Şimdi Ara

AİLE İLE TIP VS İSTANBUL'DA TIP (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
59
Cevap
0
Favori
1.792
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: DonSalieri

Yok hocam Furkan benden çok daha iyi

Hangi sınıftaydın bende 2 sene önce mezun oldum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • TFL bizim fakültede ordu gibi. 6 7 kişi var hatta birisi çok yakın arkadaşım

• quote:

Orijinalden alıntı: aOnn1453

TFL bizim fakültede ordu gibi. 6 7 kişi var hatta birisi çok yakın arkadaşım

Bende tfl denim ...

• Geleceğim hocam insallah tanıtım günlerine. Hocaların öğrencilerin fikrini alması çok iyiymiş gerçekten. Hocam Çapa'yı çevremin etkisiyle pek düşünmüyordum ama sizi dinledikten sonra tekrar düşünmeye karar verdim. Çok teşekkürler.

• Wubba Lubba Dub Dub kullanıcısına yanıt
    Maalesef algı. CTF yüksek diye lap lap herkes orayı yazıyor. Kıracağız İnşallah bu algıyı

• Hocam c sınıfındaydım ben. Ama 10. Sınıfta nakil oldum tanimiyorsunuzdur büyük ihtimalle. Siz de tıp mi okuyordunuz hocam?

• Son sene öğrenciler için diğer okullara göre daha rahat
    TUS başarısına da yansıyor bu
    Ablam bu sene dershaneye başlıyor ve dershaneye gitmeyen arkadaşı yok sanırım

TUS hayatında girebileceğin en zorlu yarışlardan biri alabileceğin her türlü yardım yararına olacaktır
    Bu sene tıp yazan herkesle tekrar yarışacaksın sonuçta
    Bazı bölümler ilk 50den 100den alıyor
    Uzmanlıklardan herhangi birinin kötü olduğunu zannetmiyorum

Dershaneler kura ile burs veriyor
    şansın varsa çok ucuza yazılabilirsin

Son sorunuzu çok anlayamadım ama
    cerrahpaşa ilk 3 sene temelden bilimlerden gidiyor daha sonra ayrıntılı işleniyor
    diğer üniversiteler doğrudan giriyorlar, girdikleri gibi bitiriyorlar
    Sarmal sistem gibi bir şey deniyor sanırım cerrahapaşanın yaptığına çok bilmiyorum
    şunu söyleyeyim cerrahpaşaya girdikten sonra yarıştan kopmazsan iyi bir gelecek seni bekliyor akademik anlamda

• quote:

TFL bizim fakültede ordu gibi. 6 7 kişi var hatta birisi çok yakın arkadaşım

Hocam kaçıncı sınıftınız siz?

• Rica ederim. Umarım hakkında hayırlısı olur. Tanıtıma beklerim. Buradan bir dm filan atıp bir şekilde ulaşırsan orada da daha kapsamlı yardımcı olurum.

• quote:

Orijinalden alıntı: DonSalieri

Hocam c sınıfındaydım ben. Ama 10. Sınıfta nakil oldum tanimiyorsunuzdur büyük ihtimalle. Siz de tıp mi okuyordunuz hocam?

Özele gel ctf deyim yazdım sana mutlu oldum şuan 😁

• quote:

Rica ederim. Umarım hakkında hayırlısı olur. Tanıtıma beklerim. Buradan bir dm filan atıp bir şekilde ulaşırsan orada da daha kapsamlı yardımcı olurum.

İnsallah hocam çok teşekkür ederim her şey icin.

• aOnn1453 A kullanıcısına yanıt
    2012'de çapa daha yüksekti
    algı nasıl değişti dersiniz bir anda öğrencilerin kulağına fısıldamadılar herhalde

çapa TUS'ta daha başarılı diyorsanız en iyi okul odur
  • quote:

Orijinalden alıntı: Wubba Lubba Dub Dub

Son sene öğrenciler için diğer okullara göre daha rahat
    TUS başarısına da yansıyor bu
    Ablam bu sene dershaneye başlıyor ve dershaneye gitmeyen arkadaşı yok sanırım

TUS hayatında girebileceğin en zorlu yarışlardan biri alabileceğin her türlü yardım yararına olacaktır
    Bu sene tıp yazan herkesle tekrar yarışacaksın sonuçta
    Bazı bölümler ilk 50den 100den alıyor
    Uzmanlıklardan herhangi birinin kötü olduğunu zannetmiyorum

Dershaneler kura ile burs veriyor
    şansın varsa çok ucuza yazılabilirsin

Son sorunuzu çok anlayamadım ama
    cerrahpaşa ilk 3 sene temelden bilimlerden gidiyor daha sonra ayrıntılı işleniyor
    diğer üniversiteler doğrudan giriyorlar, girdikleri gibi bitiriyorlar
    Sarmal sistem gibi bir şey deniyor sanırım cerrahapaşanın yaptığına çok bilmiyorum
    şunu söyleyeyim cerrahpaşaya girdikten sonra yarıştan kopmazsan iyi bir gelecek seni bekliyor akademik anlamda

İnsallah hocam çok teşekkür ederim valla arada rahatsız edebilirim sizi çok teşekkür ederim yardımınız icin.

• Wubba Lubba Dub Dub kullanıcısına yanıt
    Bunu da sosyal medyanın her tarafında ( Twitter,ekşi,facebook) dile getirince de insanların gözünde Çapa kötü algısı oluştu

Burada bahsettiğim nedenden ve tabi ki Cerrahpaşanın daha kolay olmasından dolayı Çapa aşağıda kaldı.

• sen beni rahatsız et ben de ablamı edeyim :D

umarım güzel yerlere gelirsiniz
  • hocam sen cerrahpaşaya girersen ve burs araştırırsan sana bi ton burs verecek adam vardır iş adamı vardır yani ailene yük olmaazsın emin ol. devletten de kredi alırsın çok iyi bi doktor olursun cerrahpaşa bulunmaz nimet
  • Üniversite şehir dışında okunur gazı ile bende şehir dışına çıktım 2. Senem pişmanım. Zor oluyor düzenli hayatım yok nerdeyse. Cerrahpaşaya düşünmeden git en rahat okuyabileceğin tıp orası İstanbulda okucaksan başka yer düşünme bence

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ununoktinyum

hocam sen cerrahpaşaya girersen ve burs araştırırsan sana bi ton burs verecek adam vardır iş adamı vardır yani ailene yük olmaazsın emin ol. devletten de kredi alırsın çok iyi bi doktor olursun cerrahpaşa bulunmaz nimet

Hocam burs işleri nasıl oluyor, nasıl ayarlayabilirim?

• Hocam araştıracaksın yaz internete bak sana burs vermeyecek çıkmaz yani emin ol

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.