Şimdi Ara

22 yaşında aile ile yaşamak normal midir ? (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
309
Cevap
9
Favori
27.933
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Başınız sağolsun Ranez, dediğin gibi anı, sahip olduğunuz şeylerin mutluluğunu yaşamak önemli olan. Zaman sonuçta geçecek, ve o sahip olduklarımıza veya bazılarına sahip olamayacağız. Belki yeni şeylere sahip olacağız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DUKENMEZ

gebzede nerde oturuyorsun. gebze stadının ordayım bende:D

Alıntıları Göster
    Hocam aşağı Darıca tarafında :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ranez

Aileden kaçmak gibi bir hevesim olmadı hiç. Bir insan niye durduk yere ailesinden kendi annesinden babasından kaçmak ister ki? Özel sebebi olanları, ne bileyim alkolik babası olanları elbet anlarım ama onun dışında saçma sapan şeylere özenmenin anlamı yok. Hayat Amerikan filmleri gibi değil arkadaşlar. İşe girer gayet güzel çalışırsın, ailene destek olursun. Hem kendin rahatça para biriktirirsin hem de sevdiğin insanlarla yan yana olursun.

Bu ayın başında babamı kanserden kaybettim mesela, güya tedavisi olumlu gidiyordu. Kimin ne zaman aramızdan ayrılacağı belli olmuyor arkadaşlar. Hazır sahipken sonuna kadar onlara sahip çıkın. Boş heveslere kendinizi kaptırmayın.
    Hocam kaçmak değil de, bulunduğum ilde iş bulamadım. Cidden bulamadım adam gibi bir iş. Mecburen geldim yani yoksa bende istemezdim emin olun

• Yakında 22 olucam hesaplarıma göre 25 yaşında evden ayrılıcam.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aileye, yaklaşımına, yapacağın şeylere vs bağlı. 24'üm bu sene ayrılacağım. Karışıp duran birileri varsa çekilmez. Babamla vs hiç anlaşan biri değilim. 2 haftadır başka yerdeyim şu an bayramda döneceğim. Özlesem de 2 haftalık rahatlığım paha biçilemez. Akşam hazır yemekler, çamaşır bulaşık vsvs güzel ve kıymetli şeyler ama kendine ait yerde kendi kendine halletmek daha güzel bana göre. Evde bazı şeyleri yapmaya üşeniyorum yapılıyor diye ama tekken hiç üşenmiyorum şahsen. Ondan sonraki rahatlık en güzeli.

• okul askerlik vs hariç 35 yıldır ailemle yaşıyorum

sen burada ki internetteki yazılanlara bakma

bazıları empati yapamıyor kendi penceresinden bakıyor herkes aynı hayatı yaşamıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Amulet

Yasi 40 ustu olupda ailesiyle yasayan var. Ben 27 de ayrildim kendi evime tasindim yas 37 hala tekim . O kadar muhim ve ayakda kalmalik seyler dusunme. Evlilik haric tavsiye tmem yalnizlik zor
    evlenip boşanıp 50 + olup ailesiyle yaşayanlar var

ben 34 yıldır ailemle yaşıyorum çok mutluyum huzurluyum
  • benim de yas 22
    Ailemle onemli bir sorunum yok,annemin ya da babamin bir sıkıntısı bir hastaligi yok sukur

ama ne kadar buyursen büyü onlarin gozunde cocuksun ne yazikki
    evde kaldigin surece onlarin kurallarina uymak zorundasin,onlara karsi bir sorumlulugun oluyor ister istemez

Bu yaz evden uzakta kisa sureligine ev tutup staja baslayinca anladim ki kendi evin demek rahatlik demek kimseye karsi sorumlu olmamak demek
    Cidden cok rahat hissediyorum kendimi varsin ev daginik olsun,yemek ve diger isler icin zaman harcayim ama kafamin rahat olmasi gibisi yok en iyisi de evde karar mekanizmasi sensin bir sey yapabilmek icin izin almana gerek yok.

Hayat pahali diyen arkadaslar felan diyen var da abi
    kahvalti isini firinda hallediyorum 3 tl ye
    oglen yemegi is yerinde veriyorlar
    aksam icin de cok yorgun oldugum icin ugrasmamak adina tavuk,hazir manti tarzi hemen pisirilebilecek seylere veriyorum gunluk aksam yemegi 15 tl ye geliyor

Yol parasi vermeme gerek yok,sirket aracinda gidiyorum ama servis de en kotu bisikletle gidiyorum

Ev kirasi da aylik 450 tl aidat da yok

18TL*30 gun desek 540 tl lik yemek masrafim+450 tl kira masrafim var

Cidden su tutar cebimde kalsin diye ise basladiktan sonra belki bir sure idare ederim ama ilk firsatta kendi ev duzenimi kurarim

• quote:

Orijinalden alıntı: MaDMaxiBo

50k civarına üniversite çevrelerinde öğrenci evleri var, 1+1 gibi ve aylık 600 lira kira geliri var.

7 tane alsan 6*7 = 42 den aylık 4200 lira gelirin olur.

bu arada anapara da yerinde saymaz, o evlerin değeri de artar.

kafayı kullanıp en basit şekilde daha karlı işler yapmak varken biraz daha basit diye faize kaçmak yanlış, faiz toptan yanlıştır.
    2 saattir 50k civarına ev bunu artılayan 20 kişiye gülüyorum. 130 a 1+0 ev alabildim
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.