abi niye evlenmiyonuz ben 24 yaşındayım iş yok güç yok ondan evlenmiyorum yani şöyle adam akıllı bir iş olsa hemen evleneceğim yalnızlık zor insana hayatta bi aile lazım ne biliyim böyle çoluk çoçuğa karışmak lazım yani...
bi ben mi varım 34 oldum hala kacıyorum. durmak yok kacmaya devam
quote:
Orjinalden alıntı: ankarametinerr
bi ben mi varım 34 oldum hala kacıyorum. durmak yok kacmaya devam
3 sene sonra bende bu harekete katılıcam...
Bekarlık sultanlıktır...(Bu fikri değiştirecek bir hatun karşıma çıkana kadar)
yanlız yaşlanmak pek hoş değil.
beni de ekle. 40'a kadar yolu var.
40dan sonra kimi bulcan
quote:
Orjinalden alıntı: Nicotinell
quote:
Orjinalden alıntı: unpop
40dan sonra kimi bulcan
quote:
Orjinalden alıntı: Nicotinell
evde kalacaz
yaş 28..evlenmek benim için hayalden öte..maddi destek yapmak isteyenler hesabıma havale gönderebilirler..
kısmetin var mı
quote:
Orjinalden alıntı: unpop
kısmetin var mı
sen parayı göster..kısmet işi kolay..etrafta kısmetten çok ne var..kızlar artık erkeklere sarkıyor evde kalmamak için..abazalıkta kızlar erkeklere yaklaşıyor..
haydaaa hadi ya
piii apıç arası kokmus burası
quote:
Orijinalden alıntı: fth_21
Ben daha 30 değilim ama 30 uma kadarda evlenemem gibi görünüyor.
Malum bi erkeğin evi arabası yoksa kolay kolay kız vermiyorlar. Bende de bu imkanlar olmadığından, imkanları yaratana kadar evlenmemeyi düşünüyorum. Yoksa aşk yalan yani paran yoksa mutlu olamazsın
dogru soze ne denır...
33-34 yaşındayım hayatımda evlenebilirim dediğim bir iki kızla tanışmak nasip oldu.Geçen yılda hayatımın en güzel aşkını yakaladım.Çok az bir zaman bir arada olabildim; ve şu yaşıma kadar ne kadar boş ve kalitesiz yaşadığımı anladım,kıza resmen aşık oldum.Aşık olduğum kızın üniversiteyi bitirdiklerini söylemişlerdi ve ne yazıktırki benim talihsizliğim kız bu sene liseyi yeni bitirdi.Bana geçmiş yaşantımın en güzel anlarını toplasaydım onunla başbaşa kaldığım bir dakikakaya değişmezdim.Sanki kendimi rüyalar aleminde hissettim.uçmanın ve varolmanın amacını kavradım.Kız 18 yaşında ve bense 33-34 yaşındayım imkansız bir aşka yakalandım ve o aşk içinde son nefesimi verene kadarda yalnız yaşayacayağım.Artık ruhumu ve bedenimi işgal eden biri var.Aşk acısı derinde olsa bütün bedenimi parçalasada,hücrelerime kadar yok yoketsede ben buyum ve bu böyle kalacak.Aşkım için ölürüm.
quote:
Orijinalden alıntı: nena
bu nasıl bir rütbedir yaw
Iyi gunler
yaş 28 bekarım. ve 35 ine kadar evlenmeyi düşünmüyorum. karı kahrı çekemem.
bekar olan evlenmek ister,evli olan karıyı boşamak ister
dünyada huzur yok yani
Ikisi de ideal eşin bulunamamsı yuzunden işte.
quote:
Orijinalden alıntı: BARKU
bekar olan evlenmek ister,evli olan karıyı boşamak ister