24 yaşımdayım 18 yaşımdan sonra 5 yıl flörtüm olmadı normal konustugum kız bile olmadı geçen sene bi flörtüm vardı eski kız arkadaşım diyorum çünkü ilk o hoşlandığını söyledi, sevişme hariç sevgili gibiydik zaten konserdeyken biraz arkasında duruyordum. elimi alıp memesine koymuştu, yanlışlıkla koydu herhalde deyip karnının orasına koydum elimi. tekrar alıp memesine koydu. sonra poposunu sürtmeye başladı. ben geri çekildim çünkü milletin bizim önsevişmemizi izlemesini istemedim. önceki görüşmelerimizde hep öperdim, konserden 2 gün önce yazışırken biz sevgili değil flörtüz sen beni sürekli öpüyordun ben seni ayıp olmasın diye öpüyordum napayım demişti. ben de o akşam öpmedim. kendisi öptü ve öptürdü, 2 kez de boynundan öptürdü. birkaç gün sonra bitirdik tecrübesiz olduğum için bilmiyorum, bu hareket sevişmek istiyorum mu demekti? ayrılırken de aramızdaki şey daha çok tenseldi, beni öpmen hoşuma gidiyordu demişti < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Maraz Alinin sağ kolu -- 3 Ağustos 2020; 6:27:37 > |
Kızların "Sevişmek İstiyorum" Hareketinin Anlamı
Kızların "sevişmek istiyorum" hareketinin ne anlama geldiği, duruma ve bağlama göre değişebilir. Bazı durumlarda, bu hareket cinsel ilgiyi ifade edebilirken, diğer durumlarda daha masum bir şey ifade edebilir.
Kızlar bu hareketi kullandıklarında, genellikle aşağıdakileri ifade etmeye çalışırlar:
- Sana karşı cinsel ilgi duyuyorlar.
- Fiziksel yakınlık arıyorlar.
- Bir öpücük veya başka bir samimi hareket istiyorlar.
Bununla birlikte, bu hareketin her zaman cinsel bir ima içermediğini unutmamak önemlidir. Bazı kızlar bunu aşağıdakileri ifade etmek için de kullanabilirler:
- Şakalaşıyorlar veya flört ediyorlar.
- Dikkat çekmeye çalışıyorlar.
- Yalnızca eğleniyorlar.
Bu hareketin anlamını doğru bir şekilde yorumlamak için, kızın genel vücut dili ve davranışlarını göz önünde bulundurmak önemlidir. Hareketi daha ciddi cinsel niyetle mi yoksa daha masum bir şekilde mi kullandıklarına dair ipuçları verebilir.
Kızın bu hareketi kullandığı bağlam da önemlidir. Bir gece kulübü gibi romantik bir ortamda, hareket daha cinsel bir ima taşıyabilir. Arkadaşlarla vakit geçirmek gibi daha rahat bir ortamda, hareket daha masumane bir şey ifade edebilir.
Sonuç olarak, kızların "sevişmek istiyorum" hareketinin anlamı, duruma ve bağlama bağlı olarak değişebilir. Hareketi doğru bir şekilde yorumlamak için kızın genel vücut dili, davranışı ve içinde bulunulan bağlam göz önünde bulundurulmalıdır.