Şimdi Ara

ev kızımı, okumuş kız mı? (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
221
Cevap
8
Favori
13.948
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Valla doğruyu söylemek gerekirse olay karakterde bitiyor.Cahil olan kız cidden hiç çekilmiyor.Ama okuyupda totosu kalkmışda hiç çekilmiyor.Lise mezunu biri bir çok ünv. mezunundan çok daha çekici ve akıllıda olabiliyor yada ünv mezunu kız ev kızından daha hanımda olabiliyor.Ama benim gözlemlediği meşy kadının genelde paraya önem vermesi.Mesela kadın eğer okumuş ise mutlaka evleneceği erkekde okumuş olsun istiyor.Ama kadın lise mzunu ise onun için erkek de lise mezunu olabiliyor.

Mesela erkek bu konuda çok seçici değil,hanımefendi olup kadınlığını bilsin aptalda olmasın dilerse ortaokul muzunu olsun diyor.Ama kadın böyle değil,bir okudumu toto 1500 havalarda.Zaten bunun pokunu çıkaran kadında 30 33 yaşlarına kdr avlenemiyor sonrada kamilin birine varıyor.Neden çünki baktı evde kalıcam kriterleri düşürüyor.Halbu ki emin kriterleri baştan düşük tutsaydı erkenden de evlenmişti.

Aşk bence sevginin heyecan veren durumudur.Durmadan aşık olmak diye bir şey yoktur.Ama sevgi saygı daimidir.Bunu bir kere ölçmek gerek.Her takıldığım kızı evlilik noktasına kadar test ettim,inanın zerre adam değildiler.Biri çok iyidiki o da takıntılı çıkmış o da olmamıştı.

Evde olan kız süperdir okumuş olan kaşardır diye bir kaide yok fakat çevremde veya arkadaşlarımın çevresindeki bayanların çoğunda kız okumuş ise eşininde okumuş olması.Ciddi anlamda tercih nedeni yapmışlar.Hatta sen lise mezunusun kadının eşinden çok çok daha akıllı bilgili görgülüsün ama lise mazunusun yok aga kadın ünv diploması var diyip kazmayla evleniyor.

Yanılmıyorsam 2010 yada 2011 yılı boşanma yılı olmuştu.Evlenenlerin %50 si boşanmışlardı.Neden? kadın veya erkeğin seçimlerinde kullandıkları dangalak kriterlerden.Adama yada kadına baktığında lan bu bildiğin öküz diyorsun ama kadın maddiyatçı.

Kadın ayrıca ünv bitirmişse çokda anlaşmacı oluyor.Onu yapcan bunu yapcan diye.Ağzına 2 tane patlatabilirim yani o derece.Eşime yardım ederim sonuna kdr ama bunu pazarlığa dökerse kaç yıl olursa olsun s... git ananın evine derim.Ama bunlar olmasın diye eşimi seçerken çok dikkatli inceliyorum.

• 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.