Şimdi Ara

ev kızımı, okumuş kız mı? (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
221
Cevap
8
Favori
13.948
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: OsmanlıHanedanı

aranızda üniversite okuyan varsa görmüştür şuan üniversitedeki kızların en az %60'ının ilişkisi oluyor(cinsel) ama olmayan kendilerini koruyanlarda var en iyisi kız liseyi bitirdikten sonra sözlenmek üniversiteyi bitirdikten sonrada evlenmek bana göre kız erkekten 1-2 yaş küçük olmalıdır.

iyi de ev kızı olup ilişki yaşanlarda var. o yüzden bu tarz genelleme yapmak yanlış. eğer ki aşka inanıyorsanız kalbinizin, inanmıyorsanız mantığının sesini dinleyin...
  • ev
  • quote:

Orijinalden alıntı: GOTCHA!

Hayvan mı satın alıyon kardeş ?

+1
  • evlenmeyi düşünmüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hakeden yaşar

ŞİMDİ SEÇİMLER SiZİN KENDİ FİKRİNİZDİR. AMA ELeŞTİREL BİR BAKıŞ SUNMAK İSTİYORUM:

OKUMUŞ OLAN KIZ AZ ÇOK ELİNe GEÇEN PaRaYLA KEnDİNİ İDArE ETMEYİ, PARAYI KULLANMAyI, GezMEYİ TOZMaYI BİLİR. KIAACsSı KEŞKe ŞUNu dA YAPSAyDIM FiKRİ AZaLIR. EŞ ONUN İÇİN BAŞARıDIR. İYİ BİR eVLİLİK YApMaKTa İSTeR.

EV KIZI GENELE bAKARSaK KoCA ONUN İÇİN ÇIKIŞ YOlUDUR. ÇÜNüK evDE İSTeDiĞİNİ YAPAmAZ. zATEn GeZEmEZ. aİLEsİ OukLa GÖNDERMeMİŞSE YŞAYAaCaĞI DaHA çOk ŞEY OldUĞUNU DüŞÜNÜR. YaZ SİZSeN DaHa FaZLa ARTISI OLAn bİRi ÇIKaRsA KaRŞISINA?

ben okurken üşendim sen yazarken üşenmedinmi bea
  • okumuş ev kızı
  • Eşi çalışmayan bir akrabamın sözünü ileteyim: Çalışan bir kadınla evlen. Çünkü böyle yaparsan mecbur olduğu için mi yoksa seni sevdiği için mi yanında olduğundan emin olursun.

İşyerindeki evli büyüklerimin tavsiyeleri (ben de küçük değilim 29 yaşındayım): Çalışan bir kadınla evlen, bekar kadının masrafı bitmez. (Bu noktaya kadar dikkat, kimse okumuşluktan bahsetmiyor, hep kadının çalışması gerektiğinden bahsediliyor)

Fikrim: Herkes dengiyle evlenmeli. Orta okul mezunu erkek, üniversite mezunuyla yapamıyor, işin bu boyutu da var. Yaşam tarzınıza, değer yargılarınıza uygun bir insanla hayatınızı birleştirmeniz gerekir.
  • Yahu ben de sunu anlamiyorum birak yasasin iliski kardesim, yeter ki aptal yerine konmayalim. Siz kiz olsaydiniz nasil dusunurdunuz? Bu doga geregi olmasi gereken olagan bir surec. Kac yasina gelip tabu haline getiriyorlar cahillikten. Yasayinca ne kadar matah birsey olmadigini anlayacaklar. O zaman daha iyi yerlere gelebilir insanlar ozellikle kizlar (...larina guvenmezlerse).Bu kadar buyutmeye gerek yok, cok daha onemli meseleler var.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben de 22 yaşındayım. Zengin olursam her kızı adam ederim diye düşünüyorum ama aylık 1000-2000 liraya kalırsam sosyalist, komünist biriyle evlenirim. Kapitalist kıza 2000 lira yetmez. Kendim teknolojiyi ve lüks markaları sevdiğim için bana yetmez oradan biliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DHzgn -- 17 Haziran 2012; 18:50:31 >
  • Benim tercihim mutlaka okumuş olurdu.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Broderick

okumuş ev kızı

konu silinebilir
  • Manavdan karpuz mu alıyorsun ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: pc.eLves

quote:

Orijinalden alıntı: hakeden yaşar

ŞİMDİ SEÇİMLER SiZİN KENDİ FİKRİNİZDİR. AMA ELeŞTİREL BİR BAKıŞ SUNMAK İSTİYORUM:

OKUMUŞ OLAN KIZ AZ ÇOK ELİNe GEÇEN PaRaYLA KEnDİNİ İDArE ETMEYİ, PARAYI KULLANMAyI, GezMEYİ TOZMaYI BİLİR. KIAACsSı KEŞKe ŞUNu dA YAPSAyDIM FiKRİ AZaLIR. EŞ ONUN İÇİN BAŞARıDIR. İYİ BİR eVLİLİK YApMaKTa İSTeR.

EV KIZI GENELE bAKARSaK KoCA ONUN İÇİN ÇIKIŞ YOlUDUR. ÇÜNüK evDE İSTeDiĞİNİ YAPAmAZ. zATEn GeZEmEZ. aİLEsİ OukLa GÖNDERMeMİŞSE YŞAYAaCaĞI DaHA çOk ŞEY OldUĞUNU DüŞÜNÜR. YaZ SİZSeN DaHa FaZLa ARTISI OLAn bİRi ÇIKaRsA KaRŞISINA?

ben okurken üşendim sen yazarken üşenmedinmi bea

maksat bilgilendirmek. sinir olduğum bir konuda

• Öncelikle cahil biriyle ancak cahil biri evlenir. Davul da dengi dengine dersek herkes kendine uygun birini bulsa bence işler daha yolunda gider.

Ev kızı veya okumuş, önemli olan huyu iyi olsun. Bazı aileler kızlarını acayip şımartıyor, sonra bir sürü sıkıntı oluyor. Tecrübe konuşuyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ÇÖL KARTALI

evlenmek icin hangisini tercih edersiniz ?
    ben kararsizim.ikisininde avantajlari var,dezavantajlari var.
    mesela okumus olsa ekonomik olarak rahat ama ,acaba geçmişi temiz mi?zira neler duyuyoruz neler göruyoruz?ister istemez önyargı oluşuyor bende .
    yasim 22 lütfen ciddi mesajlar atın

Kaptan böyle şeylere kafa yorma.Bence evlenme .Bu ülkeye 1 çocuk bile fazla.Ye iç keyfinie bak.
  • Farketmez sarışın ve güzel olsun yeter
  • evde internet peşinde kendine yeni koca eş arayan deyim yerindeyse kocalarını boynuzlatan kadınların çoğu ev kızı dediğiniz kesimden..

Aklı başında birini alın ..
  • Ev kizi olsun,salak sacma dizileri izlemesin,kendi universitemde okuturum. uni. ortami sakat,bilen biliyor .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Arkas

Ev kizi olsun,salak sacma dizileri izlemesin,kendi universitemde okuturum. uni. ortami sakat,bilen biliyor .

++++
  • üniversite ortamı sakat diyenlerin hiç mi kız kardeşi yok bu kadar mı insafsız acımasız yorum yapılır

neyse yaşınız küçük forumdan duyduğunuz şeylerle yetinin siz
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.