< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
40 yaşında bekar ve yalnız yaşamanın avantajları?
-
-
Herkes bu adama laf etsede ben bi noktada katılıyorum sırf paran ve araban için seni seviyormuş gibi takılan milyonlarca kız var
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bu sabah erken uyandık biraz, 7:30 gibi. 9'da tenis antrenmanımız vardı. Yatakta birer kahve içtik, muhabbet ettik, sonra hazırlanıp tenise gittik.
Bir saat güzel bir antrenman oldu. Yarın tenis maçım var, o yüzden biraz bana odaklı bir antrenman yaptık. Sonra baktık hocanın 10-11 arası vakti var, bir saat daha kortta kalıp güzel 1-2 set tenis oynadık.
Eve geldik, kahve eşliğinde antrenmanı tartıştık biraz. Kendimize gelince duş aldık, üstüne dün akşam birlikte yaptığımız, kalan Hint yemeğini indirdik mideye. Üstüne de yatak odasına geçip güzel bir uyku çektik.
Market alışverişinden geldik şimdi. Arkada hafif bir müzik çalıyor, yanına da güzel bir şişe kırmızı şarap açtık. İlk defa deniyoruz bu şarabı, ikimiz de çok beğendik... Ben geçen hafta İtalya'dayken bolonez sos yapmış, onun kalanıyla da lazanya yapacağız akşam yemeğine.
Senin Cumartesi günün nasıl geçti anlatsana?
-
Evli insanlar mutlu olmaz, mutlu olmak zorunda oldukları için mutlu olurlar.
Geçen haber'de adam yıkanmamış, dilini fırçalamamış diye kadın boşandı tamam pis bişey bu insanın bakımsız olması ona lafım yok ama 500 bin tazminat ödemesi ne alaka?
O adam bekar kalsa istediği gibi yaşardı istersen git ömür boyu kamp yap, aslında burdaki sonuç şu kadınlar hiç bi zaman sevmezler, üremek için bi erkek seçerler ve bi yanlışınızda lak boşanma mahkemesi.
Özgürce yaşamak varken neden bi kadınla? Evlenen insanlara sorıyorum mutlumusun abi çocuk var, evlilik nasıl gidiyo abi çocuk var :)
İşyerinde bi kız arkadaş var abi kız hiç susmuyo, kocası geldi adama selam veriyon 5 dk sonra cevap veriyo çünkü o kadar baskılanmışki adam artık içine gömülmüş.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
-
Bu karikatürdeki adam gibisin. Bu kafayla dünyanın her yerinde yalnız kalırsın
-
Arabadaki adam gibi mi inan aynı böyleyim ben sana günümü anlatmama gerek duymuyorum, yalnızlık bence harika bi duygu.quote:
Orijinalden alıntı: Real RocknRollaBu karikatürdeki adam gibisin. Bu kafayla dünyanın her yerinde yalnız kalırsın
Bi. İnsanla bi. Ömür baskılanarak yaşamak kadar kötü bişey olamaz, her hafta farklı kadınla tanışıyorum kimi yamaç paraşütü yapıyo, kimi kayak hobisi var, farklı bir sürü insan
Evde saçma sapan bi gürültü yok, çocuk sesi yok, dırdırı yok, inan yemin ederim sana çoğu evli arkadaşım karısından azda olsa kurtulmak için bana mesaj atıyor uğrayayımmı, sohbet edelimmi diye
Leş hayatınızı övmeyin
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
36’lık bir bekar olarak daldım konuya güzel makara muhabbet döner diye fakat herkes bir diğerini eleştirmeye dalmış ilginç… Seçimlerimiz tamamı ile bizi bağlar fakat bekarlar evlenmeye hevesli, evliler bekarlara sakın evlenmeyin tavsiyesi veriyor şaka gibi :))) Mesela ben marka bir kaç kıyafet alıyorum arkadaşlarım hemen ooo ne kadar para kazanıyorsun basıl buluyorsun diyor, yahu sen çocuğunun sadece okuluna yıllık 100 bin veriyorsun ben bunu sorgulamıyorken sen neden benim 5 binlik ayakkabıma takılıyorsun. İki taraf içinde bu sözüm hocam yok öyle “hem ayranım dökülmesin hem bir tarafım dürtülmesin” iki durumunda kendine göre avantaj ve dezavantajları var, seçimlerimizden ve sonuçlarındansa biz sorumluyuz.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hoşgeldin dostum yok o eleştiriler bana yapılıyo, ben Türk erkeğini bilinçlendirmek bekarlığın güzelliğinden, özgürlükten bahsettiğim için beni hedef alıyolar :))quote:
Orijinalden alıntı: yasardogu35
36’lık bir bekar olarak daldım konuya güzel makara muhabbet döner diye fakat herkes bir diğerini eleştirmeye dalmış ilginç… Seçimlerimiz tamamı ile bizi bağlar fakat bekarlar evlenmeye hevesli, evliler bekarlara sakın evlenmeyin tavsiyesi veriyor şaka gibi :))) Mesela ben marka bir kaç kıyafet alıyorum arkadaşlarım hemen ooo ne kadar para kazanıyorsun basıl buluyorsun diyor, yahu sen çocuğunun sadece okuluna yıllık 100 bin veriyorsun ben bunu sorgulamıyorken sen neden benim 5 binlik ayakkabıma takılıyorsun. İki taraf içinde bu sözüm hocam yok öyle “hem ayranım dökülmesin hem bir tarafım dürtülmesin” iki durumunda kendine göre avantaj ve dezavantajları var, seçimlerimizden ve sonuçlarındansa biz sorumluyuz.
Amaç burda avantajları sonıçta bekarız ve ona göre yaşıyoruz.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
Lazanyayı fırına attık az önce. Çok leş bir cumartesi oldu
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
|
Sen ne anlatıyon be abla, gözünü seveyim be abi. |
Benzer içerikler
- olgunlar ikinci el kitap
- aklında bir sayı tut oyunu
- kuru temizleme ayakkabı temizler mi
- kullan at telefon
- göz bebeği büyüten damla etkisi geçmiyor
- yeşil nasim
- türk çay emojisi
- 5g nedir zararları
- exxen filmleri
- elektrikli bebek arabası
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X