Şimdi Ara

Ailenin Yıldızı Paketini Alana 6 Ay Sporun Yıldızı Hediye (BİTTİ) (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
859
Cevap
28
Favori
66.549
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arçelik'te satılan başka bir ürün yok değil mi? Bir tanesini aradım Ailenin Yıldızı Paketi var dedi, hediyesini bilmiyorum dedi. Sanıyorum konuda paylaşılan farklı bir ürün yok, buradan alacağım.
  • SakinAdam16 kullanıcısına yanıt
    Evet 45

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Hd yada sd önemli değilse,eutelsat ta daha fazla digitürk kanalı var daha iyi,ancak türksat ta olan birçok şifresiz kanalda eutelsat ta yok,önce arçelik bayilerine sorun fiyat daha ucuz n11 e göre,150 tl

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Antalyalı. -- 28 Aralık 2018; 11:38:7 >
  • Anladım, Belgesel kanallarında bariz bi farklılık var mı hocam?

• Arkadaşa ben de AktifExpress üyesinden aldım ama akşama kodu yollucaz yetiştiricez diyor. Yarın gelip kurulum yaparlar mı acaba ?

Mağazada bulan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim. Gidip mağazadan alırız yav.

Bu arada not geçeyim. Şampiyonlar ligini sordum. Kuran kişi, daha beinsport bile anlaşmadı ama maçları yayınlıyor. Dolayısıyla yayınlamaya devam eder, izlersiniz diyor. Ama sonra yayın haklarını uzun süreli alıp ayrı pakette satabilir. Onu bilemeyiz dedi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JimmyJimmy -- 28 Aralık 2018; 12:20:46 >
  • burak_sefa61 kullanıcısına yanıt
    Online işlemlerde gözükmüyor ama Avrupa, Şampiyonlar ligi ve Uefa maçları var (Hazirana kadar). Teyit ettirdim
  • quote:

Orijinalden alıntı: NaBeg

Arçelik'te satılan başka bir ürün yok değil mi? Bir tanesini aradım Ailenin Yıldızı Paketi var dedi, hediyesini bilmiyorum dedi. Sanıyorum konuda paylaşılan farklı bir ürün yok, buradan alacağım.
    Hangi bayiyi aradınız hocam

• Sakın Aktif expresten almayın 2 gün önce aldım,defalarca yazdım,hala oyalıyor bilginize,umursamaz tavırları var,işine gelenlere satın almadan 30 dakika sonra kod gönderdiler.Bende bu akşama kadar gelmezse iptal edeceğim.Önce insan olmayı öğrensinler sonra satıcı olsunlar

• sempatikboy666 kullanıcısına yanıt
    Sakın aktifexpresten alma dostum,çoook beklersin
  • beyler üyeliğim 1 ay sonra bitiyor şimdi bu kodlardan alsam, bitiş tarihinin üzerine 1 yıl uzatmamı almış olacağım? yoksa sadece yeni üyelere mi bu kodlar geçerli ?
  • şişliden aldım öğleden önce 170 tl dediler uğraşmadım, 4 tane kalmıştı 3ünü aldım.
  • serden kullanıcısına yanıt
    Aynen, dün aldım hala kod bekliyorum.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • tibet2009 T kullanıcısına yanıt
    Bu güzel haber eyvallah.

• .HonouR. kullanıcısına yanıt
    Hocam Arçelik bayiler 6 aylık sporun yıldızı hediye olayını bilmiyor mu? Ben sorduğumda sadece ailenin yıldızı dediler.

bilmiyorlar. ailenin yıldızı paketin adı. onu alana digiturk 6 ay sporun yıldızı tanımlıyor.
  • tibet2009 T kullanıcısına yanıt
    2 ayrı müşteri temsilcisi şampiyonlar liginin sadece taahhütlü müşterilere açık olduğunu söyledi,bu paketlerde olmadığını soyledı siz nereden teyit ettiniz acaba?

• Konya da en az 10 bayi aradım haberleri bile yok çoğu biz satmıyoruz satan da 700 diyor, yok mu forumda bulup da bize yardımcı olacak bir arkadaş ya

• 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.