Şimdi Ara

ev kızımı, okumuş kız mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
221
Cevap
8
Favori
13.947
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • evlenmek icin hangisini tercih edersiniz ?
    ben kararsizim.ikisininde avantajlari var,dezavantajlari var.
    mesela okumus olsa ekonomik olarak rahat ama ,acaba geçmişi temiz mi?zira neler duyuyoruz neler göruyoruz?ister istemez önyargı oluşuyor bende .
    yasim 22 lütfen ciddi mesajlar atın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SAYIN ÖĞRENCİ -- 17 Haziran 2012; 10:21:38 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Gecmis mevzusunda Hangisi dobrá ise onu tercih ederim. Tam olarak kimsenin gecmisini bilemezsiniz. Yarim saatlik operasyona bakar.

Is konusunda aramizda ucurumlar olmayacak sekilde eli ekmek tutsun yeterli. Lise mezunu da olabilir.

• Hayvan mı satın alıyon kardeş ?
  • Okumuşluktan ziyade diğer karakteristik özellikleri daha önemli.Ama bu devirde tek maaşla geçinmek zorDemedi deme
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bilgisayar Bağımlısı

Okumuşluktan ziyade diğer karakteristik özellikleri daha önemli.Ama bu devirde tek maaşla geçinmek zorDemedi deme

arkadaşa aynen katılıyorum, tek maaşla her ne olursa olsun, zor geçinirsin ve bu senin içine oturur kalır, önemli olan karakteristik özellikleri
  • quote:

Orijinalden alıntı: CarrieWhite

Hayvan mı satın alıyon kardeş ?

Kadın kolları başkanı da geldi.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • kendini geliştirmiş olması önemli arkadaşında dediği gibi karakterli olmalı.. kaliteli bir insan olmalı boş insanlarla uğraşacak sabrım hiç kalmadı boş kızlarlada uğraşamam..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ben okumuşsam o da okumuş olmalı ama o kadar masum o kadar güzel karadeniz kızları var ki, böyle renkli gözlü çok tatlı olanlarından okumamış olmasalar bile çok etkiliyorlar beni.
  • okumuş ev kızı

• üni 3. sınıfa geçtim ünideki kızları gördükçe(istisnalar var tabi) evlencek kız bulmak zor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi murat_erk92 -- 17 Haziran 2012; 11:04:27 >
  •  ev kızımı, okumuş kız mı?
  • okumuş kız dik başlı olur, kendini beğenir, isyankar ve asi olur...

gözleri açıldığı için evlendiklerinde sorun çıkarma ve geçinememe olasılıkları fazladır, bunlar benim düşüncem...

her okumuş kız böyle olacak değildir. saydıklarım ev kızlarında da olabilir
  • okumuş bence
  • quote:

Orijinalden alıntı: Broderick

okumuş ev kızı

Bunu yazmak için gelmiştim şimdi çıkıyorum.

• Hangisini seversek bakıcaz Kafa olsun kültür olsun okumuş okumamışı önemli değil
  • param olsaydı ev kızı derdim , yok ben ortadirekim meslekli kız olsun derdim.
  • Okumus ve is sahibi olan kiz tabikide.Okumus olupta kit bir kisilige sahip az kisi vardir ama hangi iste de calistigida onemli.Tek maasla bu devirde zor.Erkegin kalbi midesinden gecer ama mideye gidecek yemek icinde paraya ihtiyac var.

• Okumus kiza para yetistirmek imkansizdir

• Karakteri önemli. Bence okumuş olması daha iyi. Hem evi iyi geçindirirsiniz. Ama ev kızı olsa da bir şey olmaz. Sonuçta sevmişizdir.
  • Ben çalışacağım, ancak o çalışmayacak mı? Bunu asla kabul edemem. Mutlaka ikimizin de çalışıyor olması lazım. Modern düşünceli bir adam mutlaka çalışan kadın ister. Modern düşünceli bir adamın gönlü evi tek başına geçindirmeye, karısının ev kedisi gibi durmasına razı olamaz.
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.