< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi andree03 -- 4 Ocak 2019; 22:51:59 > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi andree03 -- 4 Ocak 2019; 22:51:59 > |
İyi ki futboldan hoşlanmıyorum. TV de izlemiyorum, tahammül edemiyorum hiçbir kanala. Düşündüm de bunun için üstüne bir de para verecektim. Bir tek DMAX izliyorum, kimin aklına geldiyse bu kanalı Türkiye'ye getirmek çok teşekkür ederim. :)
|
itunes, digiturk, netflix usa. Hırsıza bahane çok :)
|
böyle fırsatçı tiplere imkan vermeyin arkadaşlar. arçeliklere yeni stok gelecek az da olsa. hrhangi bir bayiye gidin yardımcı oluyor diğer bayilerde ki stoklar hakkında.
|
genelye yazdı satıcı sehven kodumu , burayı okuyorsun o kodu kullanan kansız biliyorum.Forumda ne kadar aç, kul hakkı yıyen insan musvetteleri var yazık .
Ben sıparısı ıptal ettım , sende bedava aldığın kodla mutlu mesut ızle yayınları haramzade. |
Hocam beinconnect 1 yil boyunca ücretsiz 15 gün değil
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi glory34 -- 22 Aralık 2018; 22:21:19 > |
|
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Antalyalı. -- 27 Aralık 2018; 19:24:47 > |
|
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi undermunder -- 3 Temmuz 2020; 15:14:50 > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tgezer -- 23 Aralık 2018; 9:46:15 > |
|
|
|
|
|
|