Şimdi Ara

Aile var aile

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
523
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar kuşuma eş alsam ve yeni yavruları olsa ve ben bunlardan erkek olursa birini alıp eğitsem diyelim ki
    aynı kafeste yaşıyabilirler mi yani anne ve babasıyla ????????????????????????????
    :D

• quote:

Orijinalden alıntı: berkenkino

arkadaşlar kuşuma eş alsam ve yeni yavruları olsa ve ben bunlardan erkek olursa birini alıp eğitsem diyelim ki
    aynı kafeste yaşıyabilirler mi yani anne ve babasıyla ????????????????????????????

normal bir kafeste yaşayamazlar. kafes büyük ve yuvalık yoksa yaşar. yuvalık olduğu sürece dişi kıskanır ve öldürür.
  • quote:

Orijinalden alıntı: rebelmummy

quote:

Orijinalden alıntı: berkenkino

arkadaşlar kuşuma eş alsam ve yeni yavruları olsa ve ben bunlardan erkek olursa birini alıp eğitsem diyelim ki
    daha sorucam
    normal bir kafeste yaşayamazlar. kafes büyük ve yuvalık yoksa yaşar. yuvalık olduğu sürece dişi kıskanır ve öldürür.

eywallah :) kafes büyük zatenn :)
    peki< bişey daha sorucam kardeş
    diyelimki 2 tane yavruları oldu ve bidaha yavru yapmalarını istemessem yuvalığı cıkarsam yavru yapar mı ???
  • öncelikle kuşun cinsi nedir ? kafes kuşlarının çoğu doğada sürü yaşarlar bu sepeple ki bırakın başkasıyla eş tutmayı anne babayla bile eş tutabilir ancak bu kesin olmasada genetik hastalıkların çoğunun gün yüzüne çıkmasına sebep olabılrı ancak bu sağlıklı yavrular olmayacağı anlamına gelmez...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.