Şimdi Ara

Ailem istemiyor.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
559
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkese iyi akşamlar büyüklerim olarak yardımınıza ihtiyacım var. Direk konuya giriyorum.
    Kız arkadaşım, 4 kişiler ailecek. 16 yaşında kız, 12 yaşında erkek kardeşi anne ve baba. Baba 2 sene önce karısını aldatıyor. Kız bunu öğreniyor, babası da öğrendiğini öğreniyor. Annesi kızı doğduğundan beri sevmiyor bahane olarak da kazara doğdun diyor. Babası bunu kullanarak annene söylersen sana ben bakmam, annen de yanına almaz diyor. Annesi bi şekilde öğreniyor aldatıldığını ve babasının dediği gibi oluyor kız halasında kalıyor. Aile tekrar barışıyor fakat baba aldatmaya devam ediyor. Kız gene biliyor tehditler için susuyor. Anne bi şekilde öğreniyor baba kızdan bilip kıza şiddet uyguluyor. Annesi kızı yanına almıyor. Babası, halasının ikna etmesiyle bende kalsın diyor. Halasıyla konuşmasından sonra kıza ' halan sussun diye öyle dedim. Anneni ikna et, evleneceğim sana bakmam' diyor. Kızın kalabilcek kimsesi yok. Yurda girmeyi de istemiyor.

Psikolojisini anlayabiliyorsunuz anlatmayacağım. Nasıl destek olabilirim ne yapabilirim kız ne yapabilir. Halası tek yaşıyor 1 sene onda kalmış fakat sürekli olarak onda kalmam istemez diyor. Teyzesi var bir de, anne tarafından kimse bakmazmış.
    İkimizde liseliyiz. Olayın doğruluğundan şüpheniz olmasın acı fakat gerçek. Yardımlarınızı bekliyorum en azından görmüş geçirmiş olarak fikir beyan etmenizi istiyorum

20:30
    Mesaj atan 3 5 arkadaş olmuş teşekkür ediyorum.
    Dün sabah 6'ya kadar konuştuk 15 20 dakka yazmayınca yattım. İnternetimi kapandıktan 5 dakka sonra halam online olduğumu görüp aradı yazmış. Normalde uyanır uyanmaz yazan kızın telefonu kapalı. Sabahtan beri ulaşılamıyor. Durum böyle. Umarım başına bişey gelmemiştir :(.

22:00
    Sesli mesaj attı instagram üzerinden. Hastanede olduğunu telefonunu alamadığını belirtti. Sesi fazla derecede ağlamalıydı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi johnytexas -- 26 Mart 2020; 22:4:44 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Şuan kız babasının yanında. Dayak yediğini ettiğini ne halası biliyor ne başkası. Olay dün yaşanıyor halası başka ilçeden gelip babasıyla konuşuyor. Babası ikna oldum bakacağım diye kandırıp kadını geri yolluyor. Kıza da anneni ikna et sokakta kalırsın diyor. Psikolojik anlamda çökük halde. İntiharın eşiğinde kız kaldıramıyor yaşadıklarını. Sürekli neden sevilmediğini sorguluyor

• Şikayet et derim ama yurda gider kız, anası babası da sahip çıkmamış gitsin yurda kalsın.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-E68E7D09F

Şikayet et derim ama yurda gider kız, anası babası da sahip çıkmamış gitsin yurda kalsın.
    Şikayet etmeye de gerek yok böyle bi babadan, kızını dövmesinden haberdar olsa dayağın ne olduğunu öğretecekler var. Kız yurtta kalmayı gram istemiyor. Şu durumda intiharı ciddi derecede düşünüyor yurt durumunda ne yapar bilmiyorum.

• şuanki duygularımı senin anlayabileceğin şekilde nasıl anlatabilirim bilemiyorum.. gerçi nekadar yazarsam yazayım sen yine bildiğini yapacaksın ama yine de yazmak istiyorum.. sen benim geri dönmek istediğim gençliğimin o günlerimin ta kendisisin.. o kızla tanıştığımda 17 yaşındaydım. o da 15 yaşındaydı. berbat bi hayatı vardı seninkinden 10 kat daha beterdi anlatmayacağım. ben de aynı senin gibi bişeyler yapmak istiyordum. onu kurtarmak bi çıkar yol bulmak isterken gece gündüz düşünürken derslerimde bile aklımda o varken bilemeden kör kütük hayvan gibi aşık olmuştum ona.. 17 yaşındaydım ve bildiğin aşık olmuştum. seni asla bırakmicam ölene kadar demiştim o da öyle demişti. omuzlarımda çok büyük sorumluluklar hissediyordum. onu bu hayatından kurtarmak istiyordum. o zamanlar vodafonda akşam 9 sabah 9 bedava konuşma kampanyası vardı. sana yemin ederim. akşam 9dan sabah 9a kadar konuşuyorduk ve konuşmanın %90'ı kızın ağlamasıyla geçiyordu.. ben ne yapıyordum peki ? 17 yaşında aşık bir çocuktum ben yaa çaresiz eli kolu bağlı 17 yaşında bir çocuktum ve tek yapabildiğim akşam 9dan sabah 9a kadar onun ağlamasını dinlemekti.. sana onu bırak diyemem çünkü bırakmazsın.. çünkü daha köpek gibi aşık olacaksın.. herkesden çok seveceksin onu ailenden arkdaşlarından kendinden bile.. hatta ve hatta.. bunu söylemek istemiyorum ama Allah der ki.. kimi benden çok seversen onu senden alırım..

bu uzun hayat yolculuğunun başında, sonunun benim gibi olmaması dileklerimle..

• Vay bee

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hll knk

şuanki duygularımı senin anlayabileceğin şekilde nasıl anlatabilirim bilemiyorum.. gerçi nekadar yazarsam yazayım sen yine bildiğini yapacaksın ama yine de yazmak istiyorum.. sen benim geri dönmek istediğim gençliğimin o günlerimin ta kendisisin.. o kızla tanıştığımda 17 yaşındaydım. o da 15 yaşındaydı. berbat bi hayatı vardı seninkinden 10 kat daha beterdi anlatmayacağım. ben de aynı senin gibi bişeyler yapmak istiyordum. onu kurtarmak bi çıkar yol bulmak isterken gece gündüz düşünürken derslerimde bile aklımda o varken bilemeden kör kütük hayvan gibi aşık olmuştum ona.. 17 yaşındaydım ve bildiğin aşık olmuştum. seni asla bırakmicam ölene kadar demiştim o da öyle demişti. omuzlarımda çok büyük sorumluluklar hissediyordum. onu bu hayatından kurtarmak istiyordum. o zamanlar vodafonda akşam 9 sabah 9 bedava konuşma kampanyası vardı. sana yemin ederim. akşam 9dan sabah 9a kadar konuşuyorduk ve konuşmanın %90'ı kızın ağlamasıyla geçiyordu.. ben ne yapıyordum peki ? 17 yaşında aşık bir çocuktum ben yaa çaresiz eli kolu bağlı 17 yaşında bir çocuktum ve tek yapabildiğim akşam 9dan sabah 9a kadar onun ağlamasını dinlemekti.. sana onu bırak diyemem çünkü bırakmazsın.. çünkü daha köpek gibi aşık olacaksın.. herkesden çok seveceksin onu ailenden arkdaşlarından kendinden bile.. hatta ve hatta.. bunu söylemek istemiyorum ama Allah der ki.. kimi benden çok seversen onu senden alırım..

😶😔

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bu olay senin boyunu da yaşını da aşar.
    Evlenmeyi falan düşünmüyorsun dur tahminimce
    Babası ile halletsin meselesini.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yılmaz1907

Bu olay senin boyunu da yaşını da aşar.
    Evlenmeyi falan düşünmüyorsun dur tahminimce
    Babası ile halletsin meselesini.
    İlişkimiz sevgi yönünden pek olumlu değil zaten. İki yakın arkadaşmış gibi düşünülmesi daha mantıklı.

• Mesaj atan 3 5 arkadaş olmuş teşekkür ediyorum.
    Dün sabah 6'ya kadar konuştuk 15 20 dakka yazmayınca yattım. İnternetimi kapandıktan 5 dakka sonra halam online olduğumu görüp aradı yazmış. Normalde uyanır uyanmaz yazan kızın telefonu kapalı. Sabahtan beri ulaşılamıyor. Durum böyle. Umarım başına bişey gelmemiştir :(.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hll knk

şuanki duygularımı senin anlayabileceğin şekilde nasıl anlatabilirim bilemiyorum.. gerçi nekadar yazarsam yazayım sen yine bildiğini yapacaksın ama yine de yazmak istiyorum.. sen benim geri dönmek istediğim gençliğimin o günlerimin ta kendisisin.. o kızla tanıştığımda 17 yaşındaydım. o da 15 yaşındaydı. berbat bi hayatı vardı seninkinden 10 kat daha beterdi anlatmayacağım. ben de aynı senin gibi bişeyler yapmak istiyordum. onu kurtarmak bi çıkar yol bulmak isterken gece gündüz düşünürken derslerimde bile aklımda o varken bilemeden kör kütük hayvan gibi aşık olmuştum ona.. 17 yaşındaydım ve bildiğin aşık olmuştum. seni asla bırakmicam ölene kadar demiştim o da öyle demişti. omuzlarımda çok büyük sorumluluklar hissediyordum. onu bu hayatından kurtarmak istiyordum. o zamanlar vodafonda akşam 9 sabah 9 bedava konuşma kampanyası vardı. sana yemin ederim. akşam 9dan sabah 9a kadar konuşuyorduk ve konuşmanın %90'ı kızın ağlamasıyla geçiyordu.. ben ne yapıyordum peki ? 17 yaşında aşık bir çocuktum ben yaa çaresiz eli kolu bağlı 17 yaşında bir çocuktum ve tek yapabildiğim akşam 9dan sabah 9a kadar onun ağlamasını dinlemekti.. sana onu bırak diyemem çünkü bırakmazsın.. çünkü daha köpek gibi aşık olacaksın.. herkesden çok seveceksin onu ailenden arkdaşlarından kendinden bile.. hatta ve hatta.. bunu söylemek istemiyorum ama Allah der ki.. kimi benden çok seversen onu senden alırım..

yıllar önce bana attığın mesajı şimdi anlıyorum
    başın sağolsun

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.