Şimdi Ara

YAŞI 30 VE ÜSTÜ OLUP HALA BEKAR OLAN ERKEKLER KULUBÜ :)) (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
295
Cevap
11
Favori
27.653
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: lastson59

6 sene sonra katılabilirim

1 senen kalmış

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çok gülmüştüm zamanında

YAŞI 30 VE ÜSTÜ OLUP HALA BEKAR OLAN ERKEKLER KULUBÜ :))
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tranquilizer

quote:

Orijinalden alıntı: murat.41

Yaş 32 halâ bekarım.Evlenmek istiyorum ama daha bir hareket yok.2009'da sözlendiğim günden 3 gün sonra sözlüm trafik kazası geçirdi ve 2 yıl yatalak kaldı sonra kaybettik.

Size geçmiş olsun hocam.
    Kıza da Allah rahmet eylesin. Kaderde ne varsa onu yaşıyoruz yapacak bir şey yok.

Siz o şekilde aytilmissiniz benim de bi arkadasim 7 yildir sevgili olduğu kizla sozlendikten 4 ay sonra ayrildi.

Hayirlisi neyse o olsun.

Bir de benim benim bir yakinim trafik kazasi geçirip sakat kaldıktan sonra yatalak olmamasına ragmen nisanlisi terketmişti.

Siz en azindan yatalak oldu diye terketmemişsiniz. Helal olsun.

Sağol kardeşim,Allah razı olsun.Herşeyin hayırlısı.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Yaş 32 halâ bekarım.Evlenmek istiyorum ama daha bir hareket yok.2009'da sözlendiğim günden 3 gün sonra sözlüm trafik kazası geçirdi ve 2 yıl yatalak kaldı sonra kaybettik.

başınız sağolsun

• quote:

Orijinalden alıntı: radar_

quote:

başınız sağolsun

sağolun.

• normal evlenme yaşı 35 artık 10 yıla kadar 40 olacak çıkacak sanırım devlet araştırsın bakalım kimse neden evlenmiyor yada millet artık bilinçlendi

yaş 30 ama evlenirsem de 35 den önce evlenmem oda iyi birisi çıkarsa yoksa bekar kalmak her yönden iyidir....bu forumda bizim gibi çok kişi var eminim...
  • Yaş 26 , bu yaz askerlik var. Askerlikten sonra zorla evlendirecekler gibi duruyor. Hayırlısı hakkımızda.
  • quote:

Orijinalden alıntı: *InfLeXibLe*

Yaş 26 , bu yaz askerlik var. Askerlikten sonra zorla evlendirecekler gibi duruyor. Hayırlısı hakkımızda.

zorla evlilik olmaz hocam....
  • evlenen bütün arkadaşlarım; saçlarını, neşelerini ve sağlıklarını kaybetti... bir tanesi (özür dilerim ama) ''mk sadece düğünde güldü yüzüm'' diye sürekli isyan modunda... iki saat bir yerde oturuyoruz zevceleri hemen arıyor nerdesin eve gel diye, halı saha maçı yapacağız 7-8 alıyoruz, 10'dan sonra avrat almıyor eve diyenler yüzünden... kaçamak yapalım diyoruz korkuyorlar... kadın çenesi adlı kanserojen bir olguyla nasıl yaşıyorlar işte... neymiş çocukmuş artısı, kalsın abi çocuk... iyi böyle hayat... hayır bi'de kazancın iyiyse hepsini un ufak ediyor kadın cinsi... tatmin olmaları zor ve öğrendiğim bekarlık=sağlıktır. başkası yalan.
  • quote:

Gel bakalım sincap katılma vaktin yaklaşmış

• quote:

Orijinalden alıntı: uğur4105

quote:

Orijinalden alıntı: *InfLeXibLe*

Yaş 26 , bu yaz askerlik var. Askerlikten sonra zorla evlendirecekler gibi duruyor. Hayırlısı hakkımızda.

zorla evlilik olmaz hocam....

Çevre baskısı baya bir artacaktır askerlikten sonra. Kafamın uyuşabileceği birini bulabilirsem bir şeyler olabilir diye düşünüyorum.
  • bana bir kere anneannem dedi evlenmiyor musun diye... daha da kimse demedi=) dayım, öz dayım aklın varsa evlenme, vur-kaç prensibiyle yaşa diyor, yapılan baskı bu yönde.
  • Mesajımız bulunsun evlenince bakarız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Komutan Kangal -- 24 Mayıs 2014; 13:47:35 >
  • Bence 29-33 yaş evlenmek için en uygun yaş aralığıdır.

• quote:

1 yıl kaldı
  • quote:

Orijinalden alıntı: gmtalha_44

quote:

Gel bakalım sincap katılma vaktin yaklaşmış

• 9 sene sonra olmezsem ben de bu kulupteyim

• clup clup gezyoz bakalım. hatıra kalsın:D
  • Yaş 32. Hıyarlığımdan evde kaldım. Hiçbir kızla da ilişkiye girmedim. Düzgün bir işim olmadan evlenip kendimi sıkıntıya sokamam. Eskiden evlenenlerin beklentileri yüksek olmadığı için ve hayat şartları şimdiki gibi zor olmadığı için geçinip gidiyorlardı; ama şimdi öyle değil. Asgari ücretle geçinenler var, haline şükret diyenlerin en fakiri 2000 lira maaş alıyor. Bizi bu hale getirenler utansın.
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.