Şimdi Ara

YAŞI 30 VE ÜSTÜ OLUP HALA BEKAR OLAN ERKEKLER KULUBÜ :))

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
295
Cevap
11
Favori
27.652
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Forumun playstation kısmında Evli ve ps3 kullancıları derneği topiği var . Burada da 30 ve üstü olup da aramızda hala evlenmemiş, bekar arkadaşlarımızın bir kulubu olsun istedim. Yaş kaç, hala neden evlenmediniz bakalım. Kimisi asosyal, sevgili yapamamış. Kimisinin sevgilisi var maddi problemler var, kimisi yoğun iş temposundan başını kaşıyamıyor, kimi hala doğru insan nerede , gelecek mi diye bekliyor. Yani herkesde başka bir hikaye. Buyurun söz sizin

YAŞI 30 VE ÜSTÜ OLUP HALA BEKAR OLAN ERKEKLER KULUBÜ :))

• Yapay Zekanın Yanıtı

30 Yaş Üstü ve Hâlâ Bekar Erkekler: Bir Topluluk Profili

30 yaş ve üstü olup hâlâ bekar olan erkekler, benzersiz bir demografik grubu temsil eder. Son yıllarda, bu erkeklerin sayısında belirgin bir artış yaşanmaktadır. Peki, bu artışın ardındaki sebepler nelerdir ve bu erkekler ne gibi deneyimler yaşamaktadır?

Bekarlık Süresinin Uzaması

Son araştırmalar, erkeklerin evlenme yaşının giderek arttığını göstermektedir. Örneğin, Amerika Birleşik Devletleri'nde 32 yaşına kadar evlenmeyen erkeklerin oranı 1970'lerde %26 iken, günümüzde bu oran %50'nin üzerine çıkmıştır. Bu eğilim, eğitim düzeyinin yükselmesi, ekonomik istikrarsızlık ve evliliğe yönelik değişen toplumsal normlar gibi çeşitli faktörlere bağlanmaktadır.

Toplumsal Algılar ve Beklentiler

30 yaş üstü bekar erkekler, genellikle toplum tarafından damgalanma ve yargılanmayla karşı karşıya kalabilmektedir. Bazı insanlar, bu erkekleri olgunlaşmamış, sorumsuz veya evliliğe uygun olmayan kişiler olarak görebilir. Bu algılar, psikolojik baskı yaratabilir ve özgüvenlerini zedeleyebilir.

30 Yaş Bekar Erkek Psikolojisi

30 yaş ve üstü bekar erkekler, çeşitli psikolojik sorunlarla karşılaşabilirler. Evli olmayan akranlarına kıyasla daha yüksek düzeyde yalnızlık, depresyon ve anksiyete yaşayabilirler. Bununla birlikte, bazı bekar erkekler, bekarlığın getirdiği özgürlük ve esnekliğin keyfini çıkarabilirler.

Sosyal Destek ve Topluluk Oluşturma

Bazı 30 yaş üstü bekar erkekler, benzer deneyimler yaşayan diğer erkeklerle bağlantı kurarak sosyal destek ve topluluk hissi bulmaktadır. Bu, arkadaşlıklar kurarak, destek gruplarına katılarak veya çevrimiçi forumlarda yer alarak sağlanabilir.

Sonuç

30 yaş ve üstü olup hâlâ bekar olan erkekler, benzersiz bir demografik grubu oluşturmaktadır. Çeşitli toplumsal faktörler, bu erkeklerin bekarlık sürelerinin uzamasına katkıda bulunmuştur. Bekarlık, psikolojik sorunların yanı sıra toplumsal algılar ve beklentiler gibi zorluklar da getirebilmektedir. Ancak, bu erkekler, sosyal destek ve topluluk oluşturma yoluyla bu zorlukların üstesinden gelebilirler.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Benim ruhum 30 yaşında,girebilirmiyim?
  • dh konu dışına takılan en fazla 10 tane 30+ yaş üstü erkek vardır ki onlarında alayı evlidir zaten ..
  • Oyle deme içimizdeki gizli cevherler çıkacak ortaya , inanıyorum ben

quote:

Orjinalden alıntı: kafadar

dh konu dışına takılan en fazla 10 tane 30+ yaş üstü erkek vardır ki onlarında alayı evlidir zaten ..
  • 6 sene sonra katılabilirim
  • benim ruhumda 30 yasında bnde katılsam

olmaz diyosanız 10 yıl sorna katılayım

büyük ihtimalle bekar takılcam hep :)

Barney idolüm
  • Orjinalden alıntı: Vuudi

Orjinalden alıntı: kafadar

dh konu dışına takılan en fazla 10 tane 30+ yaş üstü erkek vardır ki onlarında alayı evlidir zaten ..

Benim bildiğim; Gereksizler topiğinin yaş ortalaması daha yüksek..
    [/quote
    bencede 30 yaş'ı geçmiş bekar erkekler pek takılmaz buraya
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bu Mesaj Parsellenmiştir.
  • 29

40'a kadar yolu var

şu ara elemanlar ile ihtiyacı gideriyoruz
  • Bu saate çıkarlar ortaya belki
  • [Deleted by Admins]
  • quote:

Orjinalden alıntı: nena

birbaşı oda güzel hocam
  • quote:

Macromedia

29

40'a kadar yolu var

elemanlar ie ihtiyacı giderme dediğin
    kızlarla aganigi naganigi olayımı
  • [Deleted by Admins]
  • 28 az kaldı
  •  YAŞI 30 VE ÜSTÜ OLUP HALA BEKAR OLAN ERKEKLER KULUBÜ :))
  • Arkadaslar artik evlenme yasi 32 i ve uzerine dogru kayiyor, gec kalmis sayilmazsiniz daha cok zamaniniz var............
  • quote:

Orjinalden alıntı: ßëệłžξЪцЪ

Arkadaslar artik evlenme yasi 32 i ve uzerine dogru kayiyor, gec kalmis sayilmazsiniz daha cok zamaniniz var............

Ne 32'si İzdivaç falan arasıra can sıkıntısından açıyorumda 70 yaşında adam "gacı istiyorum" diye dolanıyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: blade8572

quote:

Macromedia

29

40'a kadar yolu var

elemanlar ie ihtiyacı giderme dediğin
    kızlarla aganigi naganigi olayımı

tam üstüne bastın
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.