Başlıktan da anlaşılacağı üzere ailece bisiklet keyfi yapmak istiyoruz fakat bunun için temel ekipman olan bisikletimiz henüz yok
Birşeyi alırken araştırmayı severim ve bisiklet alma işine de girince aslında bunun okadar da kolay olmadığını tabiri caizse bir bilgisayar toplama işine benzediğini anladım. Tek farkı uygun fiyata istediğin bütün özellikleri toplayamamak :)
Ben araştırdıkça sürekli daha iyisi karşıma çıktığı için sonunda muhtemelen benim gibi çoğu insan gibi "ulan zaten maksimum haftada 2-3 gün kullanacağım yemişim amartüsörünü, vitesini" dedim.
iki bisiklet için 800-850TL gibi bir bütçe ayırdım.
Eşim için klasik tarzı sevdiği için bu modeli beğendim. Vitesli olmalı çünkü oturduğumuz yer kireçburnu. her yer yokuş.
vitesli versiyonu olmadığı için, benim de o yokuşları vitessiz çıkmak gözüm yemediği için hiç o yola girmeyeyim dedim :)
Kendim için düşündüğüm model de şu
Salcano City Fun 70
Sizden ricam bu modeller daha ekonoik hale getirilebilir mi? Yani bu şartlar altında belki biraz daha a kaliteli ama iş görür ve daha ucuz bir çözüm önerebilirmisiniz. Çünkü dediğim gibi çok fazla kullanılmayacak.
Bisikletleri kullanacağım şartlar
Asfalt yol Bolca yokuş benim boy 1.78 kilo 66 eşim boy 1.58 kilo 52
saygılar
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme