Şimdi Ara

YAŞI 30 VE ÜSTÜ OLUP HALA BEKAR OLAN ERKEKLER KULUBÜ :)) (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
295
Cevap
11
Favori
27.653
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • yaş tam 30 hayat garantimiz iş garantimiz yok şimdiye kadar çok düşündüm evlenmeyi ama evlenmek sorumluluk ister güç ister o da bende yok sanırım bir 10-15 yıl daha bekarlık beni bekliyor hem kuranda evlenmemek günahtır diye bir ayet yok ne yapalım hayat şartları böyle....
  • yaş 33 iki sağlam ilişki yaşadım ikisininde sonu hüsran evlenme düşüncesinden soğuttu beni o derece evlilik hikaye bekarlık sultanlık
  • valla 33 bitti. kamuda müdürüm. 10 yıldır da memurum. inanın şimdiye kadar hiç kız arkadaşım olmadı. iki kişiyi özellikle istedim ama yüzüme bile bakmadılar. bu işlerden anlamamamdan dolayı hiç adım atamadım. nedense kızları gözümde inanılmaz abartıyorum. hani birisini görsem bana bakmaz, benden daha iyisine layık olması lazım vs düşünüyorum. ayrıca para dışında tip ve boyun da çok önemli olduğu kanaatine vardım. şimdi evlenir misin diye sorarsanız ancak temiz kız olursa belki derim. bu yaşta olunca sana gelecek kızlar da en iyi ihtimalle 26 ve üstü olur. ve bunların da yaşamadığı şey kalmamıştır. ben inanmıyorum temiz kalacaklarına. hele gördüklerim duyduklarımdan sonra kızlara normal bakamıyorum artık. güven olmayınca zaten bir ilişki yaşanmaz. resmen kim kiminle beraber oluyor belli değil. evliler bile çok rahat başkalarıyla ilişkiye giriyor ya. yaş geçti diye evlenmek için acele edenler çok çok iyi düşünüp karar versinler.

• Tam 30 yaşındayım bende valla evlendnmi erken evlenecen 24 25 inde 20 yaşnda bi kızla bu yaştada bize 26 27 yaşnda kızlar gelir ama yalnızlıkta gerçekten zor bi yaştan sonra sevgili olmak o entrikaları yaşamak bile insanı yoruyor allah herseyn hayrlısını versin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: rambetiko

valla 33 bitti. kamuda müdürüm. 10 yıldır da memurum. inanın şimdiye kadar hiç kız arkadaşım olmadı. iki kişiyi özellikle istedim ama yüzüme bile bakmadılar. bu işlerden anlamamamdan dolayı hiç adım atamadım. nedense kızları gözümde inanılmaz abartıyorum. hani birisini görsem bana bakmaz, benden daha iyisine layık olması lazım vs düşünüyorum. ayrıca para dışında tip ve boyun da çok önemli olduğu kanaatine vardım. şimdi evlenir misin diye sorarsanız ancak temiz kız olursa belki derim. bu yaşta olunca sana gelecek kızlar da en iyi ihtimalle 26 ve üstü olur. ve bunların da yaşamadığı şey kalmamıştır. ben inanmıyorum temiz kalacaklarına. hele gördüklerim duyduklarımdan sonra kızlara normal bakamıyorum artık. güven olmayınca zaten bir ilişki yaşanmaz. resmen kim kiminle beraber oluyor belli değil. evliler bile çok rahat başkalarıyla ilişkiye giriyor ya. yaş geçti diye evlenmek için acele edenler çok çok iyi düşünüp karar versinler.

Abi düşünce tarzımız aynı sanki cümleleri ben yazmışım gibi okudum. 10 yıl sonraki halimi görür gibiyim

• Ya yuh ya böle bu durumu gelipte başı çekeceğim aklıma gelmezdi, yahu yoksa hakketen zamanınınımı geçiriyorum ki acaba bu işlerin

33 yaşındayım , Makina mühendsi Mekanik işler şefiyim, iyi bir işim var, kendi evim arabam var, bol bol da hayatımda bayan da oldu. Halalda var hatta varlar

Ama nebilim ya bu fikre ben kendimi hala alıştıramadım, 2008 yılında söz gibi bi durum geçti başımdan , oda annemi kaybettiğim döneme geldi toparlanmakta zorlandım falan filan o dönem, hatundan da olduk e haliyle. Daha sonrada kimseyle evlenmek gibi bir düşünceye girmedim. Hatta konu başlığı denk gelene kadar hiçte aklımda yoktu. Ama bi an neblim yaw acaba hakkaten yanlış yoldayım mı düşüncesi sardı.

Bana sorsan hala aklım ,disko club pubda eylencede yani.

Yok abi belli bi yaştan sonra, birde benim gibi biraz zampara bir gençlik döneminiz geçtiyse ve uzun süre yalnız kendi evinizde yaşadıysanız sanırm iyice seçici duruma geliyorsunuz. Hani nasıl diyim ya kız arkadaşım bile evime gelip kaldığında 2. günde sıkılıyorum. Kendi evine gönderip yalnız takılıyorum. Evlilikte 7/24 beraber yapamam ben yahu heralde.

Laaan şaka maka formun kart zamparası gibi oldum haa

• quote:

Orijinalden alıntı: lastson59

6 sene sonra katılabilirim

Sure doldu hocam? Sonuc nedir

• quote:

Orijinalden alıntı: Robb_Stark

quote:

Aynen :D

• quote:

quote:

Değişen bişey yok 6 sene ne ara geçti
  • quote:

quote:

quote:

Değişen bişey yok 6 sene ne ara geçti

vayy be hayirlisi olur insallah
    nasipten oteye yol yok

• yaş oldu 31 hala full+full bekarım

şaka maka bir yana evlenmek nasip kısmetse bekar kalmakta nasip kısmettir...rabbim hepimiz için hayırlısını versin...
  • 5 sene sonra bu mesajimi goren alintilasin

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: E.w.i.f.K

5 sene sonra bu mesajimi goren alintilasin

ölmezsek alıntılarız ama dikkat et o zaman gelince evlenip çoluk çocuğa karışmış olma
  • sevişiyorum ama mutsuz sevişiyorum,artık hergece farklı tenleri hissetmekten yoruldum,100lerce farklı partnerim oldu ama ben doğru uyumu hala yakalayamadım,sanırım aradığım kadını bulamicam hiçbizaman,yanlış vucutlarla mutluluk arayarak yaşlanacam ,hiç mutlu olamicam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cübbesiz gandalf -- 16 Şubat 2015; 4:49:24 >
  • Yaşım 33.Evlenme korkum var. Çok flört ettiğim oluyor işim sebebi ilede. Sanki evlenince yaşama sevincimi kaybedecek herşeyden vazgeçecek mişim gibi geliyor

• quote:

Orijinalden alıntı: cübbesiz gandalf

sevişiyorum ama mutsuz sevişiyorum,artık hergece farklı tenleri hissetmekten yoruldum,100lerce farklı partnerim oldu ama ben doğru uyumu hala yakalayamadım,sanırım aradığım kadını bulamicam hiçbizaman,yanlış vucutlarla mutluluk arayarak yaşlanacam ,hiç mutlu olamicam

Hocam bi ara imrenirdim böyle yaşayanlara şimdi bende senin kadar olmasada yaşıyorm günübirlik ama bi mutsuluk var çözemedim gitti bişey eksik hocam a kalbin mutsuz olunca sevişesin bile gelmiyor bide yaşta 30 ergenler gibide azgın olmuyorsun zaten.

• Yaş 33 ve bekarım ekle
  • 11sene sonra yazarsin

• quote:

• 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.