Şimdi Ara

Sevgili Olacağım Kız Çok Zengin (zengin kız fakir oğlan) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
32
Cevap
0
Favori
4.383
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: HakimBeey

OLMAYACAK DUAYA AMİN DENMEZ

SONUNDA AYRILACAKSINIZ

Açık ve net uğraşmayalım aynen
  • HeLLsTeR kullanıcısına yanıt
    Hocam acitasyon yapmadan yapin bence en mantiklisi cunku.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dostum aşılmayacak bir engel değil kız zengin ve laf etmiyor seni öyle kabul etmiş ki yanında duruyor takılma sen ve düşünme zamanla olur herşey ve zaten işini eline aldıktan sonra gerisi çok kolay olacak emin ol

• Valla hocam o is olmaz. Erkeğin durumu iyi olup kizinki kötü olsa idare edilirde senin durum tam tersi ve açıkcası kötü bir şey. Eğer bide kız genel olarak lüks yerlere takılıyorsa ve parasının hesabını yapan biri değilse sevgi işi falan bir süre sonra bi ise yaramaz çakışmaya başlarsınız sonunda da biter yani ben kendim olsam girmezdim böyle bi ikiskiye . Ama kendini en iyi sen bilirsin ölç tart durumu ona göre karar ver.

• Kızın masrafını çıkaramazsın bence boşver.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Zor iş davul ve denk olayı gerçek malesef

Hakkınızda hayırlısı olsun

• Hocam ayni durum bendede var ama benim kiz baya zengin .sevdigim kizda 1 milyon liralik ferrari california ve 500.000 liralik mercedes sl 500 var.2 arabasi var yani kiside baya pahali arabalar ve kiz 18 yasinda
    Valla aramizda ucurum var gibi.Bazen kendimi ezik hissediyorum kizin yaninda sirf bu yuzden kizdan uzaklasiyorum yavas yavas.İyi degil gidis.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NUSR-ET -- 27 Şubat 2017; 1:46:20 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hakkı_Pelit

Babasından al çeki ve uza

Yorum o kadar soğukkanli ki kendimi olayın içinde hissettim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi exotic. -- 27 Şubat 2017; 1:50:4 >

• Hep kızlar mı zengin erkek arayacak bu sefer de tam tersi olsun. Kızı kendine aşık et. Telefon falan aldır kendine.

• muhtemelen bu ezik tavırlarından dolayı kız senden soğuyacak. boşver hiç konuşma.

• quote:

Orijinalden alıntı: Hakkı_Pelit

Babasından al çeki ve uza

• Hocaam seni çok severim inşllh mutlu mesut olursun. Akışına bırak doğal davran kendin ol çok düşünme yeter. Belki de kız lükaten şaşadan uzaklaşmak isteyen biridir. Ona vapurda martılara simit atma, galata kulesine çıkarma, taburede oturup sahilde çay içme keyfini yaşat. Kayalıklarda dolaşın, parkta piknik yapın vs türlü şey var yapacak. Sen yeterki kendinden emin ol gerisi gelir :))

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.