Şimdi Ara

Aile Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
500
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sınava hazırlanan birçok arkadaş gibi ben de bu aile durumundan sıkıntı çekiyorum.İsmini vermek istemediğim yaklaşık %0.2 lik dilimle girdiğim bi fen lisesinde okuyan bir öğrenciyim.Okulumuzda deneme sınavları oluyor,ortalama 70-80 kişi giriyor bu sınavlara.Örn 15. 16.olduysam babam kalkıp diyor bu işte 70 kişide şu şu yüzdelik dilime denk gelir 25 30k falan yaparsın sen falan filan,laf dinleme,bunu kazanamazsın,böyle olmaz gibi dayanağı olmayan bir sürü salak saçma laf.Ve daha bunun gibi bir sürü şey emin olun size bundan daha saçma gelecek olan değerlendirmeleri var.Ve bu inanılmaz sinir bozucu bir durum,takmak istemesem bile bir şekilde dinlemek zorunda kalıyorum ve bu durum beni inanılmaz şekilde yıpratıyor.Benden iyi veya kötü yapan insanların ailesi arkadaşlarıma destek oluyorken ben dayanaksız saçma salak eleştirilere maruz kalıyorum.(Tekrar söylüyorum eleştiriye kapalı birisi değilim,sadece saçma ve yanlış eleştiriye karşı bunları söylüyorum.)Ailenin her zaman insanın yararına olacağına karşı olan inancımı da geri dönüşü olmayan bir şekilde kaybettim.Bu durumu hak etmediğimi düşünüyorum ve ne yapacağımı bilmiyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapma bir şey zaten yapamazsın gir sınava üniye git 30k falan yaparsın deyince he evet ne güzel mis gibi sıralama de geç

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-2BA6261ED -- 18 Şubat 2020; 1:41:8 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Ağırlığını sınavda ortaya koy reis

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Burslar ve Yaş sorunu?
    geçen hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.