Şimdi Ara

ev kızımı, okumuş kız mı? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
221
Cevap
8
Favori
13.948
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ya tabiki okumuş kadın ne saçma soru tek maaşla nereyi geçindircen 2 bin lira alıcan 300 lira cebine harçlık mı yapıcan oğluna mı vericen ama çift maaş olsa 2300 bin lira para o paraylada gül gibi geçiniriz eşimede kendimede araba alırım evde alırım yaşar giderim
  • Elbette okumuş kız tüm hayatını ev işleriyle geçirmiş evden dışarı çıkmış kızı ne yapayım. Ev kızından kastın buysa eğer.
  • ŞİMDİ SEÇİMLER SiZİN KENDİ FİKRİNİZDİR. AMA ELeŞTİREL BİR BAKıŞ SUNMAK İSTİYORUM:

OKUMUŞ OLAN KIZ AZ ÇOK ELİNe GEÇEN PaRaYLA KEnDİNİ İDArE ETMEYİ, PARAYI KULLANMAyI, GezMEYİ TOZMaYI BİLİR. KIAACsSı KEŞKe ŞUNu dA YAPSAyDIM FiKRİ AZaLIR. EŞ ONUN İÇİN BAŞARıDIR. İYİ BİR eVLİLİK YApMaKTa İSTeR.

EV KIZI GENELE bAKARSaK KoCA ONUN İÇİN ÇIKIŞ YOlUDUR. ÇÜNüK evDE İSTeDiĞİNİ YAPAmAZ. zATEn GeZEmEZ. aİLEsİ OukLa GÖNDERMeMİŞSE YŞAYAaCaĞI DaHA çOk ŞEY OldUĞUNU DüŞÜNÜR. YaZ SİZSeN DaHa FaZLa ARTISI OLAn bİRi ÇIKaRsA KaRŞISINA?
  • quote:

Orijinalden alıntı: dekareme

okumuş kız dik başlı olur, kendini beğenir, isyankar ve asi olur...

gözleri açıldığı için evlendiklerinde sorun çıkarma ve geçinememe olasılıkları fazladır, bunlar benim düşüncem...

her okumuş kız böyle olacak değildir. saydıklarım ev kızlarında da olabilir

İşin heyecanı burda zaten. Okumuş kız iyidir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hakeden yaşar

ŞİMDİ SEÇİMLER SiZİN KENDİ FİKRİNİZDİR. AMA ELeŞTİREL BİR BAKıŞ SUNMAK İSTİYORUM:

OKUMUŞ OLAN KIZ AZ ÇOK ELİNe GEÇEN PaRaYLA KEnDİNİ İDArE ETMEYİ, PARAYI KULLANMAyI, GezMEYİ TOZMaYI BİLİR. KIAACsSı KEŞKe ŞUNu dA YAPSAyDIM FiKRİ AZaLIR. EŞ ONUN İÇİN BAŞARıDIR. İYİ BİR eVLİLİK YApMaKTa İSTeR.

EV KIZI GENELE bAKARSaK KoCA ONUN İÇİN ÇIKIŞ YOlUDUR. ÇÜNüK evDE İSTeDiĞİNİ YAPAmAZ. zATEn GeZEmEZ. aİLEsİ OukLa GÖNDERMeMİŞSE YŞAYAaCaĞI DaHA çOk ŞEY OldUĞUNU DüŞÜNÜR. YaZ SİZSeN DaHa FaZLa ARTISI OLAn bİRi ÇIKaRsA KaRŞISINA?

Yazı biçiminiz güzelmiş.

• quote:

Orijinalden alıntı: HEISENBERG

ev kızımı, okumuş kız mı?

Ayrıca tabiki okumuş kız,ama sadece okumuş değil kendini de eğitebilmiş olması önemli.Forumda herkes reddediliyor bu arkadaşa sanki bütün kızlar sıralandı bekliyor da hangisini alayım diye konu açmış.

• "Önceden yaşadığı belli değil."den kastın ne? "Bakire değil, önceden seks yapmış kirlenmiş." diye düşünüyorsan git kendine bir tavuk bul onunla evlen, kadınların da insan olduğunu unutmayın. "Zina yapmamış kız arıyorum." diyip de 498576895769485946745674 tane kızla ilişkiye giren adamlar var hala, lütfen onlardan olmayın.

Onun dışında; sana muhtaç olacaksa parasal yönden bildiğin senin kölen olur, eğitimli kadının kendi fikirleri olur, istediğini rahatça söyler, aranızdakiler gerçek olur.
  • Okumus olmali.

• Okumuş her zaman iyidir.Herşeye hakim,nerede ne yapacağını bilen,bilgi birikimi yüksek bayan her zaman iyidir.Ancak en önemlisi aranızdaki sevgi ve muhabbet :D
  • Okumuş aynı zamanda oturup kalkmasını bilen yerine göre nasıl konuşacağını bilen biri. Yani ikiside

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • okumuş biri olmak demek sadece akademik kariyerli demek değil, liseyi biritipde bir yüksek okula yada üniye gitmiş olmak, hatta bir başka ilde okumak başlı başına insanı olgunlaştıran bişeydir, birinci sınıfta gidersin dalganı geçersin, 2 sınıfta 6 dersten kaldığını görünce zati, başına bişeyler dank ediyor...

ev kızı daha parayı ve yaşamı görmemişken, okumuş kız paranın kıymetini anlar. ayrıca okumamış kız cahilliğini öğle sosyal yerlerde kapatmaya çalışırki rezil olur farkında olmaz!!!

tatile çıktın yada alışerişe diyelim ev kızı, ay bune, görmemiş gibi ay şunu da alalım, yok komşuda gördüm, tv de gördüm, derken, okumuş kız, kendi parası varsa alır,

okumuş kızla iyi hayat geçirebilmek için tek şart, seninde okumuş olman gerek, aynı gelirde yada senin daha iyi kazanman gerek yoksa, duygusal anların da seni ezebiliyorlar..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EcheLoN_ -- 17 Haziran 2012; 13:22:49 >
  • Dürüst olmalı, sordugum her soruya lafı dolandırmadan, kelime oyunu yapmadan net cevap vermeli, bir de muhabbetini, insanlıgını sevdiysem yeterli benim için, tip pek önemli degil aslında, efendi olsun yeter ki...
  • okumuşuda,okumamışıda her türlü yaşar o yüzden fark etmez
  • Boşver ikisini de alma sende bu kafa varken.
  • Okumus bilgi sahibi kulturlu kiz.
    Koy kizi istemem ben.
    Otursun benle herseyi konusabilsin seviye farki olmasin.
    Yemisim koy kizini

• Okumuş iyi aile eğitimi almış kız
  • Örneklerini görüyorum bazen. Bu yüzden okumuş kız her ne olursa olsun. Çünkü okumamış kızın hali bi başka oluyor. Çoğu cahil ve sosyal konulardan bihaber.
  • Kadın dediğin herşeye aklı ermeyecek Cevap : EV KIZI
  • Hangisi nefes alıyorsa.

• okunmuş kız hepsine bedel

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.