Şimdi Ara

Ailenin Yıldızı Paketini Alana 6 Ay Sporun Yıldızı Hediye (BİTTİ)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
859
Cevap
28
Favori
66.462
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 12 AY AİLENİN YILDIZI PAKETİ SEZON SONUNA KADAR DA ( 03.06.2018 ) SPOR PAKETİ TÜM MAÇLAR HEDİYE

AYRICA İNTERNET UYGULAMASIYLA TABLET , TELEFON VE BİLGİSAYARDAN DA İZLEME İMKANI

İÇ KURULUM ÜCRETSİZ

DIŞ KURULUM ÇANAK İSTERSENİZ ÜCRETLİ İSTEMEZSENİZ ÜCRETSİZ.

n11 de gördüm fiyatı uygun gibi
    Edit :Kampanya 03.01.2019 da sona erdi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi andree03 -- 4 Ocak 2019; 22:51:59 >

• İyi ki futboldan hoşlanmıyorum. TV de izlemiyorum, tahammül edemiyorum hiçbir kanala. Düşündüm de bunun için üstüne bir de para verecektim. Bir tek DMAX izliyorum, kimin aklına geldiyse bu kanalı Türkiye'ye getirmek çok teşekkür ederim. :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi glory34 -- 22 Aralık 2018; 22:21:19 >
  • Şimdi bu ürünü alınca sezon sonuna kadar tüm süperlig izlenebilecek mi? ayrıca 10,99 TL Kargo neden, kutuyu mu kargoluyorlar?
  • Sadece fatura ve şifreyi bi zarfla göndermek için 10tl kargo ücreti nedir yau? Hemen sipariş verip ne olduğunu sonra anlarız diye düşündüm fakat kargo ücreti ve sorulara cevap vermeyişi tereddüt ettirdi.
  • Denemek isteyen babayiğit varsa sonucu merakla bekliyoruz.Bence almadan önce Digitürk müşteri hizmetlerini aramak lazım büyük ihtimal sazan avi. N11 üzerinden bunu nasıl yapıyorlar bunu pek anlamadım.Hadi bakalım risk budur...
  • takip içindeyim yapan olursa alıntı yapsın
  • Pahalı n11 deki bu satıcıdan almayın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Antalyalı. -- 27 Aralık 2018; 19:24:47 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ock95

Denemek isteyen babayiğit varsa sonucu merakla bekliyoruz.Bence almadan önce Digitürk müşteri hizmetlerini aramak lazım büyük ihtimal sazan avi. N11 üzerinden bunu nasıl yapıyorlar bunu pek anlamadım.Hadi bakalım risk budur...
    O babayiğit bulundu sanırım; stok ilk baktığımda 27ydı, 26 olmuş. İnşallah forumdan biridir de bizi aydınlatır.

Mağaza hakkında yorum yok. Satışta başka ürünü yok. Ailenin yıldızını bu fiyattan satan var fakat onlarda sporun yıldızı hediyesinden söz eden yok.

İki yıl önce ekim ayındaki teknosa süper lig pakedi fırsatını hatırlatıyor fakat bu sefer satıcı hiç güven vermiyor.
  • Arçelik kampanyası ile birlikte düşününce; tv alan müşterilerine "digiturk paketini almazsan xxx tl indirim yaparım" demiş ve bu alışverişten elinde biriken/kalan paketleri son kullanma tarihi olan 03.01.2019 dan önce tüketmek isteyen bir beyaz eşyacı olma ihtimali çok yüksek. Bu durumda satın alanın kaybedeceği bir şey yok. Ama almazsak son hafta fiyatı aşağı çeker mi acaba
  • Ben az once aldim, gelismeleri paylasirim.
  • 3.6.2018 diyor! Acaba yanlışlıkla mı yazıldı ?
  • Süper

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi undermunder -- 3 Temmuz 2020; 15:14:50 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: denizkent

3.6.2018 diyor! Acaba yanlışlıkla mı yazıldı ?
    Bu sezon bitiş tarihini yazmışlar bir yanlışlık yok hatta Mayıs 19 da bitiyor olması lazım
  • quote:

Orijinalden alıntı: fabrizo

Bu sezon bitiş tarihini yazmışlar bir yanlışlık yok hatta Mayıs 19 da bitiyor olması lazım

Alıntıları Göster
    Bu sezon 2109 da bitiyor. Adam soru cevap bölümünde ısrarla 2018 yazmış. Patlama ihtimali var ama denesek mi bilemedim.

Edit: Denedim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tgezer -- 23 Aralık 2018; 9:46:15 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: blackcold1907

Ben az once aldim, gelismeleri paylasirim.
    Haydi bakalım girdik yeni bir maceraya . Ama doğruysa süper olacak. Ay sonu aboneliğim bitiyordu.
  • Aynı paketi ben vestel tv alınca hediye ettiler 15 haneli kod var digiturk arayıp aktif ediliyor. Büyük ihtimal buda boyle bir kampanya kodudur.
  • hhd82 H kullanıcısına yanıt
    Cihaz , kurulum vs işleri nasıl oluyor peki .Birde yayın hd mi acaba ona bir fark çıkarabilirler sanki.
  • Dıs kurulum ucretli idi 7 derece eutelsat sistemi olanlar icin herhangi bir ucret yok hd cihaz verdiler ailenin yıldızı hd kanallar acık benim vestelden hediye gelen bu şekilde idi ilandaki paket aynı ama sartları sormak lazım.
  • Arkadaşlar gelip uydu kurulumuda yapıyorlar mı?
  • Mevcutta digi aboneliği olan alabilir mi yeni üye mi sadece
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.