Şimdi Ara

40 yaşında bekar ve yalnız yaşamanın avantajları? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
81
Cevap
1
Favori
2.754
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar özgürlük=bekarlık, gereksiz sorumluluktan kaçınalım

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Bekarlar gununuz kutlu olsun. Bugun dunya bekarlar gunuymus.

Bekar adam akilli adamdir. Pozitif ayrimcilik adi altinda cifte standart uygulayan hukugun hukuksuz cercevesinden uzak durur. Sevmek icin evlenmek gerekmiyor. Ayrilirkende kadinin kanun uzerinden yaptigi santajlara maruz kalmaz. Yolunmus horoza donmez asla. Herzaman kaplan gibidir, isine gelmeyince yol verir o kadar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _turbo_ -- 3 Şubat 2024; 23:47:57 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Bakın yiğitler ben size gerçek olayları anlatıyorum, benim yan komşu var 10 yıldır evliler, geçen bi kavga ettiler apartman inledi, kadın kapıyı çarptı çıktı.

Ben ise yaptım mis gibi kahvemi tinderda tanıştığım kızla buluşma ayarlıyodum.

Ben size iki hap sunuyorum .

1-) özgürlük mü

2-) evlenip baskılanmakmı karar sizin şunu unutmayın ne kadar sevip evlenirseniz bile gözünüz dışarda olacak.

Erkek asla tek eşli olamaz

• Catcheee C kullanıcısına yanıt

Bekarlık 2024 Türkiye hayat şartları itibarıyla hiç bu kadar sultanlık olmamıştı hocam :))

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: yasardogu35

Bekarlık 2024 Türkiye hayat şartları itibarıyla hiç bu kadar sultanlık olmamıştı hocam :))

Dünya bekarlar günün kutlu olsun 😌

• Catcheee C kullanıcısına yanıt

Kutlu olsun 😊

• Evli arkadaşlar bu hafta sonu yine AVM lerde eşinin arkasında çocuğunumu taşıyor 😌😌😌 neyse ben Happn de tanıştığım afetle bulışayım 😁

• Kızlar çok aşırı menfaatçi o yüzden uzak duruyorum
    Yalandan seven birisi yanımda olsa ne olmasa ne
    Ben küstüm bu ülke kızlarına benden bu kadar :(

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Real RocknRolla R kullanıcısına yanıt

Sen ne anlatıyon be abla, gözünü seveyim be abi.

• Selamlar hocam. Merak ediyorum siz acaba gerçekten insanları bilinçlendirmek için mi çabalıyorsunuz yoksa içinde bulunduğunuz hayattan kuşkularınız var da sanki asıl güzel hayat benim , bakın çok mutluyum der gibi mi davranıyorsunuz? Bana ikincisi gibi geliyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: TeslanınKalfası

Selamlar hocam. Merak ediyorum siz acaba gerçekten insanları bilinçlendirmek için mi çabalıyorsunuz yoksa içinde bulunduğunuz hayattan kuşkularınız var da sanki asıl güzel hayat benim , bakın çok mutluyum der gibi mi davranıyorsunuz? Bana ikincisi gibi geliyor.
    Geldimm valla şunu diyeyim tamam yalnızlığında zorluğu var, yalnız olunca her gün köpük partileri yapmıyorum bi yaştan sonra çok arkadaşın olmuyo buraya kadar doğru.

Bak adamın 20 yıllık arkadaşı var, hayatına bi kadın gırıyo sırf cinsellik için o adamla görüşmeyi kesiyo neden karım istedi? Bak arkadaşını silebilirsin ama kadın istiyo diye silmek betalıktır.

Çoğu erkek sanıyoki karım beni seviyo, bana aşık hayır kadınlar kocalarına aşık değiller onun çocuğuna ve yaratılan konfor alanına aşıklar çünkü çoğu kadın abaza erkekler sayesinde babasının evinden daha rahat yaşıyo.

Ben şunu anlamıyorum neden biriyle bi ömür yaşıyayım neden? Abicim naz, kapris çekilecek çile değil dışarda bile sevgilimizi çekemiyoz bide aynı evde yaşayacam.

Neden rahatlığımı özgür alanımı bozayım ne için? Yaşlanınca baksın diye inan hiç bi zaman yaşlanınca kadın sana bakmaz, kadın asla seni hastaneye götürmez zaten kadının amacı evlenip bu işi erkeğe yaptırmak :)

Daha yumurta kıramayan bu nesil yaşlanınca kocasınamı bakacak?

• Aga ben konfor erkeğiyim. Evlenmesem sürünürdüm net

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi isimgerekmez -- 4 Şubat 2024; 21:49:19 >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.