Şimdi Ara

Ailem seni evden beyaz gömlekle aldırcaz diye tehdit ediyo

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
775
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • beyler konu kesinlikle ciddi, ailemle son zamanlarda çok fazla sorun yaşıyoruz ayrıntıya girmiycem ve beni seni evden beyaz gömlekle aldırcaz, sen delisin pazartesi günü gidip kaymakamlıga başvurcaz ve seni gelip alıp hastehaneye yatırcaklar diye tehdit ediyolar. herhangi bi raporum felan yok yani normal bi insanım sevgilim var, sosyal hayatım var ama işte aileme göre deliyim sırf onların şikayetiyle beni evden gömlekle aldırabilirler mi ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zikk -- 21 Aralık 2012; 22:12:13 >

• aldıramazlar
  • csb değilse ailenle gidip bir biyüğünün konuşması gerekiyor. veya sen konuşmaya çalış
  • öyle ailen varsa bence sen başvur kaymakamlığa
  • arkadaşlar valla csb felan degil, ben onları şikayet etsem ucu bana dokuncak beni ailemden uzaklaştırcaklar arkadaşlarımdan,okulumdan vs. hepsinden uzaklaşıcam. o çok daha kötü olur. Ben sadece bunu yapabilirler mi diye merak ediyorum.
  • aldırabilir ancak birine zarar falan vermediysen aynı şekilde çıkarsın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bendevarim10

aldırabilir ancak birine zarar falan vermediysen aynı şekilde çıkarsın.

yok kimseye zarar vermedim peki bu saçma degilmi yani ortada hiç bişe yok ailen gidip senden şikayetçi oluyo ve deli damgası yiyosun, peki kaç günde bırakıyolar ?
  • ailelerin bu gibi çok fetişleri oluyor. polis çağırmak gibi vs.
  • Sende bende sizi bu evden ceset torbasıyla çıkartırım de anlarlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ilgooz

ailelerin bu gibi çok fetişleri oluyor. polis çağırmak gibi vs.

4-5 kere polisde geldi adamlarda bişe yapamıyoki yani ailem çagırıyo polis geliyo, polis aileme soruyo şikayetcimisiniz ailemde hayır diyo polisde bana soruyo şikayetcimisin bende hayır diyorum oyle bi kaç nasiyat verip gidiyolar.
  • Tabiki aldırılar; hem senin için de bir değişiklik olur. Ortam yaparsın belki orda; kimbilir belki de ordan çıkmak istemezsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: extrwar4

öyle ailen varsa bence sen başvur kaymakamlığa

katılıyorum...Ailen piskopatmı niye deli damgası vurdu sana ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: MIKROP EMRE

Sende bende sizi bu evden ceset torbasıyla çıkartırım de anlarlar.

bunu söylersen seni evden beyaz gömlekle aldırma ihtimalleri 27 kat artar sakın inanma bu çocuğa mikrobun teki bu biliyorum bunu
  • quote:

Orijinalden alıntı: ilgooz

ailelerin bu gibi çok fetişleri oluyor. polis çağırmak gibi vs.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: D. Ubermensch

quote:

Orijinalden alıntı: MIKROP EMRE

Sende bende sizi bu evden ceset torbasıyla çıkartırım de anlarlar.

bunu söylersen seni evden beyaz gömlekle aldırma ihtimalleri 27 kat artar sakın inanma bu çocuğa mikrobun teki bu biliyorum bunu

Bence de bana inanması bende istemem.
  • Zamaninda benim basimada buna benzer bi sey geldi. Ama beni piskoloj a goturmuslerdi. - itiraf ediyim bende de biraz delilik var - belki seni korkutmaya calisiyorlardir dicem ama polis çagirma olayi felan varmis. Birine zarar vermediysen birsey yapamazlar tedavi görürürsün o kadar. Tadavi sonucunda deli degilsen bi sey olmaz.

Bilgi : ben olsam o evden en kisa zamanda uzaklasirdim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bence ailene bunu onur kırıcı bir davranış olduğunu söylemelisin
  • Volkana söyle aldırır velilerini evden.OK?
  • kimse de demiyorki, ailesi niye deli damgası vurmuş? forumdan klavyede yazıklarını okuyoruz ama reelde belki de dengesiz, akli kapasiteden yoksun bir arkadaş olabilir. veya zeka geriliği de olabilir. bilemeyiz. hiçbir aile durduk yerde böyle yapmaz dimi? çocuğu haklı çıkaracağınıza biraz olayı irdelemeye bakın
  • Eğer yaşın tutmuyorsa işin yaş genç
    Sana 7 günlük Bakırköy tatil köyü yolu gözüküyor.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.