çıkık yok.
Boyun MR çekildi : Fıtık falan yok
Buna benzer bir problemi ve çözüm önerisi olan varsa minettar kalırım. İşim gereği çok bilgisayar kullanıyorum.
Adobe Premiere Kasma
Merhaba. Adobe premiere 2021 ve 2022 kurdum ikiside Squence oynatma ekranında deli gibi kasıyor. Sürücü güncelleştirdim nvidianın studio ve game sürücüleri var ikisini denedim olmadı.
Bilgisayar yeteri kadar güçlü, amd ryzen 3900x ve rtx 3080 ekran kartı ve 32 gb ram var. yeteri kadar ram aktardım ama yinede kasma devam ediyor, hem de ölümüne kasma, sıradan olsa idare ederdim.
Bu konuda bilgisi olan yardımcı olabilirmi.
Ekran sesi
tamam çözüldü.
RTX 3080 Donma sorunu
Merhabalar.Asus Tuf RTX 3080 ekran kartım var (ryzen 3900x, 32 gb ram 3600mhz, m2ssd)
3DS max programı kullanıyorum.Sık sık ekran kartından kaynaklı bilgisayarım donuyor, 1 dk kadar donuk kaldıktan sonra ekran kapanıp açılıyor ve pc kullanılabiliyor, ama ekran kartı devre dışı kalıyor ve yeniden başlattıktan sonra sorun çözülüyor.Sürekli güncel driver kullanıyorum, psu 1000w gold+ zalman.
Programla alakalı olduğunu sanmıyorum çünkü birkaç kez youtube videosunu birden tam ekran yaptığımda da aynısı olmuşltu.
Sizce neden öyle oluyor olabilir.
Premiere Müzik Video uzunluğu sorunu.
Merhabalar.Amatör olarak adobe premier kullanıyorum.
1 dakikalık videonun üzerine 4 dakikalık bir şarkı attım.Şarkıyı videonun bitiminde kestim.(Sonrasında kesmenin yanında geri gelme ile yaptım)
Ama export edince video 4 dakika olarak çıkıyor. ilk 1 dakika müzik çalıyor sonrasında müzik de kesiliyor siyah ekranla 4 dakika oynuyor.
Çözümünü bilen var mı?
NVMe M.2 depolama ne özelliği var.
Arkadaşlar daha yeni samsung 970 evo 500 gb M.2 aldım 850 TL ye. Sözde 3500mb/s okuması var.
şimdi youtube testlerine baktım normal sata 500 mb okuma hızı olan yarı fiyatındaki ssdlerden hemen hemen hiç farkı yok performans olarak.Oyun yükleme, windows açılış testlerinde %5 fark atabiliyor sadece. HDD lere oranla bariz farkı var ama M.2 diye aldık normal SSD alsaydım aynıymış.
Ben bu farkı nerde görecem bilen var mı?
Turknet Fanı oldum
|
Korona niye bitmiyor, açıklıyorum.
|
Müzik sorunu
|
Kader denilen şey nedir.
|
Son Giriş: 4 gün önce
Son Mesaj Zamanı: 7 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 208
İkinci El Bölümü Mesajları: 1
Konularının görüntülenme sayısı: 11.933 (Bu ay: 102)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 223 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Konu Dışı / Off Topic