Şimdi Ara

ev kızımı, okumuş kız mı? (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
221
Cevap
8
Favori
13.949
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: fernsehn

quote:

Orijinalden alıntı: €rché.19o3

Kadın dediğin herşeye aklı ermeyecek Cevap : EV KIZI

Sen kim oluyorsun da yazıyorsun bunu? Senin gibiler yüzünden bu haldeyiz.

valla o da senin sorunun
  • quote:

Orijinalden alıntı: ÇÖL KARTALI

evlenmek icin hangisini tercih edersiniz ?
    ben kararsizim.ikisininde avantajlari var,dezavantajlari var.
    mesela okumus olsa ekonomik olarak rahat ama ,acaba geçmişi temiz mi?zira neler duyuyoruz neler göruyoruz?ister istemez önyargı oluşuyor bende .
    yasim 22 lütfen ciddi mesajlar atın

teknosaya danış onlar herşeyi bilirler. olmadı inceleme sitelerine gir 10 tane seç karşılaştır tuşuna bas orada herşey net görünür.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: fernsehn

quote:

Kadın dediğin herşeye aklı ermeyecek Cevap : EV KIZI

Sen kim oluyorsun da yazıyorsun bunu? Senin gibiler yüzünden bu haldeyiz.

valla o da senin sorunun

Sorun sahibi olan sensin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BetterBosh -- 17 Haziran 2012; 16:21:05 >
  • pompa yaşı 14 15 lere inmiş hala ev kızı temizdir üniversiteye giden o..pu dur zihniyeti var. Ona gez buna bilmem ne yap sonra körpe ile evlenmek istiyorum de. Karakteri düzgün olsun yeter. Akıllı adam dış işleri bakanı gibidir. Ev içinde kılıbık ev dışında maçodur. Olması gereken de budur.
  • Manavdan karpuz mu seçiyon ? Fazla takma birgün o seni bulur ;) seçim işi değil bu kader...
  • okumuş ev kızı

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • akıllı dürüst zeki ve ev kızı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Broderick

okumuş ev kızı

+1

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: I need $

Herkesin iliskisi var sorsan hicbiri sevmiyor, baksan hepsi hamile, sorsan herkes bakire :)

sesli altıma ettim gülmekten
  • okumuş ya da ev kızı farketmez insan olsun, bir de illaki önce bi flört et tanımadan evlenme derim biricik abime bir gelin aldık bi .ok bildiği yok ama annemden su isteyen abime cam sildiriyo kendi de vede oturuyo. bir yıl oldu eve misafir kabul etmedi gelecek olana temizlik yapacam sonra gelin diyo onlarda gelmiyo. çevremizde insan kalmadı Allah canına sindirsin ama illa araştır kimdir nedir
  • karakter meselesi ev kızları bile neler yapıyor. ama önceliğin düzgün karakterli okumuş kız olsun

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • tüm yazıları tek tek okudum ve dua ettim Allah şu "tertemiz" kız isteyipte onla bunla yatan herkese 4silindirli bi motor karı verir inşallah kız dediğin okumuş olmalı kültürlü olmalı tamam sabah onla akşam bunla yatsın demiyoruz ama erkek ne kadar temizse kız da o kadar temizdir

cevap:okumuş çalışan kız
  • Böyle şeyler eğer görücü evlenmeyecekseniz önemsiz... Okumamış olur evlenilecek kız olmaz, okumuş olur ama tam ev kızı olur falan filan, siz anladınız beni.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Anectodhe

tüm yazıları tek tek okudum ve dua ettim Allah şu "tertemiz" kız isteyipte onla bunla yatan herkese 4silindirli bi motor karı verir inşallah kız dediğin okumuş olmalı kültürlü olmalı tamam sabah onla akşam bunla yatsın demiyoruz ama erkek ne kadar temizse kız da o kadar temizdir

cevap:okumuş çalışan kız

• okumuş kız
  • Kimse nefes alsın yeter dememiş sanırım
  • Biri de çıkıp dememiş ki aga bu soru eklerinin neden birisi ayrı birisi birleşik?

• quote:

Orijinalden alıntı: ÇÖL KARTALI

evlenmek icin hangisini tercih edersiniz ?
    ben kararsizim.ikisininde avantajlari var,dezavantajlari var.
    mesela okumus olsa ekonomik olarak rahat ama ,acaba geçmişi temiz mi?zira neler duyuyoruz neler göruyoruz?ister istemez önyargı oluşuyor bende .
    yasim 22 lütfen ciddi mesajlar atın

güzel kardeşim, "ev kızı" nın bir ilişki yaşamıyor olduğuna seni inandıran şey nedir acaba ? Yada geçmişi temiz olduğuna inandıran ? (burdaki "temiz" yüzünden şimdi başlarlar ilişki yaşamışsa kirlenmişmi oluyor vıdı vıdısına)
    Ev kızları daha tehlikeli yahu inan bana, çoğu zaten liseden sonra okumadığı (lise terkler yada lise okumayanlarda dahil) için direk evlilik psikolojisi ile davranıyor ve ilişkilerinde bazı seviyeleri daha çabuk atlayabiliyorlar. Anladın sen o "seviyeleri".

Burdaki kriter kendini geliştirmekdir. Karakterlerin birbirine uymasıdır. Misal Lise mezunu biri bir doktordan mühendisden v.b daha mantıklı kararlar verip, daha olgun düşünebilir. Eğitim insanların fikirlerini genişletebilir, ama bu insanlara huzur vereceği yada hayat mücadelesinde okumamış insanlardan daha üstün kılacağı anlamına gelmez.

Yani burda a>b demek doğru olmaz. Bu tamamıyle size kalmış bir olay, sizin isteklerinize ve beklentilerinize bağlı. Zaten biriyle tanıştığınızda onunla aranızda olabilecek muhabbetinde anlaşmanında fikirlerin ortaklığının potansiyelini anlarsınız. Flört aşamasında mesajlaşır konuşurken belli olur bu. Size bu güveni ev kızı verip okumuş kız vermeyebilir yada tam tersi olabilir.

Ayrıca okumuş kız kültürlü olur olayıda komedi. Kandırmayın kendinizi, ortalama bir devlet üniversitesindeki kız öğrenci popülasyonunun %70 i ev kızından biraz daha şanslı olup üniversite kazanabilmiş yada ailesi desteklemiş olanlardır. Burdaki kültürden kasıt, efenim mementodaki olay örgüsünü, mitolojideki zeusun çapkınlıklarını, tolstoyun şu kitabındaki fikir yumağını, tartışabilmekse dediğim gibi ortalama bir üniversitedeki kız öğrencilerin %70 i ile bunu yapmayı unutun. Kitap okuyan kızlarında %75 i aşk romanından, elif şafaktan başka birşey okumuyor.

Ayrıca "ev kızının" birşeyden haberi yok denmeside komik, ev kızı köy kızı aynı şey demek değildir. Ki artık günümüzde köy kızları bile telefon, televizyon v.b sayesinde çok kötü durumda değiller.

quote:

Orijinalden alıntı: Karingoo

Ne kadar çok bilmiş arkadaşımız var! . Yok okumuş olsun ev kızı olmasın cahil olur anlaşamayız vs. Evli bir insan olarak şunu söylüyorum tabi ki de erkeklerin eşlerinden değişik istekleri vardır. Kimi insan ister ki eşim çalışsın bana ekonomik olarak yardımcı olsun maddi konuda sıkıntı çekmeyeyim! heh işte böyle bir evlilik yok işin manevi boyutu da var orası ne olacak? Eve geliyorsun yemek yok her taraf dağınık eşiniz daha işten gelmemiş hele de bir de çocuk varsa tamam işte iş çığrından çıkar hep anlayışlı bir insan olmanız gerekiyor oda nereye kadar.,

Ev kızı olsun ancak birazda okumuş olsun diyorsunuz tabi ki de en mantıklısı bu bana göre şehir hatında en az lise mezunu bir insanla evlilik yapmak önemlidir tabiki karakteristik özellik de çok önemli. Köy yerlerinde köy kızları ile evlenmek nasıl mantıklıysa şehir hayatında da kendi denginiz bir kızla evlenmek o kadar mantıklıdır. Bence ev kızı okumuş olan en mantıklısıdır çok çalışan kadın her zaman sorun çıkartır ve istekleri hiç bitmez bu da ömür boyu pişmanlık yaratır. Evli olmayıp da sallayan arkadaşlar dereyi görmeden paçaları sıvamayın derim. Benim tavsiyem önce bir hayal edin istekleriniz nasıl olacağını evlilikte düşünün ona göre seçim yapın.

Dr.Karingoo

Hocam iyi hoşta eğer "eş" den beklenti; eve geldiğimde yemeğim hazır olsun, çamaşırım ütüm yapılsın, çocuğa baksın, evde oturup beni beklesin ise dediğiniz doğru oluyor. Ama takdir edersinizki herkesin beklentisi bu şekilde olmayabilir. Burdaki anahtar nokta dediğiniz gibi "okumuş ama çalışmayan" kadındırki bununda çalışıcam diye tutturanına denk gelmemeniz gerekir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Xreleave -- 17 Haziran 2012; 17:11:33 >

• Okumuşunu bulursun burnu havada olur. Ev kızı bulursun sonradan görme olur. Yani karakteri oturmuş muhabbet edebileceğin birini bulman lazım .

• aranızda üniversite okuyan varsa görmüştür şuan üniversitedeki kızların en az %60'ının ilişkisi oluyor(cinsel) ama olmayan kendilerini koruyanlarda var en iyisi kız liseyi bitirdikten sonra sözlenmek üniversiteyi bitirdikten sonrada evlenmek bana göre kız erkekten 1-2 yaş küçük olmalıdır.
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.