Şimdi Ara

YAŞI 30 VE ÜSTÜ OLUP HALA BEKAR OLAN ERKEKLER KULUBÜ :)) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
295
Cevap
11
Favori
27.653
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: nena

Tek başınayım o bakımdan

bende tek başınayım yaş 25
  • quote:

Orjinalden alıntı: şoray uzun yolda

quote:

Orjinalden alıntı: nena

Tek başınayım o bakımdan

bende tek başınayım yaş 25

iyi gene 7 sene karım olsun 25 e gelince tek başıma olur muyum acaba ?
  • Nasıl yani
  • Siz en iyisi "YAŞI 30 VE ÜSTÜ OLUP HALA BAKİR OLAN ERKEKLER KULUBÜ" diye bir kulüp açın
  • gunaydın gençler
  • Günaydın herkese bende 24 yaşındayım benide alın yaf evli değilim bencede gereksiz bişey :)
  • 30 yaşına kadar evlenememek zaten en mantıklısı bence. Malum insan Kalıcı bi işe adam gibi bi eve O yaştan sonra anca sahip oluyo o yaştan önce evlenmek boşa sıkıntı ne diyim. Ben 30 dan önce evlenecegimi sanmıyorum.
  • Yaş 27 bekarım 40 a kadar yolu var.
  • daha 10 yılım var ama yıllar o kadar hızlı ve anlamsız geçiyor ki
  • Ben daha 30 değilim ama 30 uma kadarda evlenemem gibi görünüyor.

Malum bi erkeğin evi arabası yoksa kolay kolay kız vermiyorlar. Bende de bu imkanlar olmadığından, imkanları yaratana kadar evlenmemeyi düşünüyorum. Yoksa aşk yalan yani paran yoksa mutlu olamazsın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Xcalibure -- 23 Haziran 2009; 10:05:53 >
  • Evet haklısınız arkadaşlar ama bide bu var inanın yabancı kızlar bu kadar mala mülke önem vermiyor nedir bizdeki bu mal merakı bi kızla tanışırsın ailesi sana karakterinle ilgili soru sormadan malın mülkün varmı der yahu bi sor ibnemiyim neyim puştmuyum alkolikmiyim paanız olursa kızın sülalesini bile satın alabiilirsiniz görmemiş açıkcası bizim kızlarda ondan öyle şeler istiyorlar fakir bi ülkeyiz bu kadar abartmanın manası ne madem iyi yaşamak istiyorlar onlarda çalışsın kazansın tavuk gibi oturacaklarına Cem garipoğlu olayını biliyorsunuz o olayda ailesi çocuğu biliyordu ama ne araştırıp nede soruyorlardı nede olsa zengindi ama noldu 5 dil bilen zengin adam kızın kellesini uçurdu çok yazık o durumda kızın ailesi suçlu bence neyse bi insanın ailesi çevresi onun kültürü kişiliği önemlidir.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Utkuhan

Evet haklısınız arkadaşlar ama bide bu var inanın yabancı kızlar bu kadar mala mülke önem vermiyor nedir bizdeki bu mal merakı bi kızla tanışırsın ailesi sana karakterinle ilgili soru sormadan malın mülkün varmı der yahu bi sor ****miyim neyim puştmuyum alkolikmiyim paanız olursa kızın sülalesini bile satın alabiilirsiniz görmemiş açıkcası bizim kızlarda ondan öyle şeler istiyorlar fakir bi ülkeyiz bu kadar abartmanın manası ne madem iyi yaşamak istiyorlar onlarda çalışsın kazansın tavuk gibi oturacaklarına Cem garipoğlu olayını biliyorsunuz o olayda ailesi çocuğu biliyordu ama ne araştırıp nede soruyorlardı nede olsa zengindi ama noldu 5 dil bilen zengin adam kızın kellesini uçurdu çok yazık o durumda kızın ailesi suçlu bence neyse bi insanın ailesi çevresi onun kültürü kişiliği önemlidir.

Çok doğru söylüyorsun arkadaşım ama Türkiye'de yaşıyoruz. Sokakta herhangi bir insanı çevir şu soruyu sor:''Hayaliniz nedir?''

Bu soruya %90 alacağın cevap ev yada arabadır. Standart düşünüyoruz herkesin hayali aşağı yukarı aynı. Geçim sıkıntısı milleti bu hale getirdi.

Ama senin dediklerine de katılıyorum ilk önce kişilik önemlidir

• quote:

Orjinalden alıntı: fth_21

quote:

Evet haklısınız arkadaşlar ama bide bu var inanın yabancı kızlar bu kadar mala mülke önem vermiyor nedir bizdeki bu mal merakı bi kızla tanışırsın ailesi sana karakterinle ilgili soru sormadan malın mülkün varmı der yahu bi sor ****miyim neyim puştmuyum alkolikmiyim paanız olursa kızın sülalesini bile satın alabiilirsiniz görmemiş açıkcası bizim kızlarda ondan öyle şeler istiyorlar fakir bi ülkeyiz bu kadar abartmanın manası ne madem iyi yaşamak istiyorlar onlarda çalışsın kazansın tavuk gibi oturacaklarına Cem garipoğlu olayını biliyorsunuz o olayda ailesi çocuğu biliyordu ama ne araştırıp nede soruyorlardı nede olsa zengindi ama noldu 5 dil bilen zengin adam kızın kellesini uçurdu çok yazık o durumda kızın ailesi suçlu bence neyse bi insanın ailesi çevresi onun kültürü kişiliği önemlidir.

Çok doğru söylüyorsun arkadaşım ama Türkiye'de yaşıyoruz. Sokakta herhangi bir insanı çevir şu soruyu sor:''Hayaliniz nedir?''

Bu soruya %90 alacağın cevap ev yada arabadır. Standart düşünüyoruz herkesin hayali aşağı yukarı aynı. Geçim sıkıntısı milleti bu hale getirdi.

fth__21 Dostum bana katıldığın için sevindim ben demiyorum kültürlü bi kız gitisn ameleyle evlensin yanlış anlaşılmasın amacım küçümsemek değil ama çoğu yabancı ülkede bu durumu aşmışlar her durumu aşmışlar gerçi fakir bi milletiz aslında ama anlamadığım bişey var isteyen istediği arabayı hemen hemen alıyor öyle böyle yaşoıyor yastık altında çok para var demekki Türkiyede köle ticareti var eskiden külçe altın verip kızı satın alırdın şimdi maaşınla satın alıyorsun amaç aynı al ver ver al tanıdığım yabancı kızlar oldu Dünyanın en büyük üniversitelerinde okuyan inanın kızlarrı tanımadan önce heralde çhiç bi özelliğği yoktur bu kızın diye düşünüyordum bu kadar alçakgönüllülük olmaz ya bizde götü boklu bi bvölüm kazandımı kız dönüp yüzümüze bakmıyorlar aile yapımızda sıfır bakma sen aile yapısı var dememize 200 yıl geriden yaşıyoruz.

• quote:

quote:

quote:

fth__21 Dostum bana katıldığın için sevindim ben demiyorum kültürlü bi kız gitisn ameleyle evlensin yanlış anlaşılmasın amacım küçümsemek değil ama çoğu yabancı ülkede bu durumu aşmışlar her durumu aşmışlar gerçi fakir bi milletiz aslında ama anlamadığım bişey var isteyen istediği arabayı hemen hemen alıyor öyle böyle yaşoıyor yastık altında çok para var demekki Türkiyede köle ticareti var eskiden külçe altın verip kızı satın alırdın şimdi maaşınla satın alıyorsun amaç aynı al ver ver al tanıdığım yabancı kızlar oldu Dünyanın en büyük üniversitelerinde okuyan inanın kızlarrı tanımadan önce heralde çhiç bi özelliğği yoktur bu kızın diye düşünüyordum bu kadar alçakgönüllülük olmaz ya bizde götü boklu bi bvölüm kazandımı kız dönüp yüzümüze bakmıyorlar aile yapımızda sıfır bakma sen aile yapısı var dememize 200 yıl geriden yaşıyoruz.

Evet haklısın isteyen istediği arabayı alabiliyor ama benim anlamadığım birşey var herkes parasızlıktan kıvranıyor gibi görünüyor ama bir teknoloji mağazası 2.000 liralık lcd televizyonu 500 liraya satsa 3 tane alıyor bizim insanımız!
    Bu parayı nerden buluyorlar hiç anlamış değilim sonra bide fakir edebiyatı yapıyorlar. Ben şahsen öyle bir televizyon 500 liraya düşse gene alamam.
    Yabancı kızlar konusunda haklısın. Ben Bodrum'luyum çok arkadaşım oldu yabancı. Gerçekten avrupalılar çoğu şeyi aşmış bir kere egoları yok adamların afra tafraları havaları yok. Ama bizim memleketin havasından mıdır suyundan mıdır bilinmez kızları çok bi havalı çok bi kendini beğenmiş.
    Forumda çok kez konu açıldı tartışıldı tekrardan konuyu deşmek istemiyorum.
    Yahu ne diyorduk nerelere geldik
    Sonuç olarak evleneceğimiz kızda ilk önce kişilik akabinde kültür lazım. Birazda paran bi evin oldumu 30 yaşı kimse beklemez diye düşünüyorum

Not: Bu dediklerim hayatını yaşamak isteyenleri kapsamıyor

• Konunun amacından biraz sapıyoruz ama benimde söylemek istediğim bişi var. Tatil yörelerine gittiğimiz zaman neden en çok yabancı bayanlarla tanışmak istiyoruz? Çünki Türk kızları gibi görgüsüz, ne yaptığını bilmeyen, egoist değiller. Yabancı birisiyle tanışmak için binbir numara çekmeye gerek yok ne istediğini söylemen yeterli oluyor. Şahsen ben onları gördükçe düşündükçe Türk kızlarıyla boşa vakit öldürdüğümüzü anlıyorum
  • fth 21 seni sevdm be :)) bzim böyle düşünmemiz bile bi artı bende bu yaz Alanyaya gidecem ilk defa gidecem baya övülüyor bi bende gideyim dedim:) gerçekte hangi şehirde oturuyorsun acaba evet bu forumda çok konu açıldı ama allah bizim millete nasip etmemiş bazı şeyleri neyse biz hayatımıza bakalım sie et:))
  • quote:

fth 21 seni sevdm be :)) bzim böyle düşünmemiz bile bi artı bende bu yaz Alanyaya gidecem ilk defa gidecem baya övülüyor bi bende gideyim dedim:) gerçekte hangi şehirde oturuyorsun acaba evet bu forumda çok konu açıldı ama allah bizim millete nasip etmemiş bazı şeyleri neyse biz hayatımıza bakalım sie et:))

Eyvallah dostum saol düşüncelerimizin aynı olması beni de sevindirdi

Ben İzmir'de yaşıyorum uzun zamandan beri

Ayrıca bende hiç gitmedim ya Alanya-Antalya o kısımlara beğenirsen haber et bende bi gideyim en kısa zamanda oralara

• 30+ bekar pek çıkmadı
  • quote:

quote:

fth 21 seni sevdm be :)) bzim böyle düşünmemiz bile bi artı bende bu yaz Alanyaya gidecem ilk defa gidecem baya övülüyor bi bende gideyim dedim:) gerçekte hangi şehirde oturuyorsun acaba evet bu forumda çok konu açıldı ama allah bizim millete nasip etmemiş bazı şeyleri neyse biz hayatımıza bakalım sie et:))

Eyvallah dostum saol düşüncelerimizin aynı olması beni de sevindirdi

Ben İzmir'de yaşıyorum uzun zamandan beri

Ayrıca bende hiç gitmedim ya Alanya-Antalya o kısımlara beğenirsen haber et bende bi gideyim en kısa zamanda oralara

Tamam kardeşim haber veririm kesin yaşadığın mekanda mekan be İzmir ne kızlar vardır şimdi:)) ben Elazığdayım aslen Malatyalıyım ama Elazığda yaşıyorum buralar sıkıcı izmir çok güzel bi şehir şimdi seni daha çok sevdim:)

• hmmmm
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.