Şimdi Ara

Yaş 30 asla sevgili , evlilik ve çocuk düşünmüyorum.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
252
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

yoğun tempo vardiya 1 gün izin ile çalışıyorum aile yanında yaşadışım için giderim yok. Neredeyse zamanım kalmadığı için aylık giderim max 10.000₺

kız arkadaşım olsa zaman ayırmayacağım çünkü eve gelip uyuyorum.

evlenmeye kalksam ne çocuk görebilirim ne de eşimi.

söverek sadece asgariden fazla aldığım işime hasta olsam dahi gidiyorum sırf kovulmamak için.

Böyle bir hayatı kimse ile paylaşamam.

belki ani bi kalp krizi geçirir ölürüm diye bekliyorum , bu hayat hayat değil.

çalışmak zorunda olan herkese kolaylıklar diliyorum. 6 gün çalışmada sadece 1 gün kendime ayırıyorum oda uyuyarak.

genç arkadaşlar siz siz olun bir vasfınız dahi yoksa ise 18-20 yaşında bir işe girin 30’a kadar yatırım yaparak bir varlık sahini olun. Bahsettiğim 1 ev değil en azından asgarinin 2 katı pasif geliri 10 sene de sağlarsınız. Yoksa söverek gittiğiniz işte bir hayatınız olmaz.

saygılar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hocam Öncelikle seni çok iyi anlıyorum,

bu kadar yoğun ve zorlu koşullar altında hissettiklerin tamamen geçerli; yaşadığın baskıyı, yorgunluğu ve geleceğe dair endişeleri anlıyorum.

Kendini sürekli bir döngü içinde, tükenmiş hissetmen, aslında senin ne kadar güçlü ve dayanıklı olduğunu da gösteriyor.

Şu anda hayatının bir noktasında sıkışmış gibi hissetmen çok normal; bu tür duygular, özellikle sürekli yorgunluk, stres ve gelecek kaygısıyla birleştiğinde, insanın kendini yalnız ve umutsuz hissetmesine yol açabiliyor.

Belki de kendine, küçük de olsa bir nefes alma, kendini dinleme zamanı tanımak, içinde bulunduğun bu döngüden çıkabilmek için bir adım atmak iyi olabilir.

Bir değişiklik yapmak için belki de öncelikle kendine karşı daha şefkatli olmayı denemelisin; her şeyin mükemmel olması gerekmediğini, bazen sadece yaşamanın ve sağlıklı olmanın da yeterli olduğunu kabul etmek önemlidir.

Eğer mümkünse, belki profesyonel destek almayı düşünebilirsin. Bir terapist ya da danışman, bu yoğun duygularla başa çıkmanda ve daha sürdürülebilir çözümler bulmanda yardımcı olabilir.

Unutma, senin değerin sadece çalıştığın ya da elde ettiğin gelirle ölçülmez; sen bir insansın ve duyguların, ihtiyaçların var.

Kendine zaman ayırmak, küçük adımlarla olsa da, hayatında biraz denge kurabilmene yardımcı olabilir.

Son olarak, geleceğe dair umut tamamen kaybolmuş gibi görünse de, zamanla küçük değişikliklerin, yeni fırsatların ve belki de yeni destek sistemlerinin ortaya çıkabileceğini unutma.

Senin gibi güçlü bir insanın, kendi yolunu bulmak için hak ettiği desteği alması çok önemli. Kendine karşı nazik ol, küçük zaferlerini kutla ve unutma ki, bu zor dönem de geçecek.

Sana en içten selamlar ve güçlü, daha huzurlu günler dilerim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bayrakk084 -- 6 Şubat 2025; 14:52:8 >

• 2 asgari pasif gelir nasıl sağlayacak? 50k yemeden içmenden birikim yapsa anca 1 ev gelir 10 senede.

• Aynı hayatı yaşıyoruz hocam

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Derdim zaten pasif gelir elde edecek hale gelmek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zer0_0ne -- 6 Şubat 2025; 16:50:28 >
  • Bayrakk084 B kullanıcısına yanıt

İyi dileklerin için teşekkür ederim.

geçmişin travmaları , geleceğin kaygısı şimdikini alıp götürdü. Hiç bi zaman düzgün istediğim insan olamadım. Hep alaycı esprili komik yakışıklı ama işe yaramayan biri olarak kalacağım.

Belki allahın bi hikmeti olur mutlu ol der ama 35’ten sonra sanmıyorum.

yine de teşekkürler

• ShibLeg kullanıcısına yanıt

50X12 600k

bu para faiz ile kendisini işleyecek haram dersen altına koy.

seneye maaşın artacak.

600k 3 senede 1.8m

bu faiz ile 2.5’e kadar çıkar.

alacağın ev yatırımla 2m olacak.

istanbul da şu an dahi 18 bin kira getirili daireler var.

gerekirse 1+0 sadece kira odaklı ev.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.