Şimdi Ara

YAŞI 30 VE ÜSTÜ OLUP HALA BEKAR OLAN ERKEKLER KULUBÜ :)) (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
295
Cevap
11
Favori
27.653
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Catcheee C kullanıcısına yanıt

Evlenmek bir çözüm yolu değil. O gördüğün çiftlerin %90'ı eminim ki evde birbirlerini yiyordur. Çok yakın arkadaşlarım üniversite hazırlık sınıfında tanışıp sevgili oldular. İlişkinin en başından şu ana kadar yanlarındaydım. Dışarıdan bakıldığında mutlu zannedersin ama gel gelelim evin içinde çok da anlaşamıyorlar.

Erkeklerin anlaşabileceği kadın sayısı %5 ya da %10 falandır. Onlara da nadiren denk gelirsin. Geçenlerde yeni tanıştığım bir kadın evine davet etti. 2-3 saat sonra bahane bulup çıktım evden. Çok basit bir şey anlatacaksa bile olayın 6 ay öncesinden başlayıp, olayla ilgisi olmayan 3-4 şey daha anlatıyor. Kafa kalmadı.

Bir kadının size çok aşık olması falan da iyi değil bana göre. Bunaltıyorlar resmen. Dengeyi bulmak önemli. Biraz tezat bir tavsiye olacak ama sizin sevdiğiniz değil, sizi seven kadınla birlikte olmaya bakın ne olursa olsun.

Kimsenin senin aşk hayatına da yorum yapıp moralini bozmasına izin verme. Aynısını bana sorsalar ben de derim ki "Sadece bir kadını elde ettikten sonra başkasını bulamam korkusuyla mı evlendin?". Hiçbir erkek tek eşli değildir doğası gereği. İsterse dünya güzeli olsun, bir noktadan sonra ister istemez başka kadınlara gözün kayar. Evlilerin çoğu da kaybetmekten ve düzenini bozma korkusundan dolayı başkalarıyla birlikte olmaya yeltenemediği için bekarları kıskanırlar içten içe.

Ben flört oyununu ve kısa ilişkileri daha çok seviyorum evliliğe nazaran. 2 yıl civarı bir ilişkim olmuştu, evli gibiydik. Kendimi denemek istedim. İlişki ne kadar güzel olursa olsun bir süre sonra monotonlaşıyor ister istemez. Birkaç istisna olabilir her şeyin çok iyi gittiği, o da şans.

• E.R.W. kullanıcısına yanıt

2019 aralık ayında sigarayı bırakmıştım bazen şimdi ben de içiyorum dertlenip. Hayat paylaşınca güzel hocam kim ne derse desin. Babam kalp ameliyatı olduğunda insanın eşinin çocuklarının olmasının önemini ancak o kötü günlerde idrak edebildim tam olarak. insan hayatta bazı şeylerin çok geç farkına varıyor malesef. Uyaranlar oluyor ama kulak asmadık gençken.

• m-99 M kullanıcısına yanıt

bunu ben birkaç konuda yazmıştım. şimdiki zaman bozuldu. artık hatun alacan kendine, öncesinde kaç kişiyle yatıp kalktığını bilmiyorsun. tamam öncesi sorun morun değil de ... anne olacak sonuçta. bir kadın bana göre bu şekilde saygısını yitiriyor. saygısını yitirince de annelik mi yapabilecek? düşünsene çocuk, annesinin öncesinden 4-5 erkekle yatıp kalktığını öğreniyor? tramva geçirir.

• pskillercheto P kullanıcısına yanıt
    çocuk düşünmeseydin yine dikkat eder miydin?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 40'a merdiveni dayadık, hani pazar dağılır fukaralar yere dökülenleri toplarya, bize kalan kadınlar böyle.

ben zaten cins bir insanım bana uyacak hatun binde birdir, eldeki seçeneklerde çer çöp olunca bu konuyu düşünmemeye çalışıyorum.

evli çocuklu arkadaşlarımda hep dert tasa içinde olunca pek kafaya takmıyorum genelde.

ama yalnızlık koyuyor bazen, yani kafa olarak yalnız kalıyorum, kafa dengi arkadaşım çok az, kimi başka şehirde, kimi yurtdışında, kimi de çoluk çocuk ayda yılda bir görüşebiliyorsun.

30'lu yaşlarda sadece bir tane uzun ilişkim oldu o da yalan yok sırf olsun diye uzattım çünkü beraber birşeyler yapabiliyorduk, yani arkadaş olarak uygun ama eş olamayacak biriydi.

asıl mallığı 20 yaşında tanışıp beraber büyüdüğüm kızı elimden kaçırarak yaptım, kafa başka yerlerde senelerce oyalandık, kızda sonunda dayanamayıp gitti, şimdi mallığıma yanıyorum.

şimdi evler, arabalar, yüksek gelir fln herşey yerinde ancak iç huzur yok, hiç olmadı zaten, kendimi işe odaklanarak oyaladım/oyalıyorum, tek getirisi para oldu...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Freakk -- 10 Ekim 2023; 5:3:38 >

• Yaşım 35+
    Eylül ün 20 sinde geçen sene club te tanıştığım bir rus pilates ve yoga hocası hatunla (bebek) 2 herşey dahil otele yer ayarlayıp tatile çıktım.
    Kıza arabada gıcık kapıp Balıkesir de bir belediye otobüsü durağında kibarca indirdim
    Ulaştığım tatil köyünde yalnız kalmamak için başka bir Türk eximi çağırdım uçak biletini aldım. Geldi.
    Ondan da sıkılıp onu otobüsle geri yolladım (12 saat)
    Ertesi günü geçtiğim herşey dahil otele tek giriş yaptım
    Aynı akşam tanıştığım iki seksi yabancı kızla odalarında grup yaptık diğer akşam biri benim odama geldi diğer akşam da tanıştığım iki rus (efsane ötesi)u atacaktım ki, ingilizce bilmedikleri için uğraşmadım yolladım
    Son gün beni su topu maçına çağırdılar kafaya bone takip yabancılarla maç yaptım tek türk bendim 10 a 8 kazandık 3 gol atıp istanbula döndüm.

Kadınlar ile beraber uzun vakit geçirmek beni geriyor, sıkıyor, bu çok normal bişey değil farkındayım.
    Sanırım herkes için "ideal" biri var bazısı erken buluyor bazısı bulamıyor fakat anladığım mutlaka birşeylerden ve kendinizden feragat etmeniz gerekiyor.

• Nasip

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • .Ferrum. kullanıcısına yanıt

yok. o zaman ecnebi karı ile evlenirdim. ecnebilerin olayı farklı. ya tam seviyorlar ya da sana ters takılıyorlar.

benim dede tarafından kuzenim mesela ingilizle evlendi. yenge aşırı kıskanıyor. gerçi enim kuzen de aşırı yakışıklı. sarışın mavi gözlü ilginç bir yüzü var. biraz maddiyattan buna girdi gibi geliyor. kızın babası mesela ev aldı kızına, benim kuzeni aşırı kıskanıyor yazmıştım ya; mesela bir defasında baş başa dedik bir yerlere gidelim kaç sene görmemişim köye gelmişler falan. bırakmadı yenge. ama yalan yok bak yer sofrasına oturuyordu, benim büyük yengeye yardım ediyordu falan.

birde almanlar var. bunlar aşırı geniş. daha önce de yazmıştım burada; arkadaş evleniyor, kendisi de biraz gezen tozan bir tip. ama yenge hanım bunu sonunda bitiriyor. en son geçen sene duyduğumda zenci ile takılıyormuş boşanma sonrası, arkadaşa şey demiş "biz bitirdik ama bu adult olduğmuz gerçeğini değiştirmez vs vs vs" işte aynı sokakta ev varmış orada ev kiralayıp çocuğu görebilirmiş. arkadaş baya zorlanıyordu. benim başka bir arkadaşa gelip bir ara akşamları paso içmeye başlamıştı vs. düşünsene evladının yanına arap gelecek, zenci gelecek, ne idüğü belirsiz tipler gelecek sürekli. adam kafayı yer.

o yüzden ne kadar da "ben modernım gardhaşım" dese de insan; çocuk sonrası benim görüşüm baya değişti. ben 35 e kadar karıyı aldatırım diyordum ama çocuk başka birşey. insan daha korunaklı oluyor. önceden ne bakıyorsun lan dik dik diyip kavgaya karışan insandım. ama şimdi; it oğlu it boş değiltir, bıçak çıkarır falan karını kızını düşün diye kendimi çekiyorum geri. almanya zaten pisliklerle dolu ülke oldu. afgan çocuğa tecavüz ediyor, hapse bile girmiyor falan. değmez diyorum yani kendi kendime. en son saffaya kadar bu şekilde dayanırım diye düşünüyorum.

he bak çocuk psikolojisini anlatayım. benim kız mesela, benim hanımı ev hali ile kısa şortlu görüyor; kıskanıyor çocuk. hemen baba "annemin bacaklaır çıplak" :) mesela kızıma diyorum "ben başka anne getireyim sana" , hemen kızıyor hayır başlıyor bana vurmaya. o yüzden "ben modern bir meriçim" ayağı boşa ayaklar. evlenince farkına varıyor insan. Benim dönemimdekiler hadi daha oturaklıydı. bu son dönem çok bozuk. ben hatırlıyorum önceden mini etekli, baldır görücem, degaje görücem diye insanlar pavyona gidiyordu. kardeşi şimdi kusura bakma; sokaklar pavyon olmuş. beni ilgilendirmez kimin ne giydiği. çünkü ben de kız sahibi babayım. kimseyi yadırgamam ama işler çok kötü. aile düzenini bozarsan toplumu bozarsın. bozulan toplumlarda da en büyük sorun; iş gücü eksikliği, toplumsal güven huzur ve düşük nüfus olarak görebilirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pskillercheto -- 10 Ekim 2023; 8:34:0 >

• Günaydın herkese dönem dönem aile kursaydım iyi olurmuydu moduna giriyorum ama sonra boşver ya takıl keyfine bak diyorumm abi kadın milleti cidden çekilmez.

Benide evine davet eden bi kadın vardı gittim beraberde oldum, aga kadın susmuyo ne yaşıyosunuz abi ne çok olayınız derdiniz var kafa kaldırmadı ayrıldım ve evli kadınlara bakıyorum herşeyleri çocuk adamın inanın bi hayvandan farkı yok, sosyal medya tiktoktada bu trip çekmeyi, erkeğin ev işi yemek yapmasınıda normalleştirdiler.

Erkek denen olgu kalmadı valla topluma aldırmayaym byle kafam rahat

• sioux kullanıcısına yanıt

Ne iş yapıyosunuz ama cidden helal olsun pua denilen oyuncı kadınları tavlayan erkek olayı var sizinde öyle sanırım :) peki bıraktığın kadınlar dan kötü bi. Dönüş oldumu ne cevap verdiniz.

Siz hiç çekemezsiniz kimseyi 1 saat bile sıkıntıya gelemiyorsun :) ama çekilmiyo haklısın cidden

• evlenmeyin demek çok gerçekçi bir tavsiye değil. evleneceğiniz insanı iyi ölçün-tartın. kimsenin güler yüzüne kanmayın . bizim insanımız yalancıdır . imzayı attırana kadar yüzüne güler kusurlarını gizler . sonra kimsenin el sürmek istemediği bir avuç bk gibi elinde kalıverir.

• Catcheee C kullanıcısına yanıt

Hocam biraz geç oldu ama havada kalmasın,

Rus Instagram dan bloklardı hiçbirşey yazmadı, onu önce ben blokladm, sonra açmıştım. Ne yaptı hiçbir fikrim yok

Ex türk olan whatsaptan küfür etti görüldü atıp engelledim

Sana tavsiyem bir kadın için "çok çok aşık değilsen, eşim olabilir demiyorsan" moralini bile bozma tartışmaya girme kendinden taviz verme, bas engeli işine gücüne bak geçen zaman seni haklı çıkaracak göreceksin.

• Arkadaşlar ne edin ne yapın 30 yaşından önce evlenin mesela ben 29 yaşında evlenmiştim çünkü 30 yaşından sonra evde kalma diye tabir edilen olay gerçekleşiyor ve çevremde gördüğüm müzbin bekar arkadaşlarımın çoğu genellikle 30 yaşından fazla olması bu teorimin en büyük ispatıdır

• Selamm gençler :) nafakaya hayırrr

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.