Şimdi Ara

KADINLARIN AŞKI DA SEVGİSİ DE YALAN (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
158
Cevap
18
Favori
10.185
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
117 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sana katılıyorum, benim de 3 senelik bi ilişkim vardı, ben aşıktım çok değer veriyor seviyor ve saygı duyuyordum, ilişkime emek harcıyordum. O kendi okulunda bi ortama girdi, girdigi günden itibaren bana soğuk davranmaya basladı. Son iki ay kendinden sogutmaya calıştı,beni görmek istemedi. Eski okuldan ortak arkadaşlarımızla buluşma bahanesiyle buluştuk. Telefonunu elime aldım ve bi kız arkadaşıyla olan sohbetinde girdiği ortamdaki bi çocuğa olan ilgisini anlattığını gördüm, telefonu elimden aldı sildi falan utandı bir iki gün utandiğı için düzeldi sonra ben birkaç günlüğüne şehir dışına çıktım mesajlarima telefonuma bakmadı, şehire tekrar dönünce konuşmak için okul çıkışına gittim, bana ilişkide sorun olmadiğını sadece üniversite sınavına çalısmak odaklanmak için ayrılmak istediğini söyledi, tabi ben yıkıldım 3 sene herşeyini paylaştığın yol arkadaşindan ayrılmak zor hele de benim gibi ilk sevgilinizse. Neyse bir hafta sonra o ilgi duyduğu çocukla çıkmaya başladığını öğrendim. Bir sene oldu hala yalnızım stresten saçlarım döküldü, ortak arkadaşlarımız bana tavır koydu o günlerden sonra konuşmadılar sebepsizce bende bi insana bu kadar bağlanmanın güvenmenin cezasını çektim. İnsanlara olan güvenimi yitirdim, beni yorumlayan insanların tabiriyle eski neşe dolu arslan gitti asosyal arslan geldi, bu olaydan sonra birkaç tane flörtüm oldu ama geçmişte yaşadıklarım aklıma geldikçe kızlardan uzaklaştım başlamadan bitirdim . Benim de arkadaşlara tavsiyem kendinizden başka kimseye güvenmeyin, özellikle genç kızlara çünkü onları size bağlayan hiçbirşey yok sizden daha iyisini bulunca paket olursunuz. Benim sevgilim yapmaz demeyin, tabi sizi anlıyorum bende aynısını söylüyordum. Ailem, aldatılmayı deneyimleyen arkadaşlarım beni uyardı ama tabiki dinlemedim herkesten çok ona güvendim işte sonuç.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Toplumsal olarak ahlaksız toplum olduk.Dürüstlük enayilik,saflık gözüyle bakiliyor.Allah iyi insanlarla karşilastirsin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Lise askimdi,lisede terk etmisti beni,on kusur sene sonra tekrar beraber olduk,evlenmeyi dusunuyordum yasimiz 28di, bana sarildiginda 'bana en uzak bu kadar yakin ol' demisti hic unutmam,ben babamin yanindan ayrilinca isten yani,is ararken yine beni terk etti,iki sene once oldu bu, gecenlerde instagramina baktim bir program araciligiyla cunku takip etmiyorum,nisanlanmis :)

Kizlar asik falan olmuyor,sadece kendilerini guvenceye aliyor,paraya tapiyor,evi arabasi isi olsun tipin zerre onemi yok.Paran varsa rahatin iyiyse kapinda kole olurlar, durumun ortaysa seni sadece kullanirlar gezer tozar ama asla ilk tercihi olmazsin ve kolay vazgecilirsin.

Suan yas 30,ailemden ayrildim baska sehirde calisiyorum yakinda kendi arabami aliyorum,is yerinin lojmani var orda kaliyorum hicbir giderimde yok ne kira ne elektrik ne yemek,keyfim yerinde,bu saatten sonrada evlenmeyi dusunmuyorum , para=guctur paran varsa ciddiye alinirsin,arkadas arasinda bile zengin adam hep aranan adamdir ,araban varsa her plan icin arkadaslarin hop dibinde biter ama paran yoksa kimi arasan yanina cagirsan herkes bahane bulur seninle takilmak istemez.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DH | equ* -- 15 Mayıs 2020; 8:50:29 >

• Bende maalesef sizinle aynı fikirdeyim. 3 yıllık sevgilinden ayrılsan bile 3 ay sonra gider başkaları ile hayatlarına devam ederler. Sadakatlerini daha hiç görmedim.

• karanınadamıbaki K kullanıcısına yanıt
    Gözümün açıldığını görmek güzel.

• Baba bugün tek gerçek para bu zamandaki kızlar dediğin gibi ortam görünce değişmiyor para görünce değişiyor tip yakışıklılık aramıyorlar cepteki paraya bakıyorlar.

• Ne diyordu üstad sansar
    Sevgi aşk mı teşekkürler beni cidden güldürdün

• Her zaman söyledim kızlar başka erkekleri tanıyana kadar sadık oluyor. :) Kıza düşen görev o samimiyet çizgisini koruyabilmek , sizden daha ilgi çekici birisini yakalarlarsa popisine tekmeyi yersin sana çok aşığım lan diye her kavganızda ağlayan kız bi bakmışsınız başkasına doğru uçuvermiş. Cepte tutma olayınada bayılırlar o kesinleşmeden ayrılmazlar eğer bir kız sizi terk ediyorsa %100 birisi vardır %100 başkasıyla konuşmaya başlamadan sizi hiç bir kız terk etmez. :)
  • Kusura bakma ama uzaktan ilişki kafadan sakat. Sevgi için fiziki beraberlik şart. Yok öyle hep yanındayım, mesafeler engel tanımaz, ... goygoyları. Alıp saracaksın, elini tutacaksın ki senin onun yanında olduğunu görsün.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Leon FR -- 15 Mayıs 2020; 16:18:2 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Uzak mesafe ilişkiden uzak durun, sonu iyi biten %1 falan

• Çok klasik olacak ama Ben kadınların aşkına güvenmem. %99’unun sevgisi senden daha yakışıklı ve daha zengin ve itibarlısını bulana kadardır. Önce alfa erkeklerden hoşlanır ardından onları beta erkeğe çevirmeye çalışıp ayrılırlar sonra yeni bir alfa arayışına çıkarlar. Bir kadının sizi sonsuza kadar sevmesini istiyorsanız nasıl davranacağınızı çok iyi bilmeli ve ince detaylara önem vermelisiniz.

İyi ve kötü çocuk arasındaki dengeyi mükemmel derecede kurmanız gerek. Kötü bir insan olup; küfür ve hakaret etmekten, dayak atmaktan veya iyi çocuk olup tamam canım tamam böceğim senden başkasını görmez gözüm demekten değil ama biraz zor erkek olmaktan bahsediyorum. Ulaşılması, ulaşınca da yönetmesi zor bir erkek. İyi çocuk ve beta erkekler başta çok memnun etse de kadınların onlardan sıkılması genel olarak fazla süre almıyor tıpkı fazla zor ve maço erkekler gibi.

Dengeyi kurabilen sevilmeye devam eder.

Bence işin özeti: Kadınlar statüyü sever karşılarındaki erkeğe belirli özellikler atfeder ve bu özelliklere bağlanır... Ayrıca kadınlar hayranlık ve sevgi duyar, erkekler ise aşık olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mebasta -- 16 Mayıs 2020; 22:42:10 >

• Siz nasılsanız öyleleri denk gelir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Virtüöz -- 15 Mayıs 2020; 16:44:29 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Genelleme yapmayalım

• quote:

Orijinalden alıntı: Exocoetidae

Önceden insan düşmanıydım. Artık sadece kadın düşmanıyım.
    Çünkü her kötü şey onların yüzüne meydana geliyor.
    Ben de tam tersi oldu. Önce kadın düşmanıydım sonra insan düşmanı oldum. :D
  • devrimsel kullanıcısına yanıt
    Ayni hataya bende dustum seni seviyorumlar sensiz yapamamlar havada ucusuyordu 4.5 yillik iliskim bitti sebep neymis cok yanlis bi insanmisimda suymusda buymusta sonuc suan hem psikiyatri hemde psikologa gidiyorum mal gibi kaldim o napiyor dersen hayatina bakiyor

• aslanakbey55 A kullanıcısına yanıt
    Bu yüzden bir kaç konuştuğum oldu fakat sevgili olayına gidemedim. Çünkü ben kendimi biliyorum bağlandım mi bırakamam ve böyle darbe yesem biterim ben mahvolurum. Bundan sebep hep içime attım veya geri çekildim ilişki surdurmedim. Bekliyoruz bakalim belki gerçekten birbirimizi seven biri çıkar. Yalnız şunu da ekleyeyim Şu zamandaki kizlar gerçekten bitmiş almış başını gidiyor sonu ne olur bilemiyorum birde erkek modeli var ki hiç sorma.

• quote:

Orijinalden alıntı: meola147of

Ben de tam tersi oldu. Önce kadın düşmanıydım sonra insan düşmanı oldum. :D

Alıntıları Göster
    Aslında erkekler olarak gayet iyi anlaşabiliyoruz.
    Bütün sorunlar kadınlardan kaynaklı meydana geliyor.
    Kadınlar kendi hemcinsleri ile bile anlaşamıyor ki yüzüne başka arkasından başka şeyler söylüyorlar.
    En azından çoğu erkek içinden geleni karşısındaki kişiye söylüyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Exocoetidae

Aslında erkekler olarak gayet iyi anlaşabiliyoruz.
    Bütün sorunlar kadınlardan kaynaklı meydana geliyor.
    Kadınlar kendi hemcinsleri ile bile anlaşamıyor ki yüzüne başka arkasından başka şeyler söylüyorlar.
    En azından çoğu erkek içinden geleni karşısındaki kişiye söylüyor.

Alıntıları Göster
    Ben erkeklerle anlaşamıyorum. Sen anlaşabiliyorsan helal olsun. Biraz samimiyet kurdun mu ne saygıları kalıyor ne sevgileri. Erkek-kadın fark etmez hepimizin yok edilmesi gerekiyor. Pisliğiz çünkü tam anlamıyla.

• Valla ben bilimsel olarak aşk VS hormonal oksitosin dengesi gibi olayları araştırınca evrim sürecini inceletince VS anlamıştım zaten aşk yok belli başlı şeyler değişmez

• Exocoetidae kullanıcısına yanıt
    Kadın düşmanı olmak çok tehlikeli başkan. Aman diyeyim metinT laneti üzerine çöküverir.

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.