Şimdi Ara

YAŞI 30 VE ÜSTÜ OLUP HALA BEKAR OLAN ERKEKLER KULUBÜ :)) (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
295
Cevap
11
Favori
27.653
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beni şimdiden ekleyin Allah'ım nasip ederse inşallah evlenmeyeceğim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yaz yaş 30. kelim ve parasızım. erectile dysfunction durumu var 12 senedir antidepresan ve anti psikotik içiyorum. evlenmem imkansız :D
  • Benide ekleyin 30 oldum evlenmiyorum :))

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yas 28 sosyalde bı ınsnımda evlılık apayrı ya kendıme guvenıp evlensem o butcem yok aıleme guvensem babamın tum borcu seneye yaza bıtıyo bazen yazları calısıp kısları yatmak gezmek oyun oynamak ıstıyorum omur boyu duzgun bı kuruma gıremezsem muthemelen yapacagım odur :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: Marco Luigi

Konuyu açalı 11 yıl olmuş 😄 durum ne ?

Alıntıları Göster
    Vay be o kadar olmuş mu, değişen bir şey yok istikrar devam
  • devam

• unpop kullanıcısına yanıt

Vay be hocam

• yaş 70 iş bitmiş

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben de 1991'liyim ve hala bekarım.Hem kafa dengi insanlar çıkmadı karşıma hem de memleketin durumu malum.

• 30 yaşından sonra evlenmek çok zor. Fiziksel olarak hem kadın hem de erkek cortluyor zaten. O saatten sonra çocuk büyütmek için enerjiniz de olmayacak. Hayatta her şey zamanında güzel.

30 sonrası sizi beğenecek sizin de karşı tarafı beğeneceğiniz birisini bulmak aşırı zor. Fikirleriniz ve karakteriniz oturuyor hayata karşı daha sert bakıyorsunuz. Halbuki 20li yaşlarında insanlar daha anlayışlı sevecen oluyor.

Ayrıca zaman meselesi var. Eğer aydan aya maaşlı bir işte çalışıyorsanız haftanın en az 45 saati iptal demek. Hangi zaman diliminde biriyle tanışacaksınız ? Ayrıca o yaşta date falan komik kaçıyor artık.

Gençlere tavsiyem zamanınız ve enerjiniz varken eğer ortalama yüzde 60 civarı bir kadınla anlaşıyorsanız onunla 28 yaşını geçmeden evlenin. Yoksa sonrası işler çok zorlaşıyor. Ben de bu gruptayım malesef evlenip de ne yapıcan berbat bir şey nafaka ödersin boşarlar falan diye bizi çok korkuttular en sonunda böyle kaldık. Bütün yaşıtlarım yüzde 95 evli. Date yapacağım yaşıtım olan dişi sinek bile bulamıyorum bile artık.

İşin toplumsal tarafından bahsetmedim bile evlenmeyenleri ne aile içinde ne toplumda insan yerine koymuyorlar istediğiniz kadar kariyeriniz paranız falan olsun Türkiye gibi ortadoğu toplumlarında ciddiye alınmazsınız hiçbir ortamda.

• m-99 M kullanıcısına yanıt

Vallahi çok güzel yazmışsın ben 84 lüyüm , gençken sevgilimiz oldu işimiz yoktu ailemizde pasifti evlenemedim, bu yaşa kadar geldik tüm düzeni kurmuşum işim gücüm herseyım yerinde ama cidden kız yok, tipimizde fena değil.

Şimdi bakoıyon şu zamanki kızlar gençliğe, vücuda boya bakıyo direkt, kendi yaş gurubuma bakıyorum cidden çoğunun psikoloji çökmüş ve hemen çocuk istiyosun evleneyim gezeyim gibi bi hayatında olmuyo.

Cidden zamanında evlenmeyince gerisi zor kıvanç tatlıtuğ gibi adamda değiliz hani herkes bizi beğensin ve gerçektende şu var bu yaşlarda çok sert oluyon mesela kadınla tanıştım buluştuk boş. Bişey söyledi direk sen bilirsin diyorum yaş 25 fln olsa mücadele ederim artık önemsemiyon gibi.

Ama benim bi. Arkadaş var 27 yaşında evli oda mutsuz ama

• Catcheee C kullanıcısına yanıt

Bulamazsınız hocam çünkü jenerasyonumuzu kaybettik artık. 30larındaki insanların en az yarıdan fazlası evli durumda çoluğa çocuga karışmışlar, bir kısmı da evlenip boşanmıştır.

Kendinizden küçük kadınlarla da anlaşmanız zor nesil farkı var. Herkes neticede kendi yaşıtlarıyla olmak ister sugar dady kalırsınız onlara göre. En ufak olumsuzlukta bununla uğraşamam ben deyip geçersiniz çok doğal çünkü 25 yaşında değilsiniz artık tahammül seviyeniz çok düştü.

Ben buluşmaya sırf uzak bir yer söyledikleri için bile gitmiyorum üşendiğimden. Çalışıyorum yorgunum gelemem falan diyorum gerisini siz düşünün. Hayatta her şey zamanında güzel ağaç yaşken eğilir.

Şimdi çocuk yapsanız bile düşünün çocuk 20 yaşında delikanlı olduğunda siz dede olacaksınız belki de vefat edeceksiniz allah uzun ömürler versin ama. Çocugunuza bile hiçbir anlamda destek olamazsınız.

Evliliğinde mutsuz olan hata yapan insanlar evlenmeyenleri korkutuyor bunu doğru bulmuyorum. Bir kişi hata yaptı yanlış insanı seçti diye herkesin evliliği kötü olacak diye bir kural kaide ortada yok.

Benim düşüncelerim böyle hayatta bazı şeyler nasip kısmet derler ama şöyle bir gerçek var ki bazı işleri yapmanın bazı yaş sınırları vardır. Evlilik de bunlardan biri.

30 ların ikinci yarısında hala bekar olan insanların ben şansını yüzde 80 kaybettiğini düşünüyorum malesef.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi m-99 -- 8 Ekim 2023; 1:6:0 >

• quote:

Orijinalden alıntı: m-99

Bulamazsınız hocam çünkü jenerasyonumuzu kaybettik artık. 30larındaki insanların en az yarıdan fazlası evli durumda çoluğa çocuga karışmışlar, bir kısmı da evlenip boşanmıştır.

Kendinizden küçük kadınlarla da anlaşmanız zor nesil farkı var. Herkes neticede kendi yaşıtlarıyla olmak ister sugar dady kalırsınız onlara göre. En ufak olumsuzlukta bununla uğraşamam ben deyip geçersiniz çok doğal çünkü 25 yaşında değilsiniz artık tahammül seviyeniz çok düştü.

Ben buluşmaya sırf uzak bir yer söyledikleri için bile gitmiyorum üşendiğimden. Çalışıyorum yorgunum gelemem falan diyorum gerisini siz düşünün. Hayatta her şey zamanında güzel ağaç yaşken eğilir.

Şimdi çocuk yapsanız bile düşünün çocuk 20 yaşında delikanlı olduğunda siz dede olacaksınız belki de vefat edeceksiniz allah uzun ömürler versin ama. Çocugunuza bile hiçbir anlamda destek olamazsınız.

Evliliğinde mutsuz olan hata yapan insanlar evlenmeyenleri korkutuyor bunu doğru bulmuyorum. Bir kişi hata yaptı yanlış insanı seçti diye herkesin evliliği kötü olacak diye bir kural kaide ortada yok.

Benim düşüncelerim böyle hayatta bazı şeyler nasip kısmet derler ama şöyle bir gerçek var ki bazı işleri yapmanın bazı yaş sınırları vardır. Evlilik de bunlardan biri.

30 ların ikinci yarısında hala bekar olan insanların ben şansını yüzde 80 kaybettiğini düşünüyorum malesef.

Çok realist ve gerçekcisin hocam ve çok haklısın yeni nesil acayip çevremde var 20 25 yaş arası kızlar iş yerinde falan beğendikleri tipler 1,80 boy esmer body yapmış tipleri istiyolar yani bizdeki o masumiyet bitti.

Biz kızla bi çay içerdik abi kız dünya mutlusu olurdu şimdi ilk soru BMW varmı boyın 180 mi. :))

Bakıyorum mesela Kıvanç tatlıtuğ abi adam deli yakışıklı yada Tarkan adam mega star onlar bile evlendi, teoman kızı var bu adamlar istese çapkınlığın kralını yaparlar ama aile kurdular.

Cidden iş ev olduğu için kız bulmakta zor gençken cafede gider takılırdık artık belli yaşa geldik oda yakışmıyo bize bu saatten sonra görücü usulu olur zaten bazı adamlar var 40 ima geldim aşkı bıldum diyolar acaba çokmu karamsarız.

Çocuk konusunda haklısın 5 yıl sonra 44 yaşındayım 5 yıl çok bi! Yıl değil ve artık bu yaşta düğün o bu hengameyide çekmek istemiyoruz askerden gelen 20 yaşındaki biri bizden dHa heveslidir.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• gokhan2707 kullanıcısına yanıt
    Al benden de o kadar dostum. Bende 91liyim ve evlenmedim 😂 Benim çıta biraz yüksekte. Ben genelde çinli koreli ingiliz ya da amerikan takılıyorum 4 5 aylık 😀 hep sanal benimkiler. Bizim Türk kızlarının burnu havada olması sebebiyle hiç o taraflı olamıyorum bile. Her an ayrılacak aldatacak hissi veriyor Türk kızlarımız bana, durduk yere özgüvensizlik veriyorlar.

• Up

• https://forum.donanimhaber.com/hic-kiz-arkadasim-olmadi-her-sene-editleyecegim-27-oldum--119980697-9#156999379

Bir sene sonra aranızdayım.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben de 30 oldum. Çocuk iken 30 yaşında olanlar bana çok yaşlı gelirdi, sanki hayat 30 yaşında bitiyor zannederdim. Hiç de öyle değilmiş. En azından benim için.

Genetik olarak boy haricinde şanslıyım, gerçi boy falan da önemli değil benim için. 20-22 yaşında gösteriyorum, Türkiye'de yaşamasaydım muhtemelen hala 18-19 gösterirdim diye düşünüyorum.

22 yaşında kızla da, 42 yaşında kadınla da takıldım. Benim için hala geç sayılmaz ama yaşadığım ve gördüğüm şeylerden ötürü evliliğe pek sıcak bakamıyorum. Çocuğum olsun çok isterdim ama o da evlenmeden mümkün değil. Evlatlık da istemiyorum.

Evlilik sorumluluk gerektiren ve aynı zamanda kafa ütüleyen bir şey, bana göre değil hiç. Cinsel hayatınız ya da yapmaktan zevk aldığınız başka şeyler varsa ve çocuk yapmalıyım diye bir endişeniz yoksa bekarlık en güzeli.

• Englisher E kullanıcısına yanıt

Hocam bu konu hakkında biraz konuşabilir miyiz ben 84 lüyüm bi 10 yıl önce evlenmeyi. Aile kurmayı çok isterdim ama olmadı sonra işe girdim, ev tuttum yalnız yaşıyorum tabi ailem var bazen bana gelirler ben giderim ama genelde yalnız yaşıyorum.

Hayatıma giren kadınlar oluyo ama çevreme, etrafa bakınca bakıyorum çiftler ne güzel birbirini. Seviyo aynı evde yaşama hayali oluyo, heycan oluyo evlilik duygusunu yaşamak istiyolar, hasta olsan yanında biri oluyo, kader sanırım çok geciktim biliyorum aslına bakarsan mutluyum ama birine bekarım diyince abi bu yaşa kadar kimse mi olmadı deniyo.

Bu son dönem bu duygular içindeyim bunu nasıl aşabilirim evlensem herşey düzelirmi

• m-99 M kullanıcısına yanıt

Yaktirdin bir sigara..

• quote:

Orijinalden alıntı: E.R.W.

Yaktirdin bir sigara..

Valla bende elemanın mesajını okuduktan sonra yakıyorum :)

• 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.