< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Turkesterone -- 9 Mart 2017; 22:47:38 > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Turkesterone -- 9 Mart 2017; 22:47:38 > |
62 yaşındayım babamın emekli maaşıyla geçiniyorum.
|
Ben 24 yaşındayım annemle beraber yaşıyorum, evlensem yine annemi yanıma alacağım onun bendne başka kimsesi yok. Annem yaşlanıyor diye bazen geceleri ağlıyorum, bir gün ölürse çok üzülürüm şimdiden ağlıyorum.
|
Kardesim sen sasirdinmi aile gibisi varmi..evlenene kadar ailemle yasadim evlenmeseydim bir omur daha yasardim..ha evlenince neyaptim ayni apartmanda karsi dairesine tasindim kapi komsusuda olduk..Allah ailemden 1000 kez razi olsun,suan bile esimde bende duacilariyiz..ikimizde calisiyoz aksam geliyoruz yemegimiz hazir annemde yiyiyoruz iciyoruz uyumadan uyumaya eve geciyoruz desem yeridir..bazen dolabi bir aciyorum birton yemek yapmis koymus dolabimiza..en ufak birseye sıkıssam hemen yanimda bitiyorlar..Haklarini helal ederler insallah..
Aile candir..anne baba candir..gencken boyle ayri ev heyecani ve fantazisi olsada en guzeli evlenene kadar ailenin yaninda yasamak.. |
Yahu adam lisans eğitimini bitirse 22 yaşında olacak. Askere git gel 23 oldu. Atama-İş bulma derken zaten 24ü bulacak. Herkesin senin gibi liseyi bitirdim hemen askere gidiyim sonra hemen evleniyim gibi derdi yok.
|
Çocukken evlenmişsin yahu, üzüldüm keşke hayatın tadını çıkarsaydın, belki forumdaki agresifliğin ondan :)
|
Yasi 40 ustu olupda ailesiyle yasayan var. Ben 27 de ayrildim kendi evime tasindim yas 37 hala tekim . O kadar muhim ve ayakda kalmalik seyler dusunme. Evlilik haric tavsiye tmem yalnizlik zor
|
Tam olarak anlamadığın bir şeyi nasıl red ediyorsun? Çok merak ediyorum, referandum içeriğini okumadan/anlamadan evet/hayır verenlere koyun dendiği bir forumda 4300 dini de red etmişsiniz helal doğrusu çok aydın bir insan olmalısınız.
|
bu benim tercihimdi zorla değil isteyerek evlendim. forumda agresif değil bilakis neşeliyim yüzümden gülücük hiçbir zaman eksik olmuyor çok şükür.
hayatın tadı günaha girmekle çıkarılıyorsa? ben almayayım sağ ol, benim günahım bana yeter birde karşı tarafınki ile uğraşamam. |
Engel değil de hocam. Evde hep bir sıkıntı bir stres bir gergin ortam havası var. Artık sıkıldım anlıyor musunuz ?
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
|
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |