Şimdi Ara

Sevgili Olacağım Kız Çok Zengin (zengin kız fakir oğlan)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
32
Cevap
0
Favori
4.383
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kızdan sene başından beri hoşlanıyorum, oda benden hoşlanıyor ama çıkmadık henüz sınavlar falan aşırı yoğun geldi. Birde kız çok zengin. Ailesi aşırı zengin, arabasını gördüm babasının en az 400 500 binlik. Evler arabalar her şey var. Ben döner alayımda fazla param gitmesin diyen biriyim. Kızla gidip bi kaç günde bi 20 30 lira ki o da yeter mi bilmiyorum harcayabilecek biri dğeilim. Hani kız verse parayı gururuma yediremem. Karşılıklı sevgi var ama durum vaziyet bu. Ne düşünüyorsunuz

• Olur bu iş

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • valla ben sevgilimden minibüs parasını çıkara çıkara fakirleşti kız eşitledik durumu
  • Kiz seni luks araba ile gormediyse ve hala sana yakinsa sadece seni umursuyor demektir. Zamanla onu yakindan taniyinca daha iyi anlarsin. Suan kiz bana duzgun biri gibi geldi. Senin yapman gereken gidip o kiza yine yarim doner ismarlamandir. Sen busun cunku seni boyle kabul etmeli. Ediyorsa adamdir. Fakir gibi gorurse uzaklas ondan. Maddi sorun hep sorun olacaktir.

• quote:

Orijinalden alıntı: ` quaD.

Kiz seni luks araba ile gormediyse ve hala sana yakinsa sadece seni umursuyor demektir. Zamanla onu yakindan taniyinca daha iyi anlarsin. Suan kiz bana duzgun biri gibi geldi. Senin yapman gereken gidip o kiza yine yarim doner ismarlamandir. Sen busun cunku seni boyle kabul etmeli. Ediyorsa adamdir. Fakir gibi gorurse uzaklas ondan. Maddi sorun hep sorun olacaktir.

Kıza döner ısmarlamadım yanlış anlaşılmasın. Kızla hiç bi yere gidip aktivite yapmadık. Ama ne bileyim hani gezeceğimiz tozacağımız zamanlar hiç bilmediğim lüks mekanlara gidersek düşünsene hesap 50 60 lira tutuyor. Böyle devam edebileceğimi sanmıyorum. Hani hepte gitmezde kızda para var sonuçta ister istemez sıkıntı olur diye düşünüyom.
  • quote:

Orijinalden alıntı: CDDH

valla ben sevgilimden minibüs parasını çıkara çıkara fakirleşti kız eşitledik durumu

Hocam bendeki kız öyle böyle değil. Minibüs hattını satın alır tüm seferler bana çalışır
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jersey Devil

Olur bu iş

Olur diyosunda ister istemez düşünüyor insan. Birlikte bi yere gitsek nereye gidip oturup bişeyler yapıcaz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: HeLLsTeR

quote:

Kiz seni luks araba ile gormediyse ve hala sana yakinsa sadece seni umursuyor demektir. Zamanla onu yakindan taniyinca daha iyi anlarsin. Suan kiz bana duzgun biri gibi geldi. Senin yapman gereken gidip o kiza yine yarim doner ismarlamandir. Sen busun cunku seni boyle kabul etmeli. Ediyorsa adamdir. Fakir gibi gorurse uzaklas ondan. Maddi sorun hep sorun olacaktir.

Kıza döner ısmarlamadım yanlış anlaşılmasın. Kızla hiç bi yere gidip aktivite yapmadık. Ama ne bileyim hani gezeceğimiz tozacağımız zamanlar hiç bilmediğim lüks mekanlara gidersek düşünsene hesap 50 60 lira tutuyor. Böyle devam edebileceğimi sanmıyorum. Hani hepte gitmezde kızda para var sonuçta ister istemez sıkıntı olur diye düşünüyom.

Ben bosuna yazdim sanirim sana. Ne dedim ? Kendin ol. Disari cikmayi teklif et cikinca normal bir donerciye gotur doner ismarla. Ne bileyim sonra herkes Alman usulu yapar kendisi oder. Kiz senin maddi durumunu zaten biliyordur. Bilmiyorsa goster. Seni boyle kabul edecekse etsin. Kabul etmezse olmaz bu is. Maddi fark var cunku. Ben senin yerinde olsam kendim olurdum. Hicc yok luks yerlere vs goturmezdim. Normal bir vatandas nerelerde yerse oraya. Ne harcarsa o.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: HeLLsTeR

quote:

Ben bosuna yazdim sanirim sana. Ne dedim ? Kendin ol. Disari cikmayi teklif et cikinca normal bir donerciye gotur doner ismarla. Ne bileyim sonra herkes Alman usulu yapar kendisi oder. Kiz senin maddi durumunu zaten biliyordur. Bilmiyorsa goster. Seni boyle kabul edecekse etsin. Kabul etmezse olmaz bu is. Maddi fark var cunku. Ben senin yerinde olsam kendim olurdum. Hicc yok luks yerlere vs goturmezdim. Normal bir vatandas nerelerde yerse oraya. Ne harcarsa o.

Zaten dediğiniz gibi yapıcam eğer çıkarsak. Ama nasıl desem, her şey yolunda gitse bile bir şeyler eksikmiş gibi bir şey hissederim diye düşünüyorum. Tamam sevmek daha önemli ama aradaki engel şuan bile çözülmesi için uğraştığımız bişey. Hayat çok zor

• Kızı buluşmaya çağır, yemek istediğinizde dönerciye gitmeyi teklif et. Seviyorsa zaten katlanır ki katlanırsa bırakma peşini
  • Babasından al çeki ve uza

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: CoppeR.

Kızı buluşmaya çağır, yemek istediğinizde dönerciye gitmeyi teklif et. Seviyorsa zaten katlanır ki katlanırsa bırakma peşini

Hocam sıkıntı olacağını sanmıyorum gelir her türlü. Ama içimde bi burukluk olur nasıl anlatsam Hayırlısı olsun düşünmem lazım genede sağolun tavsiyeleriniz iyiydi
  • Hocam kız verirse kötü olur diye bir şey yok bence. Ha hep o verirse sıkıntı ama erkeksem hep ben ödemeliyim diye düşünmek saçma. Sonuçta senin anan değil baban değil. Hep niye sen ödüyorsun
  • Hocam bakin net konusuyorum

Yuz yuze olmaniz onemli konuya nasil girersin bilmiyorum yasiniz kac bilmiyorum ama

Ona, onun senin icin ne kadar degerli oldugundan bahset ve ona ayak uyduramayacagini soyle artik edebiyati sana kalmis.

Ayrilmak istercesine soyleme tabi.

Eger kiz elinden tutup seni sevdigini ve hic bir seyin oneminin olmadigini soylerse o kizi kacirma

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi leobolt -- 26 Şubat 2017; 20:57:48 >
  • Aga senin dediğin "hesabı ben ödersem" olayı daha çok sonraki iş. Şimdilik herkes kendi parasını. Hatta gerekirse o senin paranı. Şahsen ben 2-3 kere 5-10 lira kitlediğimi hatırlarım tabi övünmüyorum bununla. Yaptığım odunluk. Ama öbür sefere de sen ödersin ne bileyim denkleştirirsin bi şekilde. Hesap az gelir "bu seferlik benden" falan dersin. Ama diğer arkadaşların dediği gibi "kendin ol seni böyle bilsin"

• Beni böyle sev seveceksen..... olduğum gibii göreceksen..... boyle oluyorsa hiiç bekleme yapıştır teklifi yok seni aşağılıyor hor görüyorsa kimseye hayır gelmez ondan

• OLMAYACAK DUAYA AMİN DENMEZ

SONUNDA AYRILACAKSINIZ
  • Kız kişilik olarak iyi biriyse parayı dert etmez. Ama çevre faktörü kızı baskı altına alacaktır sevgili olursanız. Seni eziklemeye çalışırlar, tabi kızın tepkisi de önemli burada. Üniversitede falan okuyorsan gir part time bir işte çalış. Orta düzey yerlere de götürürsün. Lüks yere götürmeye kalkma kız goturmedikce, maddi olarak seni zorlayacagini düşünüp kötü hissedebilir.

• berkecanlar varken seni napsin la

• quote:

Orijinalden alıntı: leobolt

Hocam bakin net konusuyorum

Yuz yuze olmaniz onemli konuya nasil girersin bilmiyorum yasiniz kac bilmiyorum ama

Ona, onun senin icin ne kadar degerli oldugundan bahset ve ona ayak uyduramayacagini soyle artik edebiyati sana kalmis.

Ayrilmak istercesine soyleme tabi.

Eger kiz elinden tutup seni sevdigini ve hic bir seyin oneminin olmadigini soylerse o kizi kacirma

Sana bişi diyim mi, bu dediğini yapmaya cesaretim olsa çok çok süper bi fikir. Kız da anlar durumu

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.