Şimdi Ara

kızların bu hareketi sevişmek istiyorum mu demek?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
3.482
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

18 yaşımdan sonra 5 yıl flörtüm olmadı

normal konustugum kız bile olmadı

geçen sene bi flörtüm vardı

eski kız arkadaşım diyorum çünkü ilk o hoşlandığını söyledi, sevişme hariç sevgili gibiydik zaten

konserdeyken biraz arkasında duruyordum. elimi alıp memesine koymuştu, yanlışlıkla koydu herhalde deyip karnının orasına koydum elimi. tekrar alıp memesine koydu. sonra poposunu sürtmeye başladı. ben geri çekildim çünkü milletin bizim önsevişmemizi izlemesini istemedim. önceki görüşmelerimizde hep öperdim, konserden 2 gün önce yazışırken biz sevgili değil flörtüz sen beni sürekli öpüyordun ben seni ayıp olmasın diye öpüyordum napayım demişti. ben de o akşam öpmedim. kendisi öptü ve öptürdü, 2 kez de boynundan öptürdü.

birkaç gün sonra bitirdik

tecrübesiz olduğum için bilmiyorum, bu hareket sevişmek istiyorum mu demekti?

ayrılırken de aramızdaki şey daha çok tenseldi, beni öpmen hoşuma gidiyordu demişti

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Maraz Alinin sağ kolu -- 3 Ağustos 2020; 6:27:37 >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Kızların "Sevişmek İstiyorum" Hareketinin Anlamı

Kızların "sevişmek istiyorum" hareketinin ne anlama geldiği, duruma ve bağlama göre değişebilir. Bazı durumlarda, bu hareket cinsel ilgiyi ifade edebilirken, diğer durumlarda daha masum bir şey ifade edebilir.

Kızlar bu hareketi kullandıklarında, genellikle aşağıdakileri ifade etmeye çalışırlar:

• Sana karşı cinsel ilgi duyuyorlar.
    • Fiziksel yakınlık arıyorlar.
    • Bir öpücük veya başka bir samimi hareket istiyorlar.

Bununla birlikte, bu hareketin her zaman cinsel bir ima içermediğini unutmamak önemlidir. Bazı kızlar bunu aşağıdakileri ifade etmek için de kullanabilirler:

• Şakalaşıyorlar veya flört ediyorlar.
    • Dikkat çekmeye çalışıyorlar.
    • Yalnızca eğleniyorlar.

Bu hareketin anlamını doğru bir şekilde yorumlamak için, kızın genel vücut dili ve davranışlarını göz önünde bulundurmak önemlidir. Hareketi daha ciddi cinsel niyetle mi yoksa daha masum bir şekilde mi kullandıklarına dair ipuçları verebilir.

Kızın bu hareketi kullandığı bağlam da önemlidir. Bir gece kulübü gibi romantik bir ortamda, hareket daha cinsel bir ima taşıyabilir. Arkadaşlarla vakit geçirmek gibi daha rahat bir ortamda, hareket daha masumane bir şey ifade edebilir.

Sonuç olarak, kızların "sevişmek istiyorum" hareketinin anlamı, duruma ve bağlama bağlı olarak değişebilir. Hareketi doğru bir şekilde yorumlamak için kızın genel vücut dili, davranışı ve içinde bulunulan bağlam göz önünde bulundurulmalıdır.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Sorman bile hata. 

3 yıl süren ilişkimin olduğu kız vardı. Üstüne çıkmak istiyorum diyordu (Tabi o zamanlar yaş 17). İşte sende bunun gibi bir şey yaşamışsın. Kız senle cinsel temas kurmaya çalışmış. Tabi ben yapım gereği garip şekilde kızla bir araya geldiğimde mantık ibresi sona dayandığı için cinsel çekim hissedemiyordum. Aslında temelde cinsel duyguları olmayan birisi değilim. Belirttiğim gibi yapım gereği insanlarla iletişim kurarken fazla mantıksal davranıyorum. Hatta bir süre sonra kız işi ciddiye bindirip o sıralar sözlenelim, sonrasını getiririz gibi şeyler demişti.  

Bakma sen kızlara çok çabuk etkileniyorlar. Uzaktan kendilerini ağırdan satmakta bir numaralar fakat ufak bir temas olsun ya da çekim hissetsinler devreleri yanıyor. En son 2 sene önce hoşuma giden bir kız vardı. Askere gidecektim. O sıra dur la şunu bir göreyim öyle giderim dedim. Bayağı takıldık, kızdan ayrılırken farklılık olsun diye alnından öptüm. Bildiğin hüngür hüngür ağladı. He sonradan sorsan onu bir kılıfa sokar kendini yine ağırdan satar.

Sen sen ol kızların cümlelerine aldırış etme ya da ne diyorsa tam tersini düşün. Çok ender şekilde bir şeyi düz katıksız aktarırlar ki onu anlamak sana kalmıştır.

NOT : Birde böyle aşırı libidosu tavan kızların iticiliği yok mu? Kızların penceresinden abaza erkekte böyle gözüküyor sanırım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Göz- -- 3 Ağustos 2020; 6:39:51 >

• Göz- kullanıcısına yanıt

Hocam peki tecrübesiz olduğum için kızın isteğini anlamamış olmam normal mi? Ondan önce en son 18 yaşımda 30luk kadınla dans ederken sürtünmüştü. Tabi o zaman ikimizin de isteği belliydi açıktı ve ilk defa konuşuyorduk ama bu kız o akşamdan 2 gün önce sevgili değiliz muhabbeti yapıp öptüğüm için beni suçlu çıkartınca devrelerim yanmıştı orada. Bir de daha önceden telefonda konuşurken evine geleyim mi dediğimde olmaz demişti.

• Direk muzu uzat
  • Senin bugün neyin var sürekli saçmalıyorsun bence yat uyu ve geçmişi unut geleceğe bak
  • Ne bugünü , bunun bütün konuları böyle

Asosyal bir velet işte

• Ayıp olmasın diye öpüyordum ne demek ya
  • boşver reyis sen koceeli hukuğu bitirmeye bak

• Sürekli aynı tarz konular sıkmadı mı gerçekten??
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-A3C3A4DE0

boşver reyis sen koceeli hukuğu bitirmeye bak

Bence kızın beni bırakmasının sebebi %90 kocaeli hukuk

kocaeli hukukun sınavları yüzünden son zamanlarda stresliydim. Ben buluşmayalım sınavlarım geçsin demiştim ama o kızınca mecbur buluşuyordum bunu ona yansıtıyordum. 5 yıl sonra kız buldum onu da kocaeli hukuk kursağımda bıraktı.

Kız benden düşük puanlı bölümde ama istanbulun en iyi ünilerinden birinde okuyordu. O yüzden kendini geliştirme imkanı vardı ve benden daha dolu bir insandı. Ben kocaelide neyimi geliştireyim anca pis havaya karşı ciğerlerimi geliştirirdim.

• up

• anlaşıldığı kadarıyla sen kız bulsan da napcağını bilemicen zaten, boşver okulunu bitir önce.

• Lüzumsuz Adam kullanıcısına yanıt

Sevişmek mi istemiş

• kız "içime gir" diyene kadar sen kızın senle sevişmek isteyip istemediğini anlamıyon galiba kanks kızların bu hareketi sevişmek istiyorum mu demek? 

• yalvarırım bana yardım edin

kızların bu hareketi sevişmek istiyorum mu demek?
  • Kes kurtul.

• saf msn?

• quote:

Orijinalden alıntı: Maraz Alinin sağ kolu

Hocam peki tecrübesiz olduğum için kızın isteğini anlamamış olmam normal mi? Ondan önce en son 18 yaşımda 30luk kadınla dans ederken sürtünmüştü. Tabi o zaman ikimizin de isteği belliydi açıktı ve ilk defa konuşuyorduk ama bu kız o akşamdan 2 gün önce sevgili değiliz muhabbeti yapıp öptüğüm için beni suçlu çıkartınca devrelerim yanmıştı orada. Bir de daha önceden telefonda konuşurken evine geleyim mi dediğimde olmaz demişti.

İşin esasında hangimiz tecrübeliyiz ki?

Şahsen ben 3 yıllık ilişkimde mesela tecrübeli değildim. Tamamen iç güdülerim gereği hareket ediyordum.

Belirli yaştan sonra bilinç daha önem kazanıyor. Bir şeyleri daha bilinçli yapmaya başlıyorsun ki bu daha bir detaya giriyor. Zaten ilişkilerde belirli yaştan sonra o yüzden daha farklı boyut kazanıyor.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.