Şimdi Ara

Ailem seni evden beyaz gömlekle aldırcaz diye tehdit ediyo (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
775
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Zikk

arkadaşlar valla csb felan degil, ben onları şikayet etsem ucu bana dokuncak beni ailemden uzaklaştırcaklar arkadaşlarımdan,okulumdan vs. hepsinden uzaklaşıcam. o çok daha kötü olur. Ben sadece bunu yapabilirler mi diye merak ediyorum.

læn seni bakırköy'e yatırmakla tehdit eden ailenin yanında mı duracan? kaç git ne güzel fırsat işte.ciddiyim, uzaklaşmaya bak derim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bz9ai

quote:

arkadaşlar valla csb felan degil, ben onları şikayet etsem ucu bana dokuncak beni ailemden uzaklaştırcaklar arkadaşlarımdan,okulumdan vs. hepsinden uzaklaşıcam. o çok daha kötü olur. Ben sadece bunu yapabilirler mi diye merak ediyorum.

læn seni bakırköy'e yatırmakla tehdit eden ailenin yanında mı duracan? kaç git ne güzel fırsat işte.ciddiyim, uzaklaşmaya bak derim.

Kimse durup dururken evladını akıl hastanesine göndermez.
    Bence elemanda biraz tatlılık var.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: bendevarim10

aldırabilir ancak birine zarar falan vermediysen aynı şekilde çıkarsın.

yok kimseye zarar vermedim peki bu saçma degilmi yani ortada hiç bişe yok ailen gidip senden şikayetçi oluyo ve deli damgası yiyosun, peki kaç günde bırakıyolar ?

aynı gün çıkarsın
  • Kardeş, geçen bi arkadaş anlatıyordu.Bunun senin gibi, ailesiyle sorunları varmış.Ailesi sürekli tehdit ediyormuş.Neyse, Bu Bir gece, dersaneden geç çıkmış.Evleri de ara sokaklarda.

Neyse, eve giderken.. Bi anda bu minibüs yaklaşmış.İçinden maskeli adamlar, bunu etkisiz hale getirmek için mendili koklatmışlar.Bu bayılacakken, bağırmış.
     Ailem seni evden beyaz gömlekle aldırcaz diye tehdit ediyo

Tesadüf, Rıza babanın ekibi o bölgede devriye geziyormuş.
     Ailem seni evden beyaz gömlekle aldırcaz diye tehdit ediyo

Sonradan anlaşılmış.Bu elemanın babası, mafya ya para vermiş.Bu çocuğu alıp, deliler yurdua götürteceklermiş. Ama, Rıza baba ekibi kurtarmış.

Gerçekten ibretlik.Bence, Onlarda önce sen onların başını ez.Ve suçu birazda kendinde ara

• Volkan Demirel'i çağırın o halleder.
  • böyle bi konuyu buraya actığına göre bence aldırmalılar, keşke evden değilde, anne karnındayken aldırsalarmış
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.