Şimdi Ara

AİLE EVİNDE OKUMAMAK > AİLE EVİNDE OKUMAK (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
1
Favori
2.640
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Kanka sen İstanbulda mısın? yurt hariç 3.5-4K demişsin aylık. Çok fazla bence tabi eğer ailenin maddi durum iyiyse problem yok ama benim abim Artvinde kalıyor özel yurtta kalıyor zaten. 1500 Yurt parası, 300 faturalar, 1500 TL'de aylık diğer masraflar toplam 3.300 gidiyor bunun 1200'ü kyk kredisinden zaten. Aylık 2K falan gidiyor yani.

• Beyacun Çekmezoğlu B kullanıcısına yanıt
    sakarya.

sakarya büyükşehir belediyesi. haftalık bi 800 + babamın kartından ara sıra dışarıdan yemek yiyordum. öyle yuvarladım.
    giysi cart curt bunları harcamıyorum.
    az harcıyorum, ama 1500 lira çok az. artvin için olabilir belki de günlük 50 tl benim nerden baksam sigara + yemekhane su param.

fakir oldugumuzu dusunuyorum, evde iki cocuk aynı anda uni okuyor. ev bize ait, eve giren max para 4-5 asgari ücrettir.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • KYK kredisini de sayarsak aylık hemen hemen yurt ücreti ile 3300-3500e geliyordur ama yurt dahil. Zaten Artvin çok büyük değil o yüzden çok dışarı falan çıkıp takilacagin bir yer de değil o yüzden olabilir. Yine iyiymiş eve giren para. Bizim eve de 4 asgari ücret giriyor. Hemen hemen aynı seviyede aileler.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • ben kykyı 2k civarı sanıyordum 1,2k nedir a***

• Yukarıda yemekler kötü filan denmiş. Bunu sınıftaki ve odadaki arkadaşlarım da diyordu. Ulan ben çok kötü yemek yapan bir anneyle mi büyütüldüm yoksa millet mi seçici ? Bana göre kyk yemekleri idare ederin üstünde iyi denilecek kalitede.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kararsızadam123 -- 28 Mayıs 2023; 2:42:2 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.