< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
40 yaşında bekar ve yalnız yaşamanın avantajları? (3. sayfa)
-
-
Uo
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Baldızım 38 yaşında halen bekar evde kalmış mıdır ?
-
Bi arkadaşla mesajlaştık, bugün tam anlatmadı derdini ama boşanıyo ve 680 bin kredi borcu var benim 30 bin var diye canım sıkkın.
Arkadaşlar yapacağınız şeyi evlenmeden de yaparsınız neden bu zulmü, zorluğu çekiyosunuz evlilik güzel bişey olsa bu kadar insan boşanmaz.
Aile dizisinin bile final yapma sebebi kıskançlık abi ülkenin en yakışıklı adamısın gidip evleniyon ne gerek var aklım almıyor ya
Kendine ait bir evin , asgari ücretin 2 katı ve zamanın yok ise evlenmek sana , kadına ve ailene yük olur.
Asgarinin 2 katına yakın alıyorum , 12 saat çalışıyorum 1 gün izin. Hayatımı sadece uyuyarak ve 1 saat spora giderek geçiriyorum. Bu 1 saat spor için uykumdan vazgeçiyorum.
Böyle bir hayatım var iken evlilik ve ilişki tamamen yük.
kısaca , paran ve zamanın olacak. Zengin olmana gerek yok.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Kesinlikle doğru anlamadığım insanlar saatlerce çalışıyo, kira ödüyo yinede deli gibi evleniyolar, nasıl yaşıyolar, geçiniyorlar aklım ermiyo ya.quote:
Orijinalden alıntı: timucinkaloriferKendine ait bir evin , asgari ücretin 2 katı ve zamanın yok ise evlenmek sana , kadına ve ailene yük olur.
Asgarinin 2 katına yakın alıyorum , 12 saat çalışıyorum 1 gün izin. Hayatımı sadece uyuyarak ve 1 saat spora giderek geçiriyorum. Bu 1 saat spor için uykumdan vazgeçiyorum.
Böyle bir hayatım var iken evlilik ve ilişki tamamen yük.
kısaca , paran ve zamanın olacak. Zengin olmana gerek yok.
Bi arkadaşım var adamın kredi borcunun asgari ödemesi 17 bin ve sevgilisine 4 bine kolye almış :) bana tuhaf geldi o kadar borcun harcın içinde
Bi benmi farklı düşünüyorum zaten öyle adamlar borçtan harçtan kurtulmuyo hiç
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
Ben de evleneceğim ooh mis :)
-
Yapma nafaka, bi kadının ömür boyu seni baskılaması, arkadaşlarını aileni silecen.quote:
Orijinalden alıntı: consumeobeydieBen de evleneceğim ooh mis :)
Öneri : yaşadığun şehrin en merkezi yerinde güzel bi ev tut, döşe bir sürü uygulama var kardeşim ora kız dolu hiç boş kalmassın.
Sebep: 3 yıl sonra boşandım diye konu açmaman için ben burdayım
Kardeş 46 yaşında 17. 5 yıldır evli ve 16 yaşında bir oğlu olan bir abin olarak evlenmek için çok geç kalmışsın
Zaten öyle kızlarla sadece eğlenilir, cinsel ihtiyaç karşılanılır ama asla evlenilmez çünkü onlarda anne olma özelliği yoktur
Hiçbişey için geç değil tam tersi 20 25 yaşında evlenenlere yazığım geliyo, kadın-erkek farketmez gençliğini bi. Kişiye veriyosun ne acı bişey , bi ömür özgür değilsin hep sorumluluk sorumluluk, sorumlulukquote:
Orijinalden alıntı: YotundaşiKardeş 46 yaşında 17. 5 yıldır evli ve 16 yaşında bir oğlu olan bir abin olarak evlenmek için çok geç kalmışsın
Akşam evde ps turnuvası yapacam hayat bu sus diyen kadın yok, yaz diyen yok. Kadınsızmı kaldım elim altında internet buluş, beraber ol keyfine bak
Ahiret ne olacak ?
hocam nerden düşürüon biz gençlere önerin nedir istanbul
20-40 yaş arasında ayda 2 kez seks için (onun da garantisi yok gerçi) 1milyon tl aşan miktarda masraf yapmak saçma geliyor. ayrıca 1-2 seneye evliliğinin dağılmayacağının, durumun garantileme şansın da yok. it gibi çalışıp düğün ev vs. masraflarını banka kredilerini öderken üstüne bir de çocuk nafakası ödemekte olabiliyor işin sonunda.
10 kişiden anca 1i mutlu ve huzurlu olabiliyor.Genelde 4-5 i boşanırken geri kalanlar cehennem gibi hayatı düzeni bozulmasın diye devam ettiriyor.
-
Hiçbişeyin garantisi yok ama bu bile bile lades oluyo, kumarın babası oluyo, çoğu insan çocuk için nafaka ödememek için evliliği çekiyo, gün geçiriyo emin ol cehennem gibi hayat yaquote:
Orijinalden alıntı: onderweb20-40 yaş arasında ayda 2 kez seks için (onun da garantisi yok gerçi) 1milyon tl aşan miktarda masraf yapmak saçma geliyor. ayrıca 1-2 seneye evliliğinin dağılmayacağının, durumun garantileme şansın da yok. it gibi çalışıp düğün ev vs. masraflarını banka kredilerini öderken üstüne bir de çocuk nafakası ödemekte olabiliyor işin sonunda.
10 kişiden anca 1i mutlu ve huzurlu olabiliyor.Genelde 4-5 i boşanırken geri kalanlar cehennem gibi hayatı düzeni bozulmasın diye devam ettiriyor.
Ben onu diyorum zaten hayat zor neden bu kadar sorumluluk alınıyo kadın çocuk için evleniyo amenna ama erkek için sebep yok, krallar gibi yaşamak varken neden, kadın, çocuk onun ailesinin sorumluluğunu alıyon neden?
-
aile baskısı yüzünden evleniyor çoğu insan. insanların anne babası darlıyor en başta. sonra torun sevelim baskısı geliyor ardından.
-
e yani
-
ayda 2 mi
karşına iyi biri çıkmamıştır evlenmemişsindir. boklamanın alemi yok. iş olsun diye evlenilmez zaten . evlilik güzel,çocuk güzel. armudun sapı üzümün çöpü diye çok geç kalmamak lazım yoksa geriye hep sorunlu tipler kalıyor . düzgün insanlar yuvasını kuruyor . gel gelelim türkiyede sadece kızla değil ailesiyle de evlenirsin iyi insanlara denk gelmen lazım. laf olsun diye evlenirsen hayat zindan olur .
ayrıca; hiçbir normal insan 1 milyon masraf yaptırmıyor ,yapmıyor . şu an evlensen beyaz eşyaları iyi markalardan ev eşyalarını ikeadan alsan 200bine falan bütün evi kurarsın. ev dediğin 2 koltuk 1 masa işte.
-
Sen heralde cenneti baküden yazıyosun bu mesajı bunu ciddi soruyorum sen bu yazdığına inanıyomusun.quote:
Orijinalden alıntı: crow in cornfieldayda 2 mi
karşına iyi biri çıkmamıştır evlenmemişsindir. boklamanın alemi yok. iş olsun diye evlenilmez zaten . evlilik güzel,çocuk güzel. armudun sapı üzümün çöpü diye çok geç kalmamak lazım yoksa geriye hep sorunlu tipler kalıyor . düzgün insanlar yuvasını kuruyor . gel gelelim türkiyede sadece kızla değil ailesiyle de evlenirsin iyi insanlara denk gelmen lazım. laf olsun diye evlenirsen hayat zindan olur .
ayrıca; hiçbir normal insan 1 milyon masraf yaptırmıyor ,yapmıyor . şu an evlensen beyaz eşyaları iyi markalardan ev eşyalarını ikeadan alsan 200bine falan bütün evi kurarsın. ev dediğin 2 koltuk 1 masa işte.
Heralde sen evli adamların evine gittiğinde eşi kısa etek giymiş kocasının kucağınamı atlıyo sanıyon :))) gerçekte olan ne biliyonmu çöpü döktürmüş, anam ı otogardan aldınmı, allah belanı versin herif ekmeğimi unuttun gerçeği bu :))))
200 bine ev kurmakmı? Bi telefonun fiyatı 80 bin, 200 bine mutfak masası alamassın, genelleme yapıyorum bıtane kadın bile bunu kabul etmez bu ülkede bak bi tane bile ha ben çingene buldum herşey kabul ediyo diyosan ona lafım yok :)
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X