Şimdi Ara

ailemi dövdüm burdan devam SSli

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
17
Cevap
0
Favori
1.296
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ya işte babalar peder geldi nbr ln şakirt dedi bende sen kime şakirt dion lan abiler detected dedim sonra bi koydum burnuna bunun burnu çatladı aldım elime bezbol sopasını sırtında kırdım sonra ablam abim geldi ne bakıonuz la dedim bi uçtum bunlara bunların kafası yarıldı teyzem eniştem geldi eniştem baltaylan gelmiş baltayı aldım elini kestim sonra teyzemin kafasını koparıp eniştemin kopan eline diktim

şimdi ben çıktım evden sonra bizim komşular geldi bizim evin önüne noluyo lan dedim oda evden çığlık geldi dedi kes lan dedim kadını merdivenlerden aşağı attım sonra bizim amca oğlu geldi napıyon lan dedi döner bıçağını tam saplarken aldım bıçağını attım bi yere kafa göz daldım buna hemen kaçtım nası koşuyom sokakta polis geldi ateş etti fln sonra ben bi yere pustum çık lan liseli dedi sonra benim panpaları çağırdım

ağır çatışmaya girdik ben bitane polise boncukluyla hedden vurmuşum sonra işte bizim peder çeteyi buldu biz çıkardık uzileri babamda keleşi çıkardı

sonra babamlada çatışmaya girdik kaçmayı başardık boş bir evde saklandık

diğer bölüm sonra

• Harcanıyorsun buralarda
  • Cool Story Bro
  • maraştaki kızın akıbeti noldu?
  • tamam
  • Kangal alır.
  • olm sana oruç farz değil lan...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • buraya yazmayın öbür konuya yanlışlıkla açmışım bunu
  • serin hikaye birader.

he ayrıca, artık hikaye falan yazma sen.
  • Diğer bölümü yazmana gerek yok parmaklarını boşuna yorma bu arada o silahları düşündüğüm yerden çıkartıyorsun galiba.
  • Bunuda Diğerlerinin Yanına Koyun
  • oLM ADAMDA NE KONDİSYON VARLAN HİÇ DURMAMIŞ MUBAREK
  • bezbol
  • çok beğendim
  • Babayı dövmemişmiydin ? Üstelik bezbol sopası kırmıştın o zaman nasıl ayaga kalkıp çatışmaya girdi lan ? :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SuBxZeRooo -- 1 Ağustos 2011; 19:58:19 >
  • Seviyorsan git konuş bence.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.