Şimdi Ara

ev kızımı, okumuş kız mı? (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
221
Cevap
8
Favori
13.948
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Şaka tabiki okumuş ev kızı ;)
  • quote:

Orijinalden alıntı: HEISENBERG

ev kızımı, okumuş kız mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: GOTCHA!

Hayvan mı satın alıyon kardeş ?

+1

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Okul hayati boyunca okuyan, okulu bitirince de ev kizi, gerekli tecrubeyi okullarda kazaniyoruz zaten. Yani kisaca evlenmeyi dusunuyorsan bence ev kizi dusun.

Bu konuda cok ciddiyim, okuyan kizlarin %90 inin gecmisi ayni. Sahsen ben o kadar genis mideli olamam. Ee %10 luk kisimdan birini bulabilecegime de inanmiyorum, cogu yalanci cunku.

• Kendi dusuncesi olan, etrafin lafiyla is yapmayan, yeri geldiginde oturan yeri geldiginde eglenen, her seye surat yapmayip orta yolu bulmaya calisan kiz. Emin ol boyle kizlarin gecmisi temiz, okumus, esine sadik ve kendi dusuncesi olan insanlar

• Okumuş kızların hepsinin motor olduğunu sanmak ne kadar yanlışsa okumamış kızların toplum içinde oturup kalkmasını bilmeyen, asosyal insanlar olduğunu sanmak da o kadar yanlıştır.

Şimdi bir insan eğer evleneceği kızın daha önce bir erkekle ilişkisinin olmamasını tercih ediyorsa (bu sadece sonuca ulaşan cinsel ilişki değildir, hani "vermeyip" de her b*ku yaptıran kızlar da var) tabi ki onun için en mantıklısı ev kızı almak olacaktır. Bakın kesin ev kızı alsın demiyorum en mantıklısı diyorum, başta da dediğim gibi okuyan kızlar için motordur, yemediği nane kalmamıştır tarzı ithamlarda bulunmayacağım ama üniversitedeki ortamları az çok bilen bir insan eğer müstakbel eşinin tabir-i caizse "eline erkek eli değmemiş" olmasını istiyorsa ev kızı almalıdır.

Ama geçmişi benim için önemli değil, ben ne yaşamışsam onun da hakkı vardı yaşamıştır tarzı bir düşünceye sahip arkadaşlar elbette okumuş kız alsınlar, maddi destek olurlar evlerine.

• quote:

Orijinalden alıntı: Manyetizma

Kendi dusuncesi olan, etrafin lafiyla is yapmayan, yeri geldiginde oturan yeri geldiginde eglenen, her seye surat yapmayip orta yolu bulmaya calisan kiz. Emin ol boyle kizlarin gecmisi temiz, okumus, esine sadik ve kendi dusuncesi olan insanlar

İşte konunu en mantıklı cevabı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jake LaMotta

En güzeli batakhane kızı almak, hem geçmişini de biliyorsun.

[muhaha.gif]

• Anket koysaydın daha güzel olmazmıydı.
  • herkes az çok universite ortamlarin da ki kızları bilir . çoğunluğunun hal ve hareketlerini doğru bulmuyorum .

• Böyle saçma sorumu olur. kimi seviyorsam onunla Evlenirim

• Sen ekonomi güncel hayattan vb... konulardan konuşurken eşin mal mal bakmasını istemiyorsan okumuş olsun
  • gorende sutten cikmis ak kasik sanar sizi ben dahil gonul bu ota da konar bokada namusu 2 bacak arasinda arayanlar disi sinek gorunce kudururlar

• Bir de okumuş veya çalışan bayan, okumamış veya ev hanımı bayana göre daha bakımlı ve diri oluyor. Birbirimizi kandırmayalım ama evde otura otura çürüyen bir eşim olmaktansa kendine bakan, kullandığı tek kozmetik malzemesi arko krem olmayan bir bayan almayı da tercih ederim. Makyaja, giyim kuşama ne kadar giderse gitsin umurumda değil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pluton*

gorende sutten cikmis ak kasik sanar sizi ben dahil gonul bu ota da konar bokada namusu 2 bacak arasinda arayanlar disi sinek gorunce kudururlar

Pardonda namusu nerede görecektik?
  • RUS KIZI!
  • ev kızı olsun, fazla bilmişi iyi değil benim fikrim geçinmek daha rahat olacaktır. Hersey para değildir.
  • ''İnsanların bir şeyleri var ki ,gurur duyuyorlar onunla.Ne diyorlardı , onları gururlandıran şeyin adına ? Eğitim diyorlar ; kendilerini keçi çobanlarından ayırt eden şeymiş bu.''

*Friedrich Nietzsche

Bu sözle yorumuma başlamak istiyorum. Bence cehalet üniversiteylei liseyle ölçülmez. Öyle tecrübe yaşamış insnalar olur ki 100 tane üniversite okuyan adam kazanamaz o kadar deneyimi. Dolayısıyla bence insana güzel bir eş olacağını hissettirecek, yanındayken gerçekten paha biçilemez bir mutluluğu hissettirecek eş olduktan sonra zaten diğerleri garnitür olur diye düşünüyorum. Yoksa bu herkesin duyguları farklıdır, zevkleri farklıdır tek kriterle değerlendirmek doğru olmaz diye düşünüyorum. Ondan bu Türkiye toplumunda tüm hepinizin karşısına güzel insanların çıkmasını dilerim.

• "Cahil dostum olacağına akıllı düşmanım olsun."

Anladınız siz onu.
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.