Vakıfbank faizsiz 10.000 ₺
Vakıfbank faizsiz para yumulun
2000 ₺ masaüstü bilgisayar fırsatı!!!
Arkadaşlar merhaba , ziraat bankasının eski masaüstü bilgisayarları ihale ile satılmış ve burada mağazada perakende satılıyor. Nakit 2000₺ , kart ile ödemede artı KDV isteniyor . Bilgisayar 128 gb olarak geliyor ama 256 isterseniz 250 ₺ fark , 512 isterseniz artı 1000 ₺ . Ben bugün gidip 2 adet aldım . Gayet FİYAT PERFORMANS ürünü . Adres Ankara İvedik ziraat bankası karşısı. .
ek olarak klavyeler F klavye . Q isterseniz 0 olarak artı 100₺ ye alabilirsiniz
https://www.instagram.com/reel/CzlkYqxtB65/?igshid=MTdlMjRlYjZlMQ==
Jazz 7 Speed Mode Arızası
Arkadaşlar selam , 2007 sport donanım jazz sahibiyim . Aracı 2. Araç olarak kullanıyorum . Aslında ben de kullanmıyorum 2. Aracımız yani . Neyse sadede geliyorum . Sinyal kolu arızası vardı . Tamire götürdük. Direksiyon sökülerek yeni kol takıldı onda sorun yok . İşlem yapılalı 2 hafta oluyor . Bugün daha önce çalışan F1 modu açtım ama çalışmadı . Arabayı kardeşim kullandığı için geç farkettim . Sinyal kolu değiştiği zaman bu F1 kulakçığının bir soketi falan mı takılmadı acaba . Daha önce başına gelen veya çözümü bilen yardımcı olabilir mi?
Cepteteb EFT Ücreti almaya başlamış
Hayırlı olsun EFT den masraf almaya başlamışlar hesabımı Enpara ya taşıyorum . Enpara bundan çok ekmek yer . TEB ne yaptığı belli değil ücret alması tamamen saçmalık . Masrafsız bankacılık nerede ?
RECEP TAYYİP ERDOĞAN KAZANACAK
|
Arkadaşlar bir bakabilir misiniz
Bayramda AKK yok . Turkcell Superonline
Just Cause 3 yardım
Bedava damacana su
|
DURUM:ONLİNE |
DURUM:ONLİNE |
Son Giriş: 7 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 7 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 2.044
İkinci El Bölümü Mesajları: 17
Konularının görüntülenme sayısı: 47.220 (Bu ay: 198)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 899 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Sıcak Fırsatlar