Bildirim
Bayramda AKK yok . Turkcell Superonline
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
Giriş
-
eveeet :) şimdi soru şu öncelikle bana gelmemiş mesaj, zaten 2 gün sonra akk sıfırlanıyor ve normal hızına ulaşıyor. işin kurnazlığına varıp 4 temmuza (eylül :) kadar kullanılan kota bizim hesaptan düşecekmi? yoksa 4 temmuza (eylül :) kadar bizim hesaptan kota düşmeyip 5 temmuzdamı (eylül :) düşmeye başlayacak
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ŞAKACI -- 30 Ağustos 2017; 20:25:50 > -
Hocam temmuz?
Kampanya hiç açık değil. Zaten ay başı sıfırlanmıyor mu kotalar? Download lar sayılmayacak mı yazılan tarih aralığında?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
demekki ben daha temmuzda kalmışım :) işte 4 eylül diyecektik :) -
Beyler kampanya gayet açık 4 eylüle kadar abanın . 5 Eylül'de başlıyor kota .
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Dikkat edin fiberlilere yazmış. FeelsBadMan -
5 ibiryerde kullanıyorum ve 100 mbit..
Bana mesaj gelmedi faydalanabilir miyim ki?
http://bilgi.turktelekom.com.tr/adilkullanimnoktasi/bilgiyuzde100.aspx
Bizede bunu gösterdi bugün ttnet.
4 saat akk uygulayacakta başı göğe erecek sanki. -
Sabahtan beri indiriyorum kotam değişmedi. Haber doğru bana mesaj gelmedi ama sorun yok.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Ben de 12 GB indirme yaptım bugün şimdi kontrol ettim yansimamis normalde hemen akkden düşerdi
ben de diyordum nasıl hızlandı.
Banada mesaj gelmedi bunların yapacağı iyiliğe ! -
Tüh şehir dışındayım. Yoksa 200 gblık dizi vardı.
400-500 gb oldu sorun yok. Hdd sıkıntısı çıktı şimdi de
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Bende VDSL var, 1-4 eylül arası baktım, AKK'den düşmüş. Yani bizde işe yaramadı. -
İlk mesajdaki ekran görüntüsünde fiber diyordu hocam, bende de vdsl var dokunmadım hiç :)
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X